90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Indstilling af betjeningsmodulets betjeningskontakter

Betjeningskontakterne betjener Auto Off-funktionen og samtaleanlæggets valg af lyd.

Gør følgende, når du vil ændre betjeningskontakterne:

Åbn batterirummet. Hvis du har brug for hjælp til dette, henvises til Batterirummet

Hvis batterierne er installeret, så fjern dem. AUDIO- og AUTO-OFF-kontakterne vil nu være synlige

Du ændrer position på en kontakt ved at bruge en kuglepen eller en lille skruetrækker med flad spids til forsigtigt at skubbe kontakten

Den følgende liste viser de forskellige positioner, standardindstillinger og formål for hver kontakt:

auto off-funktion (tændt, slukket standard: tændt):
når den er tændt, vil headsettet blive slukket efter 3 - 9 minutters inaktivitet. når headsettet er slukket, vil dens acoustic noise cancelling®-teknologi blive ved med at arbejde, indtil du trykker på tænd/sluk-knappen og holder den nede i mindst et sekund

mono/stereo valg (mono, stereo standard: mono):
indstil til mono for at give lyd i begge ører fra et monosamtaleanlæg. indstil til stereo, når du tilslutter til et fly med et stereosamtaleanlæg

Auto Off-funktionalitet

Auto Off-funktionen registrerer, når headsettet ikke er i brug, og slukker den efter nogle minutter for at spare på batteriet. Den nøjagtige tid, det tager at slukke, varierer og kan være mellem 3 og 9 minutter.

Når hovedtelefonerne kører på batteri og ikke er tilsluttet et samtaleanlæg, slukker det, selv når der er lyd via aux-indgangen.

under en telefonsamtale, hvor det ikke er tilsluttet et samtaleanlæg, giver headsettet mulighed for, at samtalen bliver gennemført, og vil så slukke ca. tre sekunder efter, at opkaldet er afsluttet (kun bluetooth®-aktiverede betjeningsmoduler)

Hvis du vil bruge headsettet, når det ikke er tilsluttet et samtaleanlæg, til at lytte til radio via aux-indgangen, eller til at foretage eller modtage opkald, kan du slå Auto Off-funktionen fra for at få uafbrudt funktionalitet.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback