Indstilling af betjeningsmodulets betjeningskontakter

Headsettet leveres med fabriksindstillede standardbetjeningsindstillinger. Hvis du ønsker at ændre disse standarder, kan du ændre betjeningskontakterne, der er placeret i betjeningsmodulets batterirum:

Åbn batterirummet ved at trykke hårdt ned på fordybningen og skubbe dækslet ned. Dækslet er forbundet til modulet. Forsøg ikke at tage det af

Hvis batterierne er installeret, så fjern dem. I batterirummet kan du se og ændre kontaktpositionerne

Du ændrer position på en kontakt ved at bruge en kuglepen eller en lille skruetrækker med flad spids til forsigtigt at skubbe kontakten

Betjeningmodulets kontakter

Reserveret:
Reserveret til fremtidig brug.

Auto-on (kun til headset, der strømforsynes via flyet):
Indstillet fra fabrikken til at aktivere auto-on-funktionen. Headsettet tændes, når strøm fra flyet er til rådighed. For at deaktivere auto-on slukkes for kontakten. Med kontakten i off-position skal brugeren manuelt slå hovedtelefonerne til.

Lyd fra flyet:
Indstil samtaleanlæggets lydfølsomhed til Normal eller Lav (-12 dB).

Samtaleanlæg (kun til rådighed for headsetkonfigurationer, der understøtter to-kanals- eller stereosamtaleanlæg):
De fleste systemer er fra fabrikken indstillet til monosamtaleanlæg (til at sende lyd i begge ører). Sæt den på stereo (ST), hvis flyet har et stereosamtaleanlæg.

Automatisk slukning:
Indstillet fra fabrikken til at aktivere funktionen automatisk slukning. Headsettet slukkes efter tre til ni minutters inaktivitet. For at deaktivere automatisk slukning, sættes kontakten på off. Med kontakten i off-position skal brugeren manuelt slå hovedtelefonerne fra.

Trykbetjening:
Som standard er trykbetjening deaktiveret. Med trykbetjening slået til kan du trykke to gange på en øretelefon for at skifte denne øretelefons støjreduktionstilstand mellem Lav og styremodulets akustiske kontaktindstilling for støjannullering.