Fejlfinding af fjernbetjening

Min fjernbetjening fungerer ikke.

Sørg for, at systemet er tændt. Prøv at tænde systemet ved hjælp af kontrolpanelet. Se Mit system vil ikke tænde, hvis kontrolpanelet ikke fungerer

Installer nye batterier i fjernbetjeningen. Sørg for, at batterierne, inklusive dem der er installeret for nylig, svarer til polaritetsmarkeringerne på indersiden af batterirummet. Brug ikke genopladelige batterier. Genopladelige batterier oplades muligvis ikke fuldt ud efter langvarig brug, og nogle batterier kan have et lavere spændingsoutput

Udfør en nulstilling af betjeningskonsollen.

Sluk betjeningskonsollen

på konsolenheden skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde nede i fem sekunder. den røde led slukkes

Power

slip tænd/sluk-knappen, og test systemet igen

Tilknyt fjernbetjeningen med systemet igen. Mediecenter og fjernbetjening skal matche for at fungere korrekt. Se Parring af fjernbetjening med konsollen for oplysninger om gentilknytning af system og fjernbetjening

Der vises en "Intet signal"-meddelelse på min fjernbetjening. Hvad kan jeg gøre?

Hvis displayet på fjernbetjeningen viser "No signal", skal du prøve at parre fjernbetjeningen med konsollen og nulstille konsolenheden for at løse problemet