NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM CHROMECAST BUILT-IN

Hvad er Chromecast built-in™-teknologi?

Chromecast built-in er en teknologi, der gør det muligt at streame musik fra din telefon, tablet eller bærbare computer til din Bose Smart-højttaler eller -smart soundbar. Den er nem at bruge. I en musikstreamingtjeneste, hvorfra casting er muligt, såsom Spotify, skal du vælge Chromecast-ikonet, mens du lytter til musik, for at sende eller caste til din Bose smart-højttaler eller -soundbar. Du kan kun sende lyd til dine smart-højttalere, ikke videoindhold.

Logo for Chromecast built-in

Hvordan kan det være, at Bose smart-højttalere og -soundbars nu understøtter Chromecast built-in?

Vi ønsker, at du har hurtig og nem adgang til din musik og dine podcasts, og at du får så mange måder at styre dit lydindhold på som muligt. Chromecast built-in er et af mange værktøjer, som Bose tilbyder dig, så du trådløst kan streame din yndlingsmusik til din Bose smart-højttaler eller -soundbar. Du kan også streame lyd til Bose smart-højttalere eller -soundbars ved at bruge dit Wi-Fi®-hjemmenetværk til streaming af musik gennem Bose Music-appen, via Apple AirPlay 2 eller direkte fra en musikstreamingtjeneste som Spotify. Du kan endda streame musik via en Bluetooth®-forbindelse.

Hvilke indholdsudbydere er kompatible med Chromecast built-in?

Du kan bruge Chromecast built-in til at streame musik til dine Bose-smartenheder ved hjælp af de mest populære musikstreamingtjenester fra tredjeparter såsom Spotify, Pandora®, TuneIn og iHeartRadio™. Hvis Chromecast built-in er tilgængelig på alle dine Bose smart-højttalere og smart soundbars, betyder det, at du har adgang til endnu flere indholdsudbydere. De omfatter musikstreamingtjenester som for eksempel YouTube Music Premium samt andre indholdsudbydere såsom Google Podcasts og Google Play Books. Vi opdaterer hele tiden listen over Chromecast-kompatible indholdsudbydere for at give dig mere kontrol over din musik.

Vores seneste opdatering har føjet understøttelse af Chromecast built-in til dine Bose smart soundbars og -højttalere, så de kan bruges med hundreder af ekstra udbydere af musiktjenester, herunder Apple Music samt mange flere.

Spotify, Deezer, TuneIn

Hvilke Bose smart-højttalere og -soundbars har Chromecast built-in?

Med understøttelse af Chromecast i alle Bose smart-højttalere og -soundbars kan du bruge Chromecast built-in til at caste musik eller podcasts til følgende enheder i Bose-familien af smart-højttalere.

Bose smart-højttalere: Home Speaker 300, Home Speaker 450, Smart Speaker 500 (tidligere Home Speaker 500), Portable Smart Speaker

Bose smart-soundbars: Smart Soundbar 300, Soundbar 500, Smart Soundbar 600, Smart Soundbar 700 (tidligere Soundbar 700), Smart Soundbar 900, Smart Ultra Soundbar

Er Chromecast built-in automatisk installeret på Bose-smartenheder?

Ja. Chromecast built-in er tilgængeligt på alle Bose smart-højttalere og -soundbars. Hvis du allerede har en Bose smart-højttaler eller -soundbar, bliver din enhed automatisk opdateret via hjemmets Wi-Fi-netværk, så du kan bruge Chromecast built-in som en streamingmulighed.

Hvordan aktiverer jeg Chromecast built-in på min Bose smart-højttaler eller -soundbar?

Hvis du bruger Google Assistent som din stemmeassistent, aktiveres Chromecast built-in automatisk på din Bose smart-højttaler eller -soundbar, fordi du har accepteret Googles servicevilkår. Hvis du bruger Amazon Alexa som din VPA eller slet ikke bruger en stemmeassistent til at styre din Bose-smartenhed med, kan du aktivere Chromecast built-in ved at følge disse trin:

1. Åbn Bose Music-appen på din mobile enhed

2. Tryk på billedet af din smart-enhed for at tilgå dens indstillinger

3. Tryk på ikonet for Indstillinger (øverste højre hjørne)

4. Tryk på Chromecast built-in

5. Tænd for Chromecast på tænd/sluk-knappen for Chromecast

6. På det næste skærmbillede skal du klikke på Acceptér og Fortsæt for at acceptere Googles servicevilkår

For at aktivere stemme-casting af dit lydindhold skal du følge disse ekstra trin:

7. På næste skærmbillede skal du klikke på konfigurationsknappen for at starte aktivering af stemme-casting

8. Følg trinnene i Google Assistent-appen for at afslutte opsætningen af stemme-casting

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Chromecast built-in?

Når Chromecast built-in er blevet aktiveret på din Bose Smart-højttaler eller -soundbar, kan du begynde at streame musik eller podcasts ved at følge disse trin:

1. Åbn din foretrukne musikstreamingtjeneste, der understøtter casting, (for eksempel Spotify eller YouTube Music Premium) eller indholdsudbyder (for eksempel Google Podcasts eller Google Play Books)

2. I indholdsudbyderens app skal du klikke på Chromecast-ikonet

3. Vælg den Bose-smartenhed, du vil streame lydindhold igennem

4. Klik på Afspil for at streame musik eller podcasts til din Bose smart-højttaler eller -soundbar

1: Logo for YouTube Music, 2: Logo for Chromecast built-in, 3: Bose-smarthøjtaler 500 og 4: en afspilningsknap

Hvad er forskellen på Chromecast built-in og AirPlay 2?

Chromecast built-in og Apple AirPlay 2 er casting-teknologier, der gør det muligt at caste lyd fra din telefon, tablet eller bærbare computer til dine smart-højttalere og -soundbars. Der er to væsentlige forskelle på Chromecast built-in og AirPlay 2. Den første er, at Chromecast built-in er tilgængelig til både iOS og Android-mobilbrugere. AirPlay 2 er ikke tilgængelig på Android-enheder. Den anden væsentlige forskel er, at når du først har castet musik fra din telefon til en Bose-smartenhed via Chromecast built-in, streames musikken fra skyen, og ikke fra din telefon. Det betyder, at hvis du streamer musik fra din telefon, bliver den ikke afbrudt, når du modtager et opkald. Du kan endda slukke for din telefon, uden at musikken afbrydes. Med AirPlay 2 streames musikken fra din telefon, så den fortsætter kun med at caste, hvis telefonen er forbundet til Wi-Fi.

Kan jeg bruge Chromecast built-in til at betjene musikken med stemmestyring?

Hvis du har valgt Google Assistent som din stemmeassistent, udvider Chromecast built-in dine funktioner ved at give dig mulighed for at caste og betjene musik med stemmen (for eksempel at vælge og stoppe numre samt ændre lydstyrken). Hvis du har valgt Alexa som din stemmeassistent, kan du stadig bruge Chromecast built-in til at betjene musik med stemmen, men du kan ikke bede Alexa om at streame en playliste fra YouTube.

Badge for Works with Ok Google

Kan jeg caste lyd fra Chromecast til grupper af Bose smart-højttalere og soundbars?

Ja. Du kan caste lyd til din gruppe af Bose smart-højttalere eller soundbars gennem Bose Music-appen eller på selve produkterne. Start med at oprette en gruppe i Bose Music-appen og caste til den, eller tryk på Action-knappen på den enhed, som tilsluttes, og hold den inde, for at parre dem i en gruppe, som afspiller en stream, der castes. Gruppér dine højttalere i stueetagen eller alle husets højttalere, og få gang i festen.

 

RELATEREDE HISTORIER

Tips til køb: smart-højttalere

RELATEREDE PRODUKTER