Bose QuietComfort® Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).
lyd
Bluetooth®
Fejlkoder
Batteri
Tænd/sluk
Betjeningsfunktioner
Støjreduktion
Mikrofon
App
Opsætning

Hvis der mangler lyd i venstre eller højre øre, mens du lytter til dit produkt, kan du prøve følgende:

This is normal: Det kan tage et øjeblik at skifte kilde, hvis begge kilder afspilles. I dette tidsrum kan det se ud som om, den nye kilde er sat på pause, eller om headsettet ikke producerer lyd.

Hvis du oplever statisk, forvrænget lyd eller uventede lyde fra hovedtelefonerne, når der er høj støj omkring dig, skal du bemærke følgende:

Hvis du oplever forvrængning, knitrende, statisk støj eller uventet dårlig lydkvalitet fra dit produkt:

Hvis du ikke kan styre lydstyrken, eller du ikke er klar over, hvordan du styrer lydstyrken på dine ørepuder, skal du være opmærksom på følgende:

Hvis du hører en skinger hvinen eller fløjten fra det ene eller begge ører, mens du bruger produktet, kan du prøve følgende:

Hvis musik- eller lydtælleren i en vilkårlig musik-app, herunder Bose appen, ikke stopper, mens du ikke bruger ørepuderne, skal du prøve følgende:

Hvis du hører for høje lave frekvenser fra dit produkt, kan lydkvaliteten være buler, dæmpet eller svær at høre. Hvis du vil reducere bassen og/eller øge diskantreaktionen, skal du prøve følgende:

Hvis videoen på det TV eller den enhed, du ser, ikke stemmer overens med den lyd, du hører fra dit produkt, kan du prøve følgende

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Hvis lyden, der afspilles fra dit produkt, går ind og ud, afspilles inkonsekvent eller er klingende, kan du prøve følgende:

Hvis det lydniveau, der høres fra dit produkt, er svagt eller mere stille end normalt, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan indstille Siri's stemmeniveau til et behageligt lytteniveau, kan du prøve følgende:

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit produkt og en tilsluttet lydenhed kun er pålidelig inden for kort rækkevidde af dit produkt, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan parre din Bose-højttaler eller dine hovedtelefoner med en Bluetooth-enhed, f.eks. en smartphone, tablet, bærbar computer eller et TV, her er nogle ting, du kan prøve.

Hvis Bluetooth-forbindelsen mellem dit system og en tilsluttet enhed (f.eks. Bærbar computer, smartphone eller Bose-app) er periodisk eller går uventet tabt. Prøv følgende:

Hvis en øreprop ikke opretter forbindelse til en Bluetooth-enhed, eller hvis den tændes, kan du prøve følgende:

Hvis den 1., 3. Og 5. Lysdiode på opladeretuiet lyser og lyser konstant hvidt, er der opstået en fejl i etuiet. Prøv følgende for at løse problemet:

Batteriets lysdiode blinker rødt og hvidt, hvilket angiver en intern fejl. Prøv følgende:

Hvis dit produkt er tilsluttet til opladning, men batteriniveauet ikke øges, eller hvis dit produkt ikke angiver, at batteriet oplades:

Hvis batteriets ladeniveau løber hurtigere end forventet, skal du prøve følgende:

Hvis dit produkt ser ud til at modtage strøm, men ikke vil tænde som forventet:

Hvis dit produkt er tilsluttet strøm, men ikke ser ud til at modtage strøm, kan du prøve følgende:

Hvis en øreprop ikke opretter forbindelse til en Bluetooth-enhed, eller hvis den tændes, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan styre lydstyrken, eller du ikke er klar over, hvordan du styrer lydstyrken på dine ørepuder, skal du være opmærksom på følgende:

Hvis du oplever problemer, hvor Spotify tap ikke fungerer sammen med din enhed, skal du prøve disse trin:

Hvis ørepuderne ikke reagerer på berøringskontrol, skal du prøve følgende:

Hvis du oplever statisk, forvrænget lyd eller uventede lyde fra hovedtelefonerne, når der er høj støj omkring dig, skal du bemærke følgende:

Kombinationen af både aktive og passive støjreduktionsteknologier i dine hovedtelefoner er designet til at blokere de fleste lyde, men blokerer måske ikke alt. Du kan stadig høre højere lyde som sirener og endda menneskelige stemmer, selvom lydstyrken for disse lyde bør reduceres drastisk. Hvis du ikke føler, at du reducerer støjen med dine hovedtelefoner, er her nogle få trin, du kan prøve.

Hvis mikrofonen på dit produkt opfanger din stemme stille eller med ekstra støj, der gør det svært for andre at forstå dig under telefonopkald med dit produkt, kan du prøve følgende:

Hvis mikrofonen på dit produkt ikke opfanger din stemme, eller andre ikke kan høre dig tale, når du foretager telefonopkald med dit produkt, kan du prøve følgende:

Denne meddelelse vises, hvis dit produkt ikke kan oprette forbindelse til internettet eller til din Bose Music-konto. Prøv disse forslag for at løse problemet.

Hvis musik- eller lydtælleren i en vilkårlig musik-app, herunder Bose appen, ikke stopper, mens du ikke bruger ørepuderne, skal du prøve følgende:

Hvis app'en ikke kan finne det produkt , du allerede har føjet til din Bose-konto, kan den vise "Søgning" eller "ikke tilgængelig", når du forsøger at vælge det pågældende produkt. I nogle tilfælde vises produktet muligvis ikke i appen, hvis det ikke findes. Prøv følgende for at løse problemet:

Hvis du ikke kan starte eller fuldføre en opdatering på et Bose-produkt eller en app, kan du prøve følgende: