NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Programmer og rabatter

Partnerprogrammer

Gruppe af mennesker, der taler sammen

Hver dag hjælper vores partnere os med at levere fantastastiske oplevelser til vores kunder. Vi har i øjeblikket flere programmer, som hjælper os med at takke vores nuværende partnere for deres bidrag.

Få mere at vide.

Rabatter til undervisere

En lærer i et klasseværelse

Du kan nyde Bose-lyd i dit hjem, på kontoret eller i skolen – alt sammen til særlige priser, kun tilgængeligt for amerikanske undervisere.

Du kan rette forespørgsler, forhøre dig om priser og afgive ordrer ved at ringe til vores salgsteam på tlf. 1-800-353-4207.

Program for autoriserede forhandlere

Bose-autoriseret forhandler, som hjælper en kunde med et underholdningssystem

Bose arbejder med udvalgte virksomheder, der har forpligtet sig til at videregive Bose-oplevelsen til deres kunder.

Vi sætter pris på din interesse i at blive en autoriseret Bose-forhandler. Gennemgå nedenstående kategorier for at finde de rette oplysninger.*

Amerikanske forhandlere

Hvis du er en amerikansk-baseret detailhandler og er interesseret i at sælge Bose-produkter og videregive den fantastiske Bose-oplevelse til dine kunder, kan du sende os en mail på New_Distribution_Request@bose.com.

Ikke-amerikanske forhandlere

Hvis du vil vide mere om at være autoriseret forhandler for Bose uden for USA, kan du besøge vores internationale hjemmeside og vælge din region fra rullemenuen.

Professionel lyd (USA/international)

Hvis du leverer lydsystemer til virksomheder, butikker, kirker og lignende, så tag et kig på vores professionelle Bose-produkter.

*Forespørgsler vil blive gennemgået og evalueret på grundlag af relevante kriterier. Kvalificerede virksomheder vil blive inviteret til at fortsætte ansøgningsprocessen. At udfylde en forespørgselsformular eller at kontakte os bekræfter på ingen måde din virksomhed som en autoriseret forhandler.