Parring af en Bluetooth®-multimedieenhed

Gælder for:

• Bluetooth®-lydadapter

for at din bluetooth®-multimedieenhed kan arbejde med bose®-produktet skal enheden og bose-produktet parres. følg nedenstående trin for at forbinde de to enheder:

• Tryk på Bluetooth på adapteren for at gøre den synlig. Bluetooth-lyset begynder at blinke blåt for at bekræfte

Bemærk: Når adapteren er tilsluttet for første gang, bliver den automatisk synlig. Dette angives af et blåt blinkende lys.
  • Placer Bluetooth-enheden, der skal parres, tæt ved adapteren
  • Aktivér Bluetooth i enhedens indstillinger
  • I enhedens Bluetooth-indstillinger skal du vælge "Tilføj en ny enhed" eller "Søg efter enheder" og derefter vente på, at enheden søger
  • På listen over fundne enheder, der vises på enheden, skal du vælge "Bose Bluetooth Audio"
  • Hvis enheden beder om en adgangskode/PIN-kode, skal du indtaste "0000"

Bemærk: Adapteren husker de otte nyeste enheder, der er blevet tilsluttet. Når den aktiveret, vil den søge efter og oprette forbindelse til den senest tilsluttede enhed i sin hukommelse.

Adapteren kan også opretholde en aktiv forbindelse samtidigt med op til tre enheder. Se  Brug af en multipunktforbindelse for yderligere oplysninger.