Dårlig lydkvalitet fra en Bluetooth®-enhed

Gælder for:

• Bluetooth®-lydadapter

hvis du oplever dårlig lyd fra en enhed, der er tilsluttet din bose® bluetooth-lydadapter, kan du prøve disse trin for at løse problemet:

Sørg for, at kablet, som forbinder adapteren og lydafspilningsenheden ikke er beskadiget, og at det er tilsluttet korrekt. Prøv et andet kabel, hvis det er muligt

hvis din bluetooth-enhed eller lydafspilningsenhed har tonekontroller (dvs. bas eller diskant) eller lydeffekter (dvs. surroundsound eller rumklang), kan du slå dem fra eller justere indstillingerne

din bluetooth-enhed kan være uden for rækkevidde. prøv at flytte den nærmere adapteren

flyt din bluetooth-enhed væk fra enheder, der genererer elektromagnetisk interferens, f.eks. en anden bluetooth-enhed, en trådløs telefon, en mikrobølgeovn eller en trådløs router

hvis bluetooth-enheden er i din lomme, skal du prøve at tage den op og anbringe den et sted, hvor din krop ikke er mellem enheden og højttaleren

reducer det antal programmer, der kører på din bluetooth-enhed. hvis du kører flere programmer, kan det reducere den mængde interne ressourcer, som er tilgængelige til at transmittere lyd. ved at lukke mindre vigtige programmer kan du muligvis forbedre lydkvalitet og afspilning

prøv at slukke for wi-fi® på din bluetooth-enhed

prøv at slette din bluetooth -enhed fra adapteren ved at holde  bluetooth -knappen på adapteren nede i 10 sekunder. lyset på knappen blinker for at bekræfte. ompar enheden med adapteren, og prøv igen. se parring af bluetooth -multimedieenhed for en vejledning til parring af enheder

se kan ikke parre med bluetooth-enhed, hvis du har problemer med at parre en bluetooth-enhed med adapteren.