NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

Sådan foretages eller besvares opkald med Bluetooth®-aktiverede modeller

Gælder for:

før du foretager eller modtager et opkald, skal du sørge for, at headsettet er parret med telefonen. se parring af en bluetooth®-aktiveret enhed. brug tabellen nedenfor til at matche en handling med den tilhørende handling for en bluetooth-funktionsknap:

sådan foretages et opkald:
ring fra din tilsluttede telefon. opkaldet overføres automatisk til headsettet.

sådan aktiveres stemmestyring (hvis muligt):
when there are no active or incoming calls, briefly press the bluetooth function button.

sådan besvares et opkald:
tryk kortvarigt på bluetooth-funktionsknappen. du bør høre et kort bip i headsettet, inden du hører det indgående opkald.

sådan afsluttes et opkald:
tryk kortvarigt på bluetooth-funktionsknappen. du vil høre to korte bip i headsettet, som angiver, at opkaldet er afsluttet.

sådan ignorere et indgående opkald:
press the bluetooth function buttoni et sekund.

sådan foretag genopkald af det sidst indtastede nummer:
when there are no active or incoming calls, press the bluetooth function buttonto gange i hurtig rækkefølge.

sådan overføres lyden til en mobiltelefon:
under et opkald skal du trykke på bluetooth-funktionsknappen i tre-fire sekunder. dette overfører lyden til mobiltelefonen, mens bluetooth-forbindelsen forbliver aktiv.

Bluetooth-funktionsknap

Hvis du foretager et opkald og ikke er tilkoblet samtaleanlægget, giver headsettet dig mulighed for at fuldføre dine opkald, hvorefter det slukkes ca. tre sekunder efter, at opkaldet er afsluttet. Hvis du vil bruge headsettet, når det frakoblet samtaleanlægget (for at lytte til lydkilder fra den ekstra indgang, eller modtage opkald), anbefaler vi at deaktivere Auto Off-funktionen for uafbrudt funktionalitet. Du kan finde hjælp under Indstilling af betjeningsmodulets betjeningskontakter.