Brug af multifunktions-/lydprioritetskontakten

multifunktions-/lydprioritetskontakten har tre positioner:

Multifunktions-/lydprioritetskontakt

øverste position:
et aktivt samtaleanlæg afbryder aux-lyd

middle position:
et aktivt samtaleanlæg blandes med aux-lyd

nederste position:
aux-lydindgang er slået fra. kun samtaleanlæg-lyd høres

Samtaleanlæg-lyd afbrydes aldrig uanset positionen af multifunktionskontakten.

bemærk: hvis der er et opkald via trådløs bluetooth®-teknologi på et bluetooth®-betjeningsmodul, afbryder lyden fra opkaldet signalet fra aux-lydindgangen. i enten øverste eller midterste position på multifunktionskontakten høres signalet fra både samtaleanlæg og trådløs bluetooth®-teknologi som blandet.