Indstilling af betjeningsmodulets betjeningskontakter

Gælder for:

Headsettet leveres med fabriksindstillede standardbetjeningsindstillinger. Hvis du ønsker at ændre disse standarder, kan du ændre betjeningskontakterne, der er placeret i betjeningsmodulets batterirum.

Åbning af batterirummet

Tryk godt ned på fingerfordybningen, og skub dækslet nedad. Dækslet er forbundet til modulet. Forsøg ikke at tage det af.

Bemærk: Dækslet til batterirummet er designet til at være forsvarligt lukket. Det kan være nødvendigt at bruge ekstra kraft, når der trykkes ned for at frigøre dækslet.

Betjeningskontakterne

Betjening af betjeningskontakterne: Priority (BT-AUX), samtaleanlæg (MON-ST), Auto-On-funktion og Auto Off-funktion.

Auto-On-funktionen er kun tilgængelig for versioner, der får strøm fra luftfartøjet

Samtaleanlægfunktionen (MON-ST) er kun tilgængelig for headset-konfigurationer, der understøtter to-kanals- eller stereosamtaleanlæg

valgmuligheden priority (bt-aux) er kun tilgængelig med bluetooth®-headset

Ændring af betjeningskontakterne

Åbn batterirummet

Hvis batterierne er installeret, så fjern dem. I batterirummet kan du se og ændre kontaktpositionerne

Du ændrer position på en kontakt ved at bruge en kuglepen eller en lille skruetrækker med flad spids til forsigtigt at skubbe kontakten

Denne tabel viser de forskellige positioner, standardindstillinger og formål for hver betjeningskontakt

priority (kun tilgængelig med bluetooth-headset):
opretter prioritet mellem to sekundære lydkilder. vælg bt for at give bluetooth-forbindelse (trådløs) højere prioritet. vælg aux for at give kablet forbindelse højere prioritet

samtaleanlæg (kun til rådighed for headset-konfigurationer, der understøtter to-kanals- eller stereosamtaleanlæg):
de fleste systemer er fra fabrikken indstillet til monosamtaleanlæg (til at sende lyd i begge ører). sæt den på stereo (st), hvis dit luftfartøj har et stereosamtaleanlæg.

auto on (kun til headset, der får strømforsyning fra luftfartøjet):
indstillet fra fabrikken til at aktivere auto on-funktionen. headsettet tændes, når strøm fra luftfartøjet er til rådighed. for at deaktivere auto on indstilles kontakten til off. med kontakten i off-position skal brugeren manuelt slå hovedtelefonerne til.

auto off:
indstillet fra fabrikken til at aktivere auto off-funktionen. headsettet slukkes efter tre til ni minutters inaktivitet. for at deaktivere auto off indstilles kontakten til off. med kontakten i off-position skal brugeren manuelt slå hovedtelefonerne fra.