Nulstilling af betjeningskonsollen

Følg disse trin for at udføre en nulstilling af betjeningskonsollen:

på konsolenheden skal du trykke på og holde tænk/sluk-knappen nede i 5 sekunder, eller indtil kontrollampen på konsolenheden skifter til rød

Power

tryk på og slip tænd/sluk-knappen for at genstarte systemet. strømlampen skifter fra at blinke grønt til at lyse grønt konstant, når systemet er tændt og klar til brug

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at fjerne netledningen fra konsolenheden.