Parring af en Bluetooth®-kompatibel enhed (kun [I]Bluetooth modeller)

Gælder for:

Parring af første enhed

tryk på power for at tænde headsettet

Power

Sørg for, at vælgeren Secondary Audio Mode står på MUTE eller MIX (ikke OFF)

Strømindikatoren lyser grønt eller gult, afhængigt af batteriniveauet. Hvis lyset er rødt, er batteriniveauet er lavt, og det skal udskiftes.

bluetooth-indikatoren blinker lilla for at angive, at headsettet i parringstilstand.

bemærk: første gang du tænder for headsettet, vil det automatisk skifte til parringstilstand og bluetooth-indikatoren blinker lilla. dette sker kun første gang, du tænder for headsettet.

find bluetooth-menuen på enheden, og sørg for, at bluetooth-funktionen er slået til

vælg bose a20 på listen med bluetooth-enheder

bluetooth-indikatoren blinker blåt, når enhederne er parret, og en tone angiver, at der er forbindelse.

bemærk: efter fem minutters inaktivitet afslutter headsettet automatisk parringstilstanden, og bluetooth-indikatoren slukkes. du kan slå bluetooth-funktionen til igen ved at trykke på funktionsknappen bluetooth.

Bluetooth-funktionsknappen

Parring af en anden enhed

Headsettet kan parres med op til otte enheder. Følg disse trin for at parre en anden enhed:

tryk på bluetooth-funktionsknappen, og hold den nede i ét sekund for at sætte headsettet i parringstilstand. bluetooth-indikatoren blinker lilla

find bluetooth-menuen på enheden, og sørg for, at bluetooth-funktionen er slået til

vælg bose a20 på listen med bluetooth-enheder. bluetooth-indikatoren blinker blåt, når enhederne er parret

Bemærk: Headsettet afslutter automatisk parringstilstand efter fem minutters inaktivitet.

Skift mellem tilsluttede enheder

headsettet kan sluttes til to bluetooth-enheder samtidigt. kun én tilsluttet enhed kan høres ad gangen

skift mellem to tilsluttede bluetooth-enheder ved at sætte lyden på pause på den første enhed og starte lyden på den anden

se bluetooth-enhedslisten på din enhed for at bekræfte forbindelsen

bemærk: indkommende og udgående telefonopkald afbryder automatisk alle andre sekundære lydkilder (når secondary audio mode-vælgeren er på mute eller mix). under et bluetooth-opkald høres samtaleanlæg og telefonopkald som blandet.