90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Sådan foretager eller besvarer du opkald med Bluetooth®

Før du foretager eller modtager et opkald, skal du sørge for, at headsettet er parret med telefonen. Se Parring af en Bluetooth®-enhed. Brug tabellen nedenfor til at matche en handling med den tilhørende handling for en Bluetooth-funktionsknap:

Bluetooth-knap

Sådan foretages et opkald:
Ring fra din tilsluttede telefon. Opkaldet overføres automatisk til headsettet.

 

Sådan aktiveres stemmestyring (hvis muligt):
Når der ikke er nogen aktive eller indgående opkald, skal du trykke kortvarigt på  Bluetooth -funktionsknappen.

 

Sådan besvares et opkald:
Tryk kortvarigt på  Bluetooth -funktionsknappen. Du bør høre et kort bip i headsettet, inden du hører det indgående opkald.

 

Sådan afsluttes et opkald:
Tryk kortvarigt på  Bluetooth -funktionsknappen. Du vil høre to korte bip i headsettet, som angiver, at opkaldet er afsluttet.

 

Sådan ignorerer du et indgående opkald:
Tryk på Bluetooth -funktionsknappen i ét sekund.

 

Sådan foretager du genopkald af det sidst indtastede nummer:
Når der ikke er nogen aktive eller indgående opkald, skal du trykke på Bluetooth -funktionsknappen  to gange i hurtig rækkefølge.

 

Sådan overføres lyden til en mobiltelefon:
Under et opkald skal du trykke på Bluetooth -funktionsknappen i tre-fire sekunder. Dette overfører lyden til mobiltelefonen, mens Bluetooth -forbindelsen forbliver aktiv.

Hvis du foretager et opkald og ikke er tilkoblet samtaleanlægget, giver headsettet dig mulighed for at fuldføre dine opkald, hvorefter det slukkes ca. tre sekunder efter, at opkaldet er afsluttet. Hvis du vil bruge headsettet, når det er frakoblet samtaleanlægget (for at lytte til lydkilder fra den ekstra indgang eller modtage opkald), anbefaler vi at deaktivere Auto-off-funktionen for uafbrudt funktionalitet. Du kan finde hjælp under Indstilling af betjeningsmodulets betjeningskontakter.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback