Sådan foretages eller besvares opkald med Bluetooth®-aktiverede modeller

før du foretager eller modtager et opkald, skal du sørge for, at headsettet er parret med telefonen. bluetooth® led-statusindikatoren skal blinke én gang, for hver gang strømindikatoren blinker. hvis dette ikke sker, se da parring af en bluetooth®-aktiveret enhed. brug tabellen nedenfor til at matche en handling med den tilhørende handling for en bluetooth®-funktionsknap:

Bluetooth®-LED-statusindikator

Bluetooth®-funktionsknap

besvar et opkald:
tryk kortvarigt på bluetooth ®-funktionsknappen. du bør høre et kort bip i hovedtelefonerne før det indgående opkald

afvis et indgående opkald:
tryk på bluetooth®-funktionsknappen i tre sekunder. (denne funktion afhænger af telefonen).

foretag et opkald:
ring op fra telefonen, og opkaldet overføres automatisk til headsettet. if the phone has voice-activated dialing, press the bluetooth® function buttonog vent på telefonen stemmekommandoer

aktivering af stemmeopkald:
når der ikke er nogen aktive eller indgående opkald, skal du trykke kortvarigt på bluetooth®-funktionsknappen én gang. (denne funktion afhænger af telefonen).

genopkald af det sidst indtastede nummer:
når der ikke er nogen aktive eller indgående opkald, skal du trykke på bluetooth®-funktionsknappen to gange i hurtig rækkefølge. (denne funktion afhænger af telefonen).

overføring af lyden til mobiltelefonen:
under et opkald skal du trykke på bluetooth®-funktionsknappen i tre-fire sekunder. this transfers the audio to the mobile phone handset while the bluetooth® trådløse forbindelse forbliver aktiv

afslutning af et opkald:
tryk kortvarigt på bluetooth ®-funktionsknappen. du vil høre to korte bip i hovedtelefonerne, som angiver, at opkaldet er afsluttet

Når du er midt i et opkald og har forbindelse til opkaldet over et samtaleanlæg, kan opkaldet afsluttes med headsettet, efter det er koblet fra samtaleanlægget, forudsat, at der er batterier med tilstrækkelig strøm i betjeningsmodulet. Hvis auto-sluk-funktionen er aktiv, vil headsettet slukkes ca. tre sekunder efter, at opkaldet er afsluttet.

hvis du vil bruge headsettet, når den frakoblet samtaleanlægget, for at lytte til lyd fra den ekstra indgang, eller som et enkeltstående bluetooth®-headset, for at foretage eller modtage opkald, skal auto-sluk-funktionen deaktiveres for uafbrudt funktionalitet. du finder flere oplysninger om auto-sluk-funktionen under indstilling af betjeningsmodulets betjeningskontakter.