Brug af multi-punktsforbindelse

Gælder for:

• Bluetooth®-lydadapter

multi-punkt giver en aktiv forbindelse af op til tre bluetooth®-enheder. følg disse trin for at oprette en multi-punktsforbindelse:

par de enheder, der skal bruges i multi-punkt. find mere info under parring af bluetooth-multimedieenhed

Afspil musik fra din første tilsluttede enhed

Sæt din første tilsluttede enhed på pause

Afspil musik fra den anden eller tredje tilsluttede enhed. Den anden eller tredje enhed overtager streamingen

Bemærk:

Du skal sætte den aktive enhed på pause for at afspille fra en anden tilsluttet enhed

Hvis en fjerde enhed aktiveres, udskiftes den først tilsluttede enhed