NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

SÅDAN FÅR DU MERE UD AF DINE BOSE-PRODUKTER MED BOSE SIMPLESYNC™

Lytning, privat eller til fest

Bose SimpleSync™ giver dig mulighed for at parre dine Bose Smart-højttalere og Soundbars med kompatible Bose-produkter.* Ønsker du at se TV uden at forstyrre andre? Forbind din soundbar med udvalgte Bose-hovedtelefoner for at få en personlig lytteoplevelse, når du ser TV. Vil du gerne kunne lytte til den samme musik i forskellige rum på samme tid? Par din soundbar eller højttaler med en udvalgt Bose Bluetooth®-højttaler for at få mere lyd i hele huset. Sådan virker det.

FORBINDELSE MELLEM HOVEDTELEFONER OG SOUNDBAR

Når TV-tid og sengetid kolliderer

Det perfekte tidspunkt at få set dine yndlingsprogrammer på er, når børnene sover. Men er du bekymret for, at de vågner, hvis lyden er for høj? Så står den på undertekster. Det er slut nu. Med SimpleSync™-teknologi kan du parre udvalgte* Bose-hovedtelefoner med en Bose Smart SoundBar for at få en uafhængig lytteoplevelse. Og endnu vigtigere: Uafhængig lydstyrkeregulering. På den måde kan de sove fredeligt, mens du ser TV – lige så højt, som du vil. Se videoen nedenfor for at finde ud af, hvor enkelt det faktisk er.

FORBINDELSE MELLEM HØJTTALERE

Når festen bevæger sig indenfor – og udenfor

Uanset om du er vært for familiehygge på terrassen eller den årlige julefest, vil du gerne have, at alle kan høre musikken – overalt. Gå fra rum til rum eller fra haven til stuen og sig hej til dine gæster, mens musikken følger dig. I videoen nedenfor kan du se, hvordan du bruger SimpleSync™ til at forbinde en Bose Smart-højttaler til en udvalgt* bærbar Bose SoundLink Bluetooth-højttaler eller en udvalgt SoundTouch-højttaler for at oprette en-til-en-forbindelse. SimpleSync™-teknologi har en typisk trådløs Bluetooth-rækkevidde på ni meter, inden for hvilken forbindelsen opretholdes.**

**Vægge og byggematerialer kan af og til påvirke modtagelsen.

BOSE MUSIC-APP

Appen, der får det hele til at ske

Den gratis Bose Music-app er den eneste app, du har brug for til SimpleSync™ – selv med dine SoundTouch-højttalere.* Med et par tryk kan du parre to udvalgte produkter og få mere ud af dine Bose-højttalere og -hovedtelefoner end nogensinde før. For at komme i gang skal du sørge for, at dine kompatible produkter er tændt og i parringstilstand, og derefter skal du åbne appen på din mobilenhed.

*Der kræves ingen SoundTouch-app.

Logo for Bose Music-app

Opret forbindelse uden appen

Tryk for at parre, hold inde for at forbinde.

Ikke i nærheden af din telefon? Ingen app, ingen problemer. Tryk blot på Bluetooth-knappen og hold den inde på hver enhed for at gruppere og synkronisere deres lyd på et kort øjeblik. 

Har du allerede grupperet enheder? Du kan nu også forbinde din smart soundbar eller -højttaler til en allerede eksisterende gruppe eller smart-enhed ved at trykke på Action-knappen på den enhed, der skal forbindes, og holde den inde, hvorved du hurtigt parrer dem og forenkler synkronisering.

Parring af støjdæmpende Bose Headphones 700 med en Bose Smart Soundbar 900

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Bose SimpleSync™?

SimpleSync™ er en patenteret Bose-teknologi, der giver dig mulighed for at parre et medlem af Bose Smart Family* med udvalgte Bose-højttalere eller -hovedtelefoner. 

*Kompatible produkter

Hvordan bruger jeg SimpleSync™?

For at komme i gang skal du gå ind på Bose Music-appen på din mobilenhed og finde dit Bose Smart Family-produkt. Klik derefter på billedet af dit produkt nederst til højre på skærmen, tryk på “gruppér”, og vælg at tilføje din Bose-højttaler eller -hovedtelefoner. Sørg for, at din(e) Bluetooth-højttaler eller -hovedtelefoner er tændt og i parringstilstand, før du åbner appen på din mobilenhed. Der er ikke brug for en SoundTouch-app, selv når SoundTouch-produkterne parres. Du kan se den komplette liste over produkter under Produkter, der understøtter SimpleSync™ i Bose Support-afsnittet.

Hvor mange Bose-produkter kan jeg forbinde med SimpleSync™ på samme tid?

Da SimpleSync™ har en en-til-en-forbindelse, kan det højst bruges til at parre to produkter. For at opretholde forbindelsen skal dine to produkter være inden for ni meter, hvilket er den typiske rækkevidde for en trådløs Bluetooth-forbindelse. Vægge og byggematerialer kan somme tider påvirke modtagelsen.

Hvilke Bose-produkter har SimpleSync™?

Alle medlemmer af Bose Smart Family kan parres med udvalgte Bose-højttalere og -hovedtelefoner. Antallet af kompatible produkter vil vokse med tiden – se Produkter, der understøtter SimpleSync™ under Bose Support-afsnittet for at finde den komplette liste.

Kan jeg bruge SimpleSync™ til at tilslutte en Bluetooth-aktiveret SoundTouch-højttaler til en Bose Smart-højttaler?

Ja. SimpleSync™ opretter en Bluetooth-forbindelse fra din Bose Smart-højttaler til din Bluetooth-aktiverede SoundTouch-højttaler. Signalet opretter en-til-en-forbindelse, så den samme musik kan afspilles synkront i to forskellige rum. SoundTouch-højttaleren skal dog være inden for den pålidelige Bluetooth-rækkevidde på ni meter for at opretholde forbindelsen.

Produkttilgængeligheden kan variere fra land til land

BOSE-PRODUKTER, DER ER KOMPATIBLE MED SIMPLESYNC™

Nedenstående produkter er blandt dem, der er kompatible med SimpleSync. Kompatibiliteten mellem produkter vil vokse med tiden – se artiklen “Produkter, der understøtter SimpleSync™” under Bose Support for at finde den komplette liste.

  Du har valgt det maksimale antal produkter (fire) til sammenligning.   Maksimum på fire produkter nået   Du kan kun sammenligne lignende produkter.   Sammenlign kun lignende produkter.
(0)
Vælg to til fire produkter til sammenligning