OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE

SÅDAN FÅR DU MERE UD AF DINE BOSE-PRODUKTER MED BOSE SIMPLESYNC™

Lyd til mange eller én

Bose SimpleSync™ giver dig mulighed for at parre dine Bose Smart Speakers og Soundbars med kompatible Bose-produkter.* Vil du gerne se TV uden at forstyrre andre? Par din soundbar med udvalgte Bose-hovedtelefoner for at få en personlig lytteoplevelse, når du ser TV. Vil du gerne kunne lytte til den samme musik i forskellige rum? Par din soundbar eller højtaler med en udvalgt Bose Bluetooth®-højttaler for at tilføje mere lyd i hele huset. Sådan fungerer det.

FORBINDELSE MELLEM HOVEDTELEFONER OG SOUNDBAR

Når TV-tid og sovetid kolliderer

Når børnene sover, er det det perfekte tidspunkt at få set dine yndlingsprogrammer. Men er du bekymret for, at de vågner, hvis lyden er for høj? Så står den på undertekster. Det er slut nu. Med SimpleSync™-teknologi kan du parre udvalgte* Bose-hovedtelefoner med en Bose Smart SoundBar for at få en uafhængig lytteoplevelse. Og endnu vigtigere, uafhængig lydstyrkeregulering. På den måde kan de sove fredeligt, og du kan se TV – lige så højlydt, som du vil. Se videoen nedenfor for at se, hvor enkelt det faktisk er.

FORBINDELSE MELLEM HØJTTALERE

Når festen bevæger sig indenfor – og udenfor

Uanset om du er vært for familiehygge på terrassen eller den årlige julefest, vil du gerne have, at alle kan høre musikken – overalt. Gå fra rum til rum eller fra haven til stuen, og du kan uden problemer følge med i musikken. I videoen nedenfor kan du se, hvordan du bruger SimpleSync™ til at tilslutte en Bose Smart Speaker til en udvalgt* bærbar Bose SoundLink Bluetooth-højttaler eller en udvalgt SoundTouch-højttaler for at oprette en-til-en-forbindelse. SimpleSync™-teknologi har en typisk trådløs Bluetooth-rækkevidde på 9 meter for at opretholde forbindelsen.**

**Vægge og byggematerialer kan af og til påvirke modtagelsen.

BOSE MUSIC-APP

Appen, der får det hele til at ske

Den gratis Bose Music-app er den eneste app, du behøver for at bruge SimpleSync™, selv med dine SoundTouch-højttalere.* Med blot nogle få tryk vil du kunne parre to udvalgte produkter og få mere ud af dine Bose-højttalere og -hovedtelefoner end nogensinde før. For at komme i gang skal du sørge for, at dine kompatible produkter er tændt og i parringstilstand, og derefter skal du åbne appen på din mobilenhed.

*Der kræves ingen SoundTouch-app.

Bose Music-applogo

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Bose SimpleSync™?

SimpleSync™ er en patenteret Bose-teknologi, der giver dig mulighed for at parre et medlem af Bose Smart Family* med udvalgte Bose-højttalere eller -hovedtelefoner. 

*Kompatible produkter

Hvordan bruger jeg SimpleSync™?

For at komme i gang skal du gå ind på Bose Music-appen på din mobilenhed og finde dit Bose Smart Family-produkt. Klik derefter på billedet af dit produkt nederst til højre på skærmen, tryk på "gruppér", og vælg at tilføje din Bose-højttaler eller -hovedtelefoner. Sørg for, at din Bluetooth-højttaler eller -hovedtelefoner er tændt og i parringstilstand, før du åbner appen på din mobilenhed. Der er ikke brug for en SoundTouch-app, selv når SoundTouch-produkterne parres. Du kan se den komplette liste over produkter under Produkter, der understøtter SimpleSync™ i Bose Support-afsnittet.

Hvor mange Bose-produkter kan jeg forbinde med SimpleSync™ på samme tid?

SimpleSync™ har en en-til-en-forbindelse, så du kan bruge den til at parre maks. to produkter. For at opretholde forbindelsen skal dine to produkter være inden for 9 meter, hvilket er den typiske rækkevidde for en trådløs Bluetooth-forbindelse. Vægge og konstruktioner kan sommetider påvirke modtagelsen.

Hvilke Bose-produkter har SimpleSync™?

Alle medlemmer af Bose Smart Family kan parres med udvalgte Bose-højttalere og -hovedtelefoner. Antallet af kompatible produkter vil vokse med tiden – se Produkter, der understøtter SimpleSync™ under Bose Support-afsnittet for at finde den komplette liste.

Kan jeg bruge SimpleSync™ til at tilslutte en Bluetooth-aktiveret SoundTouch-højttaler til en Bose Smart Speaker?

Ja. SimpleSync™ opretter en Bluetooth-forbindelse fra din Bose Smart Speaker til din Bluetooth-aktiverede SoundTouch-højttaler. Signalet opretter en-til-en-forbindelse, så den samme musik kan afspilles synkront i to forskellige rum. SoundTouch-højttaleren skal dog være inden for den pålidelige Bluetooth-rækkevidde på 9 meter for at opretholde forbindelsen.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land

BOSE-PRODUKTER, DER ER KOMPATIBLE MED SIMPLESYNC™

Nedenstående produkter er blandt de produkter, som er kompatible med SimpleSync. Kompatibiliteten mellem produkter vil vokse med tiden – se artiklen "Produkter, der understøtter SimpleSync™" under Bose support for at finde den komplette liste.

  Du har valgt det maksimale antal produkter (4) til sammenligning.   Maksimum på 4 produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg 2 til 4 produkter at sammenligne