Cookiepolitik

Hos Bose tager vi dine bekymringer om privatlivets fred alvorligt og værdsætter vores forhold til dig. Hvis du bor i USA, Latinamerika eller Canada er Bose Corporation (beliggende på The Mountain, Framingham, MA 01701) dataansvarlig for dine oplysninger. Hvis du bor et andet sted er Bose Product B.V. (beliggende på Gorslaan 60, Purmerend, Holland) dataansvarlig, med undtagelse af aktiviteter i forbindelse med produktsupport, produktanalyse og udviklingsaktiviteter, som Bose Corporation er dataansvarlig for. I denne politik henviser vi til disse enheder kollektivt som "Bose".

Som de fleste andre virksomheder bruger vi på vores hjemmeside teknologi til at indsamle oplysninger, hvormed vi kan forbedre din onlineoplevelse. De cookies, vi bruger på Bose-hjemmesiden, er med til at få siden til at fungere og give os en ide om, hvilken form for oplysninger og annoncer der har størst interesse for de besøgende.

Denne cookiepolitik giver svar på følgende spørgsmål:

• Definition: Hvad er cookies?
  • Type af indsamlede oplysninger og årsag til indsamling
  • Type af cookies, der bruges
  • Varigheden af lagringen af cookies på din enhed
  • Administration af cookies
  • Konsekvenser af deaktivering af alle cookies
  • Ændringer af politikken for cookies
  • Kontakt os

Definition: Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder en vis mængde oplysninger og downloades til din computer eller mobilenhed, når du besøger en hjemmeside. De er nyttige, da de giver hjemmesider mulighed for at genkende en brugers enhed. De returneres derefter til den oprindelige hjemmeside ved hvert efterfølgende besøg eller til en anden hjemmeside, der genkender dem Du kan finde flere oplysninger om cookies på www.allaboutcookies.org

Udtrykket "cookie" i denne politik omfatter alle lignende teknikker, herunder web beacons og logfiler. Se vores ordliste for flere oplysninger om disse ekstra værktøjer.

Type af indsamlede oplysninger og årsag til indsamling

Cookies hjælper os til bedre at forstå dine forventninger til vores hjemmeside, og derved har vi mulighed for at kunne tilbyde vores kunder en behagelig og vedvarende oplevelse. Her er nogle eksempler på de typer oplysninger, vi indsamler via cookies:

• Antallet af brugere, der besøger Bose®-hjemmesiden, den hyppighed, hvormed hjemmesiden blev vist, viste sider, klik foretaget på hjemmesiden og den samlede varighed af navigationen på hjemmesiden
  • Navnet på den besøgte hjemmeside før Bose®-hjemmesiden
  • Om du besøger vores hjemmeside for første gang eller ej
  • Dine visningsindstillinger (f.eks. layout, størrelsesindstillinger, sprog osv.)
  • Dine køb og ordrer
  • Dit brugernavn, din adgangskode, typen af anvendt browser samt din IP-adresse, så vi kan identificere dig under dit næste besøg.

Bemærk, at dit navn eller din e-mailadresse ikke indsamles via cookies.

Derudover giver cookies os mulighed for at gøre følgende:

• Tilpasse dit besøg: Vi vil muligvis bruge oplysningerne indsamlet under dit besøg til at forbedre dit næste besøg på vores hjemmeside
  • Tilpasse reklamer og markedsføring, der vises på hjemmesiden, både vores og tredjeparts. Dette indebærer f.eks. identifikation af funktionerne på hjemmesiden, der interesserer dig, anbefaling af tilbehør til dit Bose®-system, eller at vise nyttige oplysninger, f.eks. hvordan du kan udvide dit lydsystem til din computer eller andre dele af din bolig. Vores mål er at opfylde dine ønsker så hurtigt og nemt som muligt
  • Analysere kundetendenser: Vi indsamler oplysninger om tusindvis af kundebesøg og analyserer dem som helhed. Denne type undersøgelse har til formål at identificere tendenser blandt mange besøgende på vores hjemmeside, snarere end at analysere oplysningerne for en bestemt kunde.

Type af cookies, der bruges

Følgende kategorier af cookies kan blive angivet på din enhed, når du besøger vores hjemmeside:

Egenudviklede cookies
Disse cookies er skabt af Bose. De bliver for størstedelens vedkommende brugt til at give dig mulighed for at gennemse vores hjemmeside og bruge funktionerne i sidstnævnte.

• Funktionscookies: Disse cookies er defineret af Bose og giver dig mulighed for at gennemse vores hjemmeside eller udnytte nogle af dens funktioner, f.eks. lagring af sprogindstillinger eller afgivelse af ordrer online.
  • Analysecookies: Disse cookies, defineret af Bose, giver dig mulighed for at indsamle statistik (samlede og anonyme) om din og andre besøgendes brug af hjemmesiden. Takket være disse oplysninger er Bose i stand til at forbedre funktioner på sin hjemmeside.

Tredjepartscookies

Udover vores egenudviklede cookies vil nogle tredjeparts- og tilknyttede selskaber muligvis placere cookies på din computer, tilgå dem og tilknytte web beacons.

• Funktionscookies: Disse cookies giver dig mulighed for at bruge nyttige tjenester og funktioner som f.eks. chat-support.
  • Cookies til online adfærdsmarkedsføring: Disse cookies indsamler data om dine internetvaner samt dine præferencer for produkter og tjenester. Disse oplysninger giver Bose og de annoncenetværk, vi arbejder sammen med, mulighed for at vise relevante annoncer på de mest relevante sider på partner- og Bose-hjemmesider. Eksempelvis kan tredjeparter eller associerede selskaber administrere Bose-annoncekampagner på en hjemmeside, der ikke tilhører Bose.

Varigheden af lagringen af cookies på din enhed

Varigheden af lagringen af cookies på din computer kan variere, afhængigt af hvilken kategori de tilhører: midlertidige eller permanente.

Midlertidige cookies

Vi bruger midlertidige cookies på alle vores sikre sider for at tildele og registrere et sessions-ID. Du kan uden afbrydelse gennemse hele vores hjemmeside. Dette ID bruges også til intern rapportering. Det er ikke muligt for os at identificere dig personligt, og denne type cookie efterlader ikke nogen oplysninger, der kan hentes på din harddisk. De fleste af vores egenudviklede cookies falder ind under denne kategori og udløber, når du lukker din internetbrowser.

Permanente cookies

Vores egenudviklede analysecookies og tredjepartscookies er permanente cookies. De giver os mulighed for at forstå de besøgendes adfærd på internettet over en længere periode eller for at give dig adgang til yderligere funktioner relateret til dine hjemmesidetilpasninger og det indhold, du har gemt eller lagret. De kan forblive på din computer i 24 timer, en uge eller flere år, afhængigt af deres funktion.

Administration af cookies

Vi placerer cookies på din enhed, hvis du giver os tilladelse til det. Hvis du ikke ønsker at modtage nogle af de kategorier af cookies, der benyttes på vores hjemmesider, kan du bruge følgende værktøj til at deaktivere dem. Bemærk dog, at vi stadig vil være nødt til at placere en cookie på din enhed for at huske dine præferencer, når du besøger vores hjemmeside igen fra en enkelt browser.

I øjeblikket er det teknisk umuligt for dig at synkronisere dine indstillinger mellem dine browsere og dine enheder (din computer eller smartphone). Du skal indstille dem på hver browser/enhed, du bruger i øjeblikket, og hver gang du bruger en ny browser eller enhed.

Funktionscookies

Disse cookies er defineret af Bose og giver dig mulighed for at gennemse vores hjemmeside eller udnytte nogle af dens funktioner, f.eks. lagring af sprogindstillinger eller afgivelse af ordrer online.

Analysecookies

Disse cookies er defineret af Bose og gør det muligt at indsamle statistik (samlede og anonyme) om brugen af hjemmesiden. Takket være disse oplysninger kan Bose forbedre funktioner på sin hjemmeside.

Cookies til online adfærdsmarkedsføring

Disse cookies udbydes af Bose-partnere og gør det muligt at anvende nyttige tjenester og funktioner som f.eks. chat-support.

Cookies til online adfærdsmarkedsføring

Disse cookies er defineret af Bose eller af annoncepartnere og indsamler forskellige typer af data om dine internetvaner samt dine præferencer for produkter og tjenester. Disse oplysninger giver Bose® og dets partnere mulighed for at lægge relevante annoncer på deres respektive hjemmesider.

Derudover har du mulighed for at administrere cookies fra din webbrowser. Du kan når som helst konfigurere din browser til at få besked om modtagelse af en cookie for at bestemme, om du vil acceptere den eller ej. Cookies kan ikke under nogen omstændigheder læse data fra din harddisk, og du kan til enhver tid slette dem fra din computer.

Hvis du er bekymret om installation af cookies på din computer, skal du følge nedenstående fremgangsmåde for at administrere dem:

Internet Explorer (IE) 9.0 og
nyere:

Deaktivere cookies:

• Klik på "Værktøjer" i menulinjen og derefter på "Internetindstillinger".
  • Klik på fanen "Privatliv".
  • Flyt markøren op til det ønskede niveau for beskyttelse af personlige oplysninger.

Slette eksisterende cookies:

• Klik på "Værktøjer" i menulinjen og derefter på "Internetindstillinger".
  • Klik på fanen "Generelt". I "Browserdata" skal du klikke på "Slet".

Firefox 2.0 / 3.0 / 4.0 og senere:

Deaktivere cookies:

• Klik på "Værktøjer" i menulinjen.
  • Vælg "Indstillinger".
  • Klik på fanen "Privatliv".
  • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Accepter cookies".

Slette eksisterende cookies:

• Klik på "Værktøjer" i menulinjen.
  • Vælg "Indstillinger".
  • Klik på fanen "Privatliv".
  • Klik på "Ryd nu".
  • Vælg "Cookies".
  • Klik på "Ryd personlige data".

Google Chrome:

Deaktivere cookies:

• Klik på menuen værktøjer.
  • Vælg "Indstillinger".
  • Klik på "Avanceret" nederst.
  • Vælg "Indstillinger for cookies". Vælg "Bloker alle cookies".

Slette eksisterende cookies:

• Klik på menuen værktøjer.
  • Vælg "Indstillinger".
  • Klik på "Avanceret" nederst.
  • Under "Privatliv" skal du klikke på "Vis cookies".
  • Et nyt "Cookies"-vindue vises. Det viser en liste over alle cookies i din Google Chrome-browser.
  • Klik på "Slet alle" for at slette alle cookies.
  • Hvis du vil slette en bestemt cookie, skal du markere den og klikke på "Slet".

Hvis din browser ikke er anført ovenfor, se dokumentationen eller onlinehjælpen for at få vejledning.

Konsekvenser af at deaktivere cookies

Du kan fortsætte med at bruge visse dele af vores hjemmesider. Dog vil nogle nyttige funktioner ikke længere fungere. For eksempel vil du ikke kunne bruge online chat til at stille tekniske spørgsmål eller foretage køb. Du kan ikke søge efter forhandlere gennem vores værktøj eller dele sider på sociale netværk.

Ændringer af politikken for cookies

Denne politik kan blive revideret med jævne mellemrum. Eventuelle ændringer vil blive vist på denne hjemmeside. Denne politik gælder specifikt for Bose®-aktiviteter og vedrører de oplysninger, du angiver online, samt andre midler. Denne politik tilbydes her til orientering og har ikke til hensigt at skabe en bindende forpligtelse. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til brugen af cookies på vores hjemmeside, eller hvis du ønsker at benytte din ret til at få adgang til dine data og/eller rettelse heraf, skal du endelig kontakte os. Du kan også finde flere oplysninger om, hvordan vi generelt behandler de data og oplysninger, du overfører til vores hjemmeside, i særdeleshed i vores Fortrolighedspolitik.

Ordliste

Cookies er små tekstfiler, der indeholder oplysninger og downloades til din computer eller mobilenhed, når du besøger en hjemmeside. De returneres derefter til den oprindelige hjemmeside ved hvert efterfølgende besøg eller til en anden hjemmeside, der genkender dem.

Logfiler er webserverfiler (der gemmer oplysninger såsom domænenavne eller IP-adresser, URL-adresser, http-svarkoden, hjemmesiden hvorfra du besøger os og/eller datoen for og varigheden af besøget), der oprettes automatisk, når en internetbruger besøger en hjemmeside.

Nogle sider af vores hjemmeside indeholder web beacons (også kaldet "internet beacons," "web beacons" eller "usynlige GIF'er"). Et web beacon er et elektronisk billede, der normalt består af en enkelt pixel. Den kan placeres på en hjemmeside eller i en e-mail for at overføre oplysninger, herunder personlige data som f.eks. IP-adressen til den computer, der downloadede den pågældende side, URL-adressen til siden, tidspunktet for besøg på siden, hvilken type browser der blev brugt, samt de data, der er indeholdt i cookies, som er sendt af en tredjepart.