NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

Brug af AUX-indgangen

A20® Aviation headset har en 3,5 mm AUX-lydindgang, så du kan bruge dit headset med en ekstern lydkilde, f.eks. en bærbar GPS- eller lydenhed. Stikket er placeret i bunden af betjeningsmodulet.

Med headsettet følger der et 3,5 mm adapterkabel til tilslutning af ekstern lydenhed. Sæt den ene ende af adapterkablet i hovedtelefonstikket på din enhed og den anden ende i headsettets AUX-lydindgang.

bemærk: denne funktion virker ikke, hvis multifunktions-/lydprioritetskontakten er tændt (øverste eller midterste position).

Multifunktions-/lydprioritetskontakt

Audio priority

A20 Aviation-headsettet giver dig mulighed for at bestemme prioriteringen af de lydkilder, du ønsker at høre, mens du bruger headsettet. Se Brug af multifunktions-/lydprioritetskontakten for yderligere oplysninger.

Bemærk: Når headsettet kører på batteristrøm alene, og det ikke er tilsluttet til et samtaleanlæg, slukker det, selv når der er en ekstra lydindgang. For at bruge headsettet, når det ikke er tilsluttet samtaleanlæget, til at lytte til lyd i den ekstra indgang, eller som trådløs Bluetooth-hovedtelefon til at foretage eller modtage opkald, anbefaler vi, at du deaktiverer automatisk slukning for uafbrudt funktionalitet. Se Indstilling af betjeningsmodulets kontakter for yderligere information.