Kan ikke parre adapter med Bluetooth®-enhed

Gælder for:

• Bluetooth®-lydadapter

hvis du har problemer med at parre din bluetooth-enhed med dit bose®-produkt, kan du prøve følgende for at løse problemet:

• Sørg for, at adapteren er synlig. Tryk på Bluetooth-knappen på adapteren, så Bluetooth-indikatoren blinker langsomt blåt
  • Sørg for, at Bluetooth er tændt eller er aktiveret på den enhed, du vil oprette forbindelse til
  • Sørg for, at "Bose Bluetooth adapter" er valgt i din enheds parringsliste, og at enheden bekræfter forbindelsen
  • Din Bluetooth-enhed kan være uden for rækkevidde. Prøv at flytte den nærmere adapteren
  • Hvis det er muligt, skal du slukke alle andre Bluetooth-enheder i nærheden eller deaktivere deres Bluetooth-funktionalitet
  • Sørg for, at din Bluetooth-enhed understøtter A2DP-profilen (Bluetooth-stereo), som gør det muligt at streame lyd til Bose-adapteren. Se enhedens dokumentation for at kontrollere ovenstående
  • Når du opretter forbindelse til en pc eller Mac®-computer, skal du sørge for at vælge Bose Bluetooth-adapteren som lydudgangsenhed i enhedens lydindstillingsmenu. Du skal muligvis afspille et musiknummer for at afslutte forbindelsen (yderligere oplysninger kan findes i brugervejledningen eller ved at kontakte enhedsproducenten)
  • Hvis din enhed kræver en adgangskode for at oprette forbindelse via [i]Bluetooth[/b], skal du sørge for, at den indtastede kode er korrekt. Hvis du aldrig har angivet en adgangskode, skal du indtaste "0000"
  • Hvis enheden tidligere er blevet parret med adapteren, skal du fjerne adapteren fra listen over tidligere parrede enheder i din enheds Bluetooth-indstillinger
  • Prøv at rydde adapterens hukommelse for tidligere parrede enheder ved at holde Bluetooth-knappen på adapteren nede i 10 sekunder. Indikatoren på adapteren blinker hvidt for at bekræfte. Alle enheder skal parres igen

se parring af bluetooth-multimedieenhed for en vejledning til parring af enheder.