90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Hvad mødre virkelig ønsker sig

Gør lidt mere end at klikke og købe på denne mors dag, og giv din mor den ultimative oplevelse.

En dag om året hylder vi de kloge, talentfulde, vidunderlige kvinder, vi kalder "mor". Og den dag er i dén grad velfortjent.

Fra beskidte bleer og kys på skrammede knæ til snakken om blomsterne og bierne til længe efter, vi er blevet voksne og er begyndt at træffe vores egne beslutninger – en mors arbejde er aldrig slut. Så hvordan takker du den fantastiske (og nogle gange lidt skræmmende) naturkraft, der har gjort dig til den, du er? Spoiler alert: det er ikke med et marsvin eller universaldæk.

Vi har sammensat en essentiel mors dagsguide, der indfanger det, mødre virkelig ønsker: En mindeværdig oplevelse, hun kan tænke tilbage på, længe efter at dagen er gået. Som bliver gjort endnu bedre, når den kombineres med den fantastiske lydgave fra vores gaveguide til mors dag.

Så vær opmærksom, og måske ender du med at blive mors favorit.

Gaver, der vil glæde din mor

Der er ikke noget bedre end personlige gaver. Hjemmelavet eller købt – giv en gave, der kan opleves i dag og langt ind i fremtiden. Og gør din mor blød om hjertet hver eneste gang.

 • Find dine rødder: Fra vægtæpper til malerier til skitser og meget mere – kreer et kreativt stamtræ til væggen. Eller spor dine rødder, opdag, hvor du kommer fra, og find frem til forfædre, som din mor ikke kendte til
 • Få minderne til at vare ved: Bevar alle livets store og små øjeblikke ved at digitalisere hjemmevideoer og fotos, så alle din mors minder varer evigt
 • Et billede siger mere end tusind ord: Lav et collage-mesterværk på et vattæppe, en pude, et vægtæppe, et krus eller en T-shirt med blot nogle få klik med online foto- og printsider
 • En videomontage: Kombiner musik, fotos og videoklip for at skabe en film, som din mor vil se igen og igen
Citrongul SoundLink Color Bluetooth højttaler II

Skru endnu mere op for sentimentaliteten med en familieinspireret afspilningsliste eller et soundtrack. Kombiner det med vores vandafvisende SoundLink Color Bluetooth højttaler, som kan tages med overalt (i en iøjnefaldende citrongul), så du får fantastisk, rørende lyd og den ultimative mors dags-overraskelse.

Lidt forkælelse. Masser af fred.

Skab en lille oase i hjemmet, og giv din mor en gave til forkælelse, afslapning og selvpleje. Mødre arbejder altid, selv når de har fri. Så enhver gave, der giver øjeblikke med fred eller tiltrængt tid til sig selv, er et hit.

Forkæl kroppen

Lidt forkælelse og pleje kan gøre underværker. Hjælp din mor med at revitalisere og opfriske kroppen med en lækker spadag derhjemme.

 • Lav en lækker bellini med ferskner fra dåse eller lichiblommer
 • Kreer spa-værdige godbidder, så hun kan nyde snacks, mens hun kommer i zen
 • Forkæl fingre og tæer som en professionel med tips fra YouTube
 • Bland fantastiske, naturlige hudscrubs til læber, ansigt og krop

Tip: Vi elsker Priyanka Chopras hudplejehemmeligheder fra mor

Skab stemning med vores SoundLink Mini II Special Edition kombineret med afslappende spamusik for at sprede en symfoni af lyd, der forvandler ethvert hjem til en oase, der er en spa værdig.

Sort SoundLink Mini II Special Edition

Giv sjælen næring

Det er vigtigt at kunne slappe af og lade op for at holde sig glad og sund. Skab et fristed derhjemme, og giv den ultimative oplevelse af mig-tid.

 • Skab et roligt sted at tilbringe dagen, eller omdan et værelse til et fristed
 • Gør det komfortabelt med bløde tæpper, puder og hyggesokker
 • Server lækker, cremet Dalgonakaffe – inspireret af TikTok
 • Fyld rummet med afslappende dufte som lavendel eller jasmin
 • Gør en række binge-værdige serier klar, eller stream disse favoritter fra mor-banden hos Bose: Steel Magnolias, Stepmom, Little Women, Bad Moms, The Good Wife, Monster-in-Law

Tip: Vær kreativ med pladsen derhjemme. Ubrugte områder, små rum, under trappen, hjørner af værelser, eller overtag soveværelset for en dag.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 i Soapstone

Luk verden ude. Start afslapningen. Vores luksuriøse Noise Cancelling Headphones 700 (seriøst elegante i farven Soapstone) tilbyder øjeblikkelig "ferie", når som helst og hvor som helst, midt i dagligdagens stress. Kombiner dem med en afspilningsliste med dybfølte sange til mor – mere "Wind beneath my wings", mindre "Pour some sugar on me" – så går du ikke helt galt i byen.

Fabelagtig, i form, og en glad, sund mama

Enhver gave, der gør kroppen godt, er noget, enhver mor fortjener. Gå all in, og gør fitness til en oplevelse, som din mor helt sikkert vil elske. Fra begynder til avanceret, yoga til boksning, træning, ernæring, udstyr og meget mere – hold din mor sund og glad med en energisk oplevelse.

Ingen træningsoplevelse ville være fuldendt uden SoundSport Free trådløse hovedtelefoner, der bliver siddende, uanset hvor svedig eller intens træningen er. Sammensæt en højenergisk afspilningsliste for at holde din mor motiveret, med dig i tankerne.

SoundSport Free trådløse hovedtelefoner i klar orange

Gaver, der giver og giver og giver

Sig tak igen og igen med abonnementer på nogle af din mors foretrukne ting. Det er som en lille fejring hver måned for at minde hende om, hvor meget du holder af hende. Her er et par af vores favoritter til at komme i gang.

 • Kasser, der glæder: Kasser til alle, lige fra fashionistaen og foodien til bogormen, kæledyrselskeren, skønhedsdronningen og meget mere
 • GlobeIn: Få glæde af unikke, håndlavede genstande fra kunsthåndværkere over hele verden, samtidig med at du giver tilbage for at gøre verden til et bedre sted
 • Boxwalla: Globalt udvalgte samlinger af uundværlige oplevelser inden for skønhed, bøger, film og mad
 • Hello Subscription: De bedste af de bedste kasseabonnementer fra hele verden
Bose Frames Rondo

Tilføj lidt tilbehør for at gøre din mors månedlige overraskelse endnu bedre. F.eks. vores solbriller med lyd til de stilbevidste, med klassiske silhuetter kombineret med banebrydende lyd. Eller QC35 trådløse hovedtelefoner II for at blokere omverdenens støj og stille ind på lydbøger, musik og film.

Aldrig for gammel til at lære

En ny hobby, en ny interesse, en ny færdighed – læring er en tidløs bestræbelse, som alle kan nyde derhjemme. Der er en verden af uddannelsesmuligheder, der bare venter på at blive udforsket. Så hvorfor ikke give din mor en oplevelse, der vil nære hendes sind og glæde hendes hjerte? Vi har samlet nogle skolestartsideer for at få dig i gang.

 • Lær af mestrene: Bliv skolet af Martin Scorsese, vær kreativ med Annie Liebowitz, og lav mad med Gordon Ramsey
 • Kom i gang med håndarbejdet: Hækl, bag, strik, tegn, og lær tricks til dine foretrukne gør-det-selv-projekter eller håndværk
 • Få kreativiteten frem: Lær af de bedste kunstnere og designere med tusindvis af videotimer inden for kunst og design, mad og husholdning, håndværk og meget mere
 • Skab kulinarisk magi: Du kan studere på den førende globale kokkeskole, uanset om du er hjemmekok eller professionel

Lyd og musik påvirker humør, tankegang og vores evne til at fokusere og lære. Hold forstyrrelser ude, og skru op for koncentrationen med støjreducerende hovedtelefoner. Tilføj relevante afspilningslister som sange, der gør dig lækkersulten eller lydlandskaber at læse til for at gøre din mors oplevelse endnu mere mindeværdig med lyd.

QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II i sølv

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land.

Se vores gaveguide til mors dag for at få flere gaveidéer fra Bose

da