KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

En smartsoundbar kan gøre meget mere end at få dit TV til at lyde bedre

En soundbar kan forbedre dit TV. En smartsoundbar kan forbedre dit liv.

Smartsoundbars gør mere end at få TV'et til at lyde bedre

Hvis du er usikker på, om en soundbar er pengene værd, kan en smartsoundbar være det smarte valg for dig. Smartsoundbars som Bose Soundbar 700 og Bose Soundbar 500 kan få dit TV til at lyde bedre. Men de kan gøre meget mere end det.

Start dagen smart

En Bose-smartsoundbar er praktisk talt en smarthøjttaler og en soundbar i én. F.eks. har Bose-smartsoundbars Wi-Fi® og indbyggede stemmeassistenter*. Lad os f.eks. sige, at det er morgen. Du er ved at gøre dig klar til arbejde. Du laver en masse ting på samme tid, og du har travlt. Med en Bose-smartsoundbar skal du blot sige til for at få nyheder, vejr, trafik og meget mere – mens du har hænderne fri til at gå i bad, tage tøj på, spise og alt det andet, du skal nå, inden du skal ud af døren.

Hold beatet i gang

Din Bose-smartsoundbar kan hjælpe dig med at holde dig opdateret. Den kan også underholde dig. Hvis du er blandt dem, der kommer hjem og tænder for TV'et med det samme, er det sandsynligvis mere en vanesag end et bevidst valg. Hvad hvis du kom hjem og tændte for din soundbar i stedet? En smartsoundbar fra Bose er jo et kraftfuldt musiksystem til hjemmet. Takket være indbygget stemmestyring skal du blot sige til for at streame al din yndlingsmusik, internetradiostationer, podcasts og lydbøger – så kan du høre det hele i klar lyd, der fylder hele rummet. Du kan også gruppere en Bose-smarthøjttaler med alle andre Bose-smarthøjttalere, du har, så får du en problemfri lydoplevelse i hele dit hjem. Lyt til forskellige musiknumre i forskellige rum – eller det samme i alle rum samtidig, så alle kan synge med. Dine gæster kan også forbinde deres mobilenhed med din Bose-smartsoundbar via Bluetooth® og afspille deres yndlingsmusik.

Om aftenen er det showtime

Som vi har set, er din Bose-smartsoundbar en smarthøjttaler, der holder dig opdateret. Den er også et kraftfuldt musiksystem til hjemmet, der underholder dig. Men lad os ikke glemme det, der gør allerbedst. Og det handler ikke kun om, hvordan den skaber film, sport og mere lyd. Det handler også om, hvordan de føles – og hvad du føler, når du oplever det hele. Publikums buldren før et afgørende øjeblik i kampen. Brølet fra en T-Rex, når den brager ud af junglen. Lyd, du kan mærke, er det, der gør en Bose-smartsoundbar til en Bose. Hvad nu, hvis du vil se en film med Bose-lyd, men du ikke vil forstyrre andre? Du kan tilslutte din Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700 til dine Bose Headphones 700 og få en personlig TV-lytteoplevelse. Ved hjælp af separate lydniveauer kan du skrue ned for eller sætte din soundbar på lydløs samtidig med, at der er skruet helt op for dine hovedtelefoner.

* Stemmetjenester kan variere fra land til land.
Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land