Fejlfinding af tænd/sluk

Mit system vil ikke tænde.

Kontrollér, at knapperne på systemet kan udføre funktionerne. Hvis knapperne på systemet fungerer, kan der være noget galt med fjernbetjeningen

Sørg for, at netledningerne sidder solidt fast. Hvis den ene ende af netledningen ikke sidder solidt fast, kan strømforbindelsen være ustabil

Kontrollér, at netledningerne er sat i en fungerende stikkontakt. Hvis det er en vægstikkontakt, skal du sørge for, at stikkontakten er tændt. Test stikkontakten ved at tilslutte en anden enhed, f.eks. en lampe. Det kan være nødvendigt at slutte systemet til en anden stikkontakt

Bemærk: Nogle stikdåser klipper strømmen til stikkontakter, når bestemte andre stikkontakter ikke er tændt. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.