NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

7. september 2022 – Brandet der opfandt de støjreducerende hovedtelefoner, transformerer endnu engang industrien. Bose præsenterer i dag den næste generation trådløse støjreducerende in-ear-hovedtelefoner med Bose QuietComfort® Earbuds II. QC Earbuds II giver med Bose CustomTune™-lydkalibrering individuel lyd og støjreduktion tilpasset det enkelte øres unikke form, hvilket giver en hidtil uset lydoplevelse og verdens bedste støjreduktion i nogen høretelefon, uanset om der er tale om in-ear eller banded.

QuietComfort Earbuds II kommer med et nyt design. Den enkelte øreprop er reduceret ca. en tredjedel i størrelse i forhold til sin forgænger, vejer kun 6 gram og passer nemt i etuiet, der også sørger for genopladning. For at øge den personlige oplevelse kommer de også med et Fit Kit, et nyt system med stabilitetsbånd og ørepropper i to udskiftelige dele, der giver den komfort og slidstyrke, QuietComfort er kendt for.

Bose QuietComfort Earbuds II kommer i første omgang i Triple Black og kan købes i butikker fra 29. september til 2.299 kr. Der åbnes for forudbestillinger i Danmark fra 8. september. Der er også planlagt en Soapstone-farvevariant, som kan købes senere i år.

”Siden vi fik støjreduktion på markedet, har vi arbejdet passioneret for at flytte grænser inden for ingeniørarbejde, teknologi og design – og QuietComfort Earbuds II er det seneste resultat af vores engagement”, forklarer Raza Haider, Chief Product Officer hos Bose. ”Vi tror på lydens magt. Den kan tage dig til din yndlingskoncert, fremkalde et betydningsfuldt minde eller bare gøre dig i godt humør, og det er præcis, hvad QC Earbuds II gør. De er tilpasset lige præcis til dig og leverer medrivende lyd, der bringer dig tættere på dit indhold end nogensinde før.”

CustomTune for forbedret lyd, støjreduktion og Aware Mode med ActiveSense

CustomTune lydkalibrering er et nyt element i QuietComfort Earbuds II. Her er der tale om banebrydende innovation, som aktiveres hver gang man tager ørepropperne ud af etuiet og i ørene. En tone afspilles, hvorefter en mikrofon i øreproppen måler din ørekanals akustiske svar. Denne information bruges så til at skræddersy både lyd og støjreduktion specielt til dig – alt sammen på under et halvt sekund.

CustomTune optimerer lydfrekvensprofilen til det enkelte øre, så lyden der når trommehinden er præcis som kunstneren havde forestillet sig: Levende, balanceret lyd med nuancer, klarhed og dybde. For at skabe en bedre støjreduktion kalibrerer CustomTune støjreduktionssignalet til dine ører, hvilket forbedrer ydeevnen betragteligt. CustomTune opfanger frekvenser, der tidligere var svære at reducere – fx stemmer fra kolleger der er tæt på, grædende børn i bussen eller familien der larmer på hjemmekontoret – de glider nu i baggrunden, så du ikke bemærker at de var der i første omgang. CustomTune tilpasser sig hele tiden de forskellige lyde omkring dig, hvilket sikrer den bedst mulige støjreduktion.

Den intelligente og personlige oplevelse med CustomTune forbedrer også Aware Mode med ActiveSense. I Aware Mode vil man opleve en forbedret transparens, så dine omgivelser glider gennem ørepropperne som så naturlige og levende lyde som muligt. Når der så pludselig forekommer en høj lyd tæt på, svarer ActiveSense med den nøjagtige støjreduktion, unikt tilpasset dit øre – så lyden reduceres når den forekommer, og kun ligeså længe, som den varer.

QC Earbuds II har fire mikrofoner i hver øreprop – en på indersiden og tre på ydersiden – som opfanger, måler og sender uventet lyd til en algoritmedrevet chip. Sammen med mikroskopiske transducere reagerer systemet med et præcist signal på mindre end et millisekund. Resultatet er fantastisk og eksklusivt for Bose.

Nye ørepropper og Fit Kit for komfort og stabilitet

De revolutionerende fremskridt inden for den støjreduktionsteknologi, som QuietComfort Earbuds II leverer, starter ved at sikre en optimal pasform til dine ører. QC Earbuds II adskiller sig fra den traditionelle øreprop i et system med to dele: et stabilitetsbånd, der omslutter dit øres kontur og en paraplyformet silikoneøreprop, som skaber en forsegling ved dit øres åbning.

Bose Fit Kit-sættet der følger med QC Earbuds II, kommer med tre størrelser ørepropper og tre størrelser stabilitetsbånd – hvilket giver op til ni tilpasningsmuligheder til hver øreprop. Og fordi ikke to ører er ens – heller ikke altid hos den samme person – er alle dele designet til at kunne skiftes ud, så du finder en pasform, der føles behagelig og forbliver på plads hele dagen. De avancerede materialer og fremstillingsteknikker holder stabilitetsbåndene og ørepropperne bløde, holdbare og nemme at skifte ud.

Et sidste trin, der er med til at sikre den ideelle pasform, findes i form af en Fit Test i i Bose Music-appen, som sikrer en nøjagtig forsegling. Fit Test bruger den samme tone som CustomTune-lydkalibreringen og tjekker for lækkende lyd, så QC Earbuds II kan levere den bedst mulige lydoplevelse.

Kompatibilitet, tilslutningsmuligheder, batterilevetid og mere

De nye Bose QuietComfort Earbuds II kan bruges med både Apple- og Android-enheder. De kommer med en forbedret stemmegenkendelse, som aktiveres af en opdateret algoritme, der fjerner støj og har Bluetooth® 5.3-kapacitet. De er også IPX4-klassificeret til sved- og vandmodstand og arbejder med mobilenheders indbyggede stemmeassistent. Ørepropperne har op til seks timers batterilevetid og tre ekstra opladninger i etuiet, der kan genoplade ørepropperne 100 % på en time, mens 20 minutters opladning giver op til to timers afspilning. Etuiet kan genoplades 100 % på tre timer med USB-C®.

Bose QuietComfort Earbuds II har også intuitive knapper på både venstre og højre øreprop, som giver adgang til de mest almindelige kommandoer, fx afspil, pause, lydstyrke, gå videre til næste nummer, samt besvar og afslut et opkald. Derudover giver Bose Music-appen øget funktionalitet med genvejsindstillinger, støjreduktionstilstand og justerbar EQ. Der vil løbende komme opdateringer med nye funktioner og fordele.

Om Bose

Bose er kendt i hele verden for førende lydløsninger til hjemmet, på farten og i bilen. Siden virksomheden blev grundlagt af Dr. Amar Bose i 1964 har vi arbejdet dedikeret for at levere sublime lydoplevelser gennem innovation. Virksomhedens passionerede ansatte, ingeniører, forskere, musiknørder og drømmere – er stadig dedikeret i troen på, at lyd er den stærkeste kraft i verden: Den kan transformere, transportere og få os til at føle, at vi lever. I snart 60 år har denne tro drevet os til at ville skabe produkter, der siden er blevet ikoniske og forandrer måden, mennesker lytter til musik.

###

Videoer