KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

FÅ MERE UD AF DINE BOSE-PRODUKTER MED BOSE SIMPLESYNC™

Hør dine film og din musik bedre

Bose SimpleSync er en ny teknologi, der giver dig mulighed for at parre et produkt fra Bose Home speaker-serien med udvalgte Bose bærbare Bluetooth®-højttalere* eller Bose Noise Cancelling Headphones 700. Det er virkelig nemt at bruge, og det er virkelig praktisk. Her kan du se, hvordan du gør.

*Kompatible produkter angivet nedenfor. 

Mand, der ser TV iført Bose Noise Cancelling Headphones 700, mens en kvinde sover ved siden af ham
Bose headphones plus en Bose soundbar
TV med en Bose soundbar

Når TV-tid og sengetid kolliderer

FORBINDELSE MELLEM HOVEDTELEFONER OG SOUNDBAR

Lad os sige, at du og din kæreste er vilde med den nyeste horrorserie, og I er halvvejs gennem et nyt afsnit. Hun er ved at falde i søvn, men hun siger, det er OK, du ser afsnittet færdigt. Hvordan kan du se videre uden at vække hende? Hvis du har en Bose Soundbar 500 eller 700 tilsluttet dit TV, kan du bruge SimpleSync til at parre den med dine Bose Noise Cancelling Headphones 700. Ved hjælp af separate lydniveauer kan du skrue ned for eller sætte din soundbar på lydløs samtidig med, at der er skruet helt op for dine hovedtelefoner. Derefter kan du se afsnittet færdigt uden at forstyrre hende – og uden at afsløre handlingen.

En Bose soundbar og Bose Noise Cancelling Headphones 700

Når det er tid til en filmaften med hele familien

FORBINDELSE MELLEM HOVEDTELEFONER OG SOUNDBAR

Bose SimpleSync er også nyttig i den modsatte situation – når der er én person i rummet, som skal høre TV'et højere end alle andre, i stedet for mere dæmpet. For eksempel hvis bedsteforældrene er på besøg, og de skal se den nyeste animationsfilm med børnebørnene. Børn har jo normalt ikke noget imod at skrue godt op for TV'et, men når bedstefar får fat i fjernbetjeningen, bliver det måske alligevel lige højt nok. Heldigvis kan du låne ham dine Bose Headphones 700, som du har parret med din Bose Soundbar 700 via SimpleSync, så han kan høre tingene højt og tydeligt, mens resten af familien kan nyde filmen uden at skulle finde ørepropperne frem.

Mand, der lytter til en Bose Home Speaker 300
Bose home speaker plus Bluetooth højttaler
Par, der lytter til en SoundLink Color II højttaler

Når dit middagsselskab forvandler sig til en rigtig fest

FORBINDELSE MELLEM HØJTTALERE

Lad os sige, at du holder en lille fest for dine nærmeste venner, men så ankommer dine venners venner, og det begynder at blive lidt crowded. Det kunne være fedt, hvis folk ville bevæge sig ind i det tilstødende rum og sprede festen lidt ud, men musikken spiller kun i det ene rum – så det er der, festen er. Hvis du bruger et Bose Home Speaker-produkt, og du også har en bærbar Bose Bluetooth-højttaler*, kan du bruge SimpleSync til at parre dem og afspille den samme sang på samme tid. Så kan du og dine gæster sprede jer lidt ud og holde festen – og musikken – i gang. SimpleSync-teknologi har en typisk trådløs Bluetooth-rækkevidde* på 9 meter.

*Kompatible produkter angivet nedenfor.
*Vægge og konstruktioner kan af og til påvirke modtagelsen.

Venner, der fester og lytter til en Bose Home Speaker 300 i et køkken
Smartphone, der viser Soundbar 700 grupperet med Bose Noise Cancelling Headphones 700

Appen, der får det hele til at ske

BOSE MUSIC-APP

Den gratis Bose Music-app kan en masse ting, herunder hjælpe dig med opsætning af SimpleSync. Med blot nogle få tryk får du mere ud af dine Bose-højttalere og -hovedtelefoner end nogensinde før. For at komme i gang skal du sørge for, at dine kompatible produkter* er tændt og i parringstilstand, og derefter skal du åbne appen på din mobilenhed.

*Kompatible produkter angivet nedenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Bose SimpleSync?

Bose SimpleSync er en patenteret Bose-teknologi, der giver dig mulighed for at parre et produkt fra Bose Home speaker-serien med udvalgte Bose bærbare Bluetooth-højttalere eller Bose Headphones 700.

Hvordan bruger jeg SimpleSync?

For at komme i gang skal du åbne Bose Music-appen på din mobilenhed og navigere til dit Bose Home Speaker-produkt. Tryk derefter på billedet af dit produkt nederst til højre på skærmen, tryk på "gruppér", og vælg at tilføje din bærbare Bose Bluetooth-højttaler eller Bose Headphones 700. Sørg for, at din Bluetooth-højttaler eller dine Headphones 700 er tændt og i parringstilstand, før du åbner appen på din mobilenhed.

Hvor mange Bose-produkter kan jeg forbinde med SimpleSync på samme tid?

SimpleSync har en en-til-en-forbindelse, så du kan bruge den til at parre maks. to produkter. Dine to produkter skal forblive inden for den typiske trådløse Bluetooth-rækkevidde (ca. 9 meter) for at opretholde forbindelsen. Vægge og konstruktioner kan sommetider påvirke modtagelsen.

Hvilke Bose-produkter har SimpleSync?

Alle produkter i Bose Home Speaker-serien (Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Portable Smart Speaker, Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700) kan parres med de Bose-produkter, der er angivet nedenfor. Antallet af kompatible produkter vil vokse med tiden – se Brug af grupper under Bose support for at finde den komplette liste.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land

BOSE-PRODUKTER, DER ER KOMPATIBLE MED SIMPLESYNC™

Nedenstående produkter er blandt de produkter, som er kompatible med SimpleSync. Kompatibiliteten mellem produkter vil vokse med tiden – se "Brug af grupper" under Bose support for at finde den komplette liste.

404 Siden blev ikke fundet
KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE
404 Siden blev ikke fundet
KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE