Gratis levering af ordrer på mere end DKK 849.

Cookiepolitik

Hos Bose® tager vi dine bekymringer om privatlivets fred alvorligt og værdsætter vores forhold til dig. Navnet Bose refererer i denne politik til Bose B.V., registreret på adressen Gorslaan 60, 1441 RG Purmerend, Holland. Som de fleste andre virksomheder bruger vi på vores hjemmeside teknologi til at indsamle oplysninger, hvormed vi kan forbedre din  onlineoplevelse.
De cookies, vi bruger på Bose-hjemmesiden, er med til at få hjemmesiden til at fungere og give os en ide om, hvilken form for oplysninger og annoncer der har størst interesse for de besøgende.
Denne cookiepolitik giver svar på følgende spørgsmål:

• Hvad er cookies?
  • Hvilke oplysninger indsamler vi og hvorfor?
  • Hvilken type cookies bruger vi?
  • Hvor længe gemmes cookies på din enhed?
  • Hvordan kan jeg administrere cookies?
  • Hvad sker der, hvis jeg afviser alle cookies?
  • Ændringer af politikken for cookies
  • Hvordan kommer jeg i kontakt med Bose?

Hvad er cookies?

En cookie er en tekstfil med oplysninger, som overføres til din computer eller mobilenhed, når du besøger en hjemmeside. Cookies gør det muligt for en hjemmeside at genkende en brugers enhed. Når du fremover besøger den pågældende hjemmeside, sendes de gemte cookies tilbage til den oprindelige hjemmeside eller til en anden hjemmeside, der genkender den pågældende cookie. Du kan læse mere om cookies på: www.allaboutcookies.org
Når vi i denne politik bruger begrebet cookies, mener vi også alle lignende data, herunder webbeacons og logfiler. Du kan læse mere om disse andre værktøjer i vores ordliste.

Hvilke oplysninger indsamler vi og hvorfor?

Som led i skabelsen af en behagelig og vedvarende oplevelse for vores kunder behandler vi oplysninger ved hjælp af cookies for at få en bedre ide om, hvad du gerne vil kunne finde på vores hjemmeside.
Den form for oplysninger, vi indsamler via cookies, omfatter:

• hvor mange besøgende Bose-hjemmesiden har, hvor ofte den besøges, hvilke sider der besøges på hjemmesiden, annonceklik på hjemmesiden og det samlede tidsforbrug på hjemmesiden
  • den hjemmeside, du besøgte før Bose-hjemmesiden
  • om du har besøgt vores hjemmeside før eller er en ny besøgende
  • dine visningsindstillinger (f.eks. layout, størrelsesindstillinger, sprog osv.)
  • dine køb og ordrer og
  • dit brugernavn, din adgangskode, browsertype og IP-adresse, så vi kan identificere dig ved fremtidige besøg.

Bemærk, at dit navn eller din e-mail-adresse ikke indsamles via cookies.

Derudover hjælper cookies os med at:

• tilpasse dit besøg: Vi vil muligvis bruge oplysningerne fra dit besøg til at forbedre dit næste besøg på vores hjemmeside
  • tilpasse de reklame- og markedsføringsmeddelelser, som du modtager på denne hjemmeside fra os eller en tredjepart. Det kan omfatte identifikation af hjemmesidefunktioner, som du er interesseret i, anbefalinger til tilbehør til dit Bose-system eller nyttige oplysninger, såsom hvordan du kan udvide dit lydsystem til andre rum. Vores mål er at give dig det, du ønsker, så hurtigt og let som muligt og
  • se på kundetendenser: Vi kompilerer oplysninger fra tusindvis af kundebesøg og analysere dem som en helhed. Denne form for undersøgelse fokuserer på at identificere tendenser blandt vores mange besøgende på hjemmesiden og ikke på at analysere oplysninger om de enkelte kunder.

Hvilken type cookies bruger vi?

Følgende kategorier af cookies kan blive angivet på din enhed, når du bruger vores hjemmeside:

Førstepartscookies
Disse cookies angives af Bose. De er for det meste strengt nødvendige, for at du kan navigere rundt på hjemmesiden og bruge dens funktioner.

• Strengt nødvendige cookies – Disse cookies angives af Bose og gør det muligt for dig at navigere rundt på hjemmesiden eller anvende bestemte funktioner, såsom lagring af sprogindstillinger eller afgivelse af bestillinger på hjemmesiden.
  • Analysecookies – Disse cookies angives af Bose med henblik på at indsamle statistiske (samlede og anonyme) oplysninger om din og andre besøgendes brug af hjemmesiden. Disse oplysninger giver Bose mulighed for at forbedre hjemmesidens funktionalitet.

Tredjepartscookies
Ud over vores brug af disse programmer kan visse tredjeparter og associerede selskaber angive og få adgang til cookies på din computer og i forbindelse med webbeacons.

• Strengt nødvendige cookies – Disse cookies aktiverer nyttige tjenester og funktioner, såsom online chatsupport.
  • Cookies til adfærdsbestemt annoncering – Disse cookies indsamler oplysninger om dine webvaner samt produkt- og tjenestepræferencer. Ved hjælp af disse oplysninger kan Bose og de annoncenetværk, vi samarbejder med, vise relevante annoncer de mest relevante steder på partnerhjemmesider og Bose-hjemmesider. Eksempelvis kan tredjeparter eller associerede selskaber benytte annonceprogrammer med Bose-bannere på en ikke-Bose-hjemmeside.

Hvor længe gemmes cookies på din enhed?

Hvor længe cookies gemmes på computeren kan variere, men de kan generelt inddeles i to kategorier: midlertidige og faste.

Midlertidige cookies
Vi bruger midlertidige sessionscookies på alle vores sikre sider til at tildele og gemme et sessions-id for dig, så du kan bevæge dig uhindret mellem områderne på vores hjemmeside. Dette sessions-id bruges også til interne rapporteringsformål. Det identificerer ikke dig personligt, og denne type cookie efterlader ikke oplysninger på din harddisk, som kan hentes. De fleste af vores førstepartscookies er sessionscookies, som udløber, når du lukker internetbrowseren.

Faste cookies
Vores analysecookies fra førstepart og tredjepartscookies er faste cookies, da de anvendes til at forbedre vores forståelse af besøgsmønstre over en længere periode eller til at levere de ekstra
funktioner, du har anmodet om i forbindelse med tilpasning af hjemmesiden, samt gemt eller lagret indhold. De kan gemmes på computeren i 24 timer, en uge eller flere år alt afhængigt af deres funktion.

Hvordan kan jeg administrere cookies?

Vi angiver kun cookies på din enhed, hvis du har givet samtykke til det. Hvis du ikke ønsker at modtage bestemte kategorier af cookies på vores hjemmesider, kan du fravælge dem med følgende værktøj. Bemærk, at vi er nødt til at angive en cookie for at kunne huske dine valg til næste gang, du besøger hjemmesiden fra samme browser.
På nuværende tidspunkt er det ikke teknisk muligt for os at lade dig bruge samme indstillinger på tværs af forskellige browsere og enheder (dvs. din computer eller smartphone), så du er nødt til at ændre disse indstillinger i hver enkelt browser og på hver enkelt enhed. Du skal angive disse indstillinger, hver gang du bruger en ny browser eller enhed.

Strengt nødvendige cookies

Disse cookies angives af Bose og gør det muligt for dig at navigere rundt på hjemmesiden eller anvende bestemte funktioner, såsom lagring af sprogindstillinger eller afgivelse af bestillinger på hjemmesiden.

Analysecookies

Disse cookies angives af Bose for at indsamle statistiske (samlede og anonyme) oplysninger om brugen af denne hjemmeside. Disse oplysninger giver Bose mulighed for at forbedre hjemmesidens funktionalitet.

Strengt nødvendige cookies fra tredjeparter

Disse cookies tillader praktiske services og funktionaliteter, f.eks. online chatsupport, og tilbydes af Boses partnere.

Cookies til online adfærdsmarkedsføring

Disse cookies angives af Bose eller markedsføringspartnere til at indsamle forskellige informationer om dine webvaner og produkt- og servicepræferencer. Disse oplysninger giver Bose og deres partnere mulighed for at vise relevante annoncer på partnerhjemmesider og Boses hjemmesider.

Derudover kan du frit administrere cookies via din webbrowser. Du kan altid indstille browseren til at give dig besked, når du modtager en cookie, så du kan vælge, om du vil acceptere den eller ej. Cookien kan på intet tidspunkt læse oplysninger på din harddisk, og du kan når som helst fjerne den fra din computer.

Hvis du ikke føler dig tryg ved at have cookies liggende på din enhed, kan du administrere cookies på enheden ved at følge anvisningerne nedenfor.

Hvis du bruger Internet Explorer (IE) 9.0+:

Deaktivere cookies:

• Klik på "Funktioner" i menulinjen og derefter på "Internetindstillinger"
  • Klik på fanen "Beskyttelse af personlige oplysninger" øverst oppe
  • Flyt skyderen til det ønskede niveau for beskyttelse af personlige oplysninger

Slette eksisterende cookies:

• Klik på "Funktioner" i menulinjen og derefter på "Internetindstillinger"
  • Klik på fanen "Generelt", og klik derefter på "Slet" under "Browserdata"

Hvis du bruger Firefox 2.0+ / 3.0+ / 4.0+:

Deaktivere cookies:

• Klik på "Funktioner" i menulinjen
  • Klik på "Indstillinger"
  • Klik på fanen "Privatliv"
  • Fjern markeringen i feltet "Accepter cookies fra hjemmesider"

Slette eksisterende cookies:

• Klik på "Funktioner" i menulinjen
  • Klik på "Indstillinger"
  • Klik på fanen "Privatliv"
  • Klik på "Ryd nu"
  • Vælg "Cookies"
  • Klik på "Ryd private data nu"

Hvis du bruger Google Chrome

Deaktivere cookies:

• Gå til menuen "Funktioner"
  • Klik på "Indstillinger"
  • Klik på "Vis avancerede indstillinger"
  • Klik på "Indstillinger for indhold" under "Beskyttelse af personlige oplysninger". Vælg nu "Bloker altid websites fra at lagre data" under "Cookies"

Slette eksisterende cookies:

• Gå til "menuen funktioner"
  • Klik på "Indstillinger"
  • Klik på "Vis avancerede indstillinger"
  • Klik på "Indstillinger for indhold" under "Beskyttelse af personlige oplysninger", og klik derefter på "Alle cookies og websitedata"
  • "Cookies" åbner i et nyt vindue. Her kan du se alle cookies i din Google Chrome-browser
  • Klik på "Fjern alt" for at fjerne alle spor af cookies
  • Hvis du kun vil fjerne en bestemt cookie, skal du blot fremhæve den og klikke på "Fjern"

Hvis du bruger en anden webbrowser end de ovenfor nævnte, skal du læse browserens dokumentation eller onlinehjælp.

Hvad sker der, hvis jeg afviser alle cookies?

Du vil stadig kunne bruge visse dele af vores hjemmesider. Men en række nyttige funktioner vil ikke fungere, hvis du deaktiverer cookies.
For eksempel vil du ikke kunne bruge vores online chatsupport eller foretage køb. Du vil heller ikke kunne bruge vores forhandleroversigt eller dele sider via dine sociale netværk.

Ændringer af politikken for cookies

Denne politik kan blive revideret fra tid til anden. Alle ændringer vil blive angivet her på siden Denne politik gælder specifikt for Bose®-aktiviteter og vedrører de oplysninger, du sender både online og via andre kanaler. Politikken findes af hensyn til dig, og hensigten med den er ikke at skabe en bindende forpligtelse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Bose?

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores brug af cookies, eller hvis du vil udøve din ret til at få adgang til dine data og/eller få rettet oplysninger, vi allerede har om dig. Du kan desuden få flere oplysninger om, hvordan vi generelt behandler dine data og mere specifikt, hvordan vi behandler data, du uploader på vores hjemmeside, i vores fortrolighedspolitik.

ORDLISTE

Cookies er tekstfiler, der indeholder små mængder af oplysninger, som downloades til din computer eller mobile enhed, når du besøger en hjemmeside. Når du fremover besøger den pågældende hjemmeside, sendes de
gemte cookies tilbage til den oprindelige hjemmeside eller til en anden hjemmeside, der genkender den pågældende cookie.

Logfiler er webserverfiler (såsom domænenavnet, IP-adressen, URL-adressen, http-svarkoden, hjemmesiden hvorfra du besøger os og/eller datoen for og varigheden af besøget), der oprettes automatisk, når en internetbruger besøger en hjemmeside.

Visse sider på vores hjemmeside indeholder "webbeacons" (kaldes også internet-tags, pixel-tags og
enkeltpixel-gif-billeder). Et webbeacon er en elektronisk fil, der normalt består af et billede på én enkelt pixel. Det kan placeres på en hjemmeside eller i en e-mail med henblik på at fremsende oplysninger,herunder eventuelt også personlige oplysninger, såsom IP-adressen på den computer, der har downloadet siden, hvorpå det pågældende beacon vises, URL-adressen på den side, hvorpå det pågældende beacon vises, hvor længe siden indeholdende det pågældende beacon blev vist, browsertypen, der blev brugt til at vise siden, og oplysningerne i de cookies, der sendes af en tredjepart.