NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

10. oktober, 2022 — Bose præsenterer I dag den nye Smart Soundbar 600, en lille og elegant soundbar, som med Dolby Atmos® og Bose TrueSpace™ teknologi leverer exceptionel og medrivende lyd. Smart Soundbar 600 løfter film, TV og musik ved at sende dialog, stemmer, lydeffekter og instrumenter præcist til venstre, højre og oppefra, hvilket sikrer at uanset hvad du ser eller lytter til, så er lyden fantastisk.

Smart Soundbar 600 kommer med indbyggede muligheder for at streame via Wi-Fi®, Bluetooth®, og Chromecast og kan også stemmestyres med Google Assistant funktionalitet og Amazon Alexa. Med Bose Voice4Video™ teknologi kan man med Alexa tænde sit TV med en enkelt kommando, skifte input eller til sin favoritkanal, mens Bose SimpleSync™ giver mulighed for at parre soundbaren med kompatible Bose hovedtelefoner eller Bluetooth-højtalere for at gøre lytteoplevelsen endnu bedre. Bose Smart Soundbar 600 kan købes fra d. 24. oktober for 4.299 kr. og kan forudbestilles i dag på Bose.dk.

"Når lyd virkelig fanger dig kan den transportere dig fra blot at se TV og film til at du er fuldt ud til stede med det, der er på skærmen. For dem, der ønsker at føle sig omsluttet af deres lyd, men ikke har meget plads til udstyr, er Smart Soundbar 600 den ideelle løsning," siger Raza Haider, Chief Product Officer i Bose.

Til al din underholdning

Når Dolby Atmos-indholdet er tilgængeligt vil præcist indstillede digitale Bose signaler og Atmos decoding i samspil med 600’erens fem transducere producere lyd der omslutter dig, selv når der ikke er nogle højtalere. To racerbaneformede transducere sender lyden horisontalt ud i rummet, en center tweeter leverer krystal-klar dialog og to transducere sender lyden opad, hvilket ikke kun hjælper det horisontale lydlandskab, men også reflekterer lyden op mod loftet, så det virker som om den kommer ovenfra. Med kraften og dybden fra disse komponenter vil en biljagt i høj fart føles som om den kommer bag fra og ikke mod dig, torden vil føles som om den kommer ovenfra og regn vil omringe dig.

Selv når du ikke ser Dolby Amos-kompatibelt indhold kan du stadig opleve fantastisk lyd. Med hjælp fra de fem transducere analyserer TrueSpace signaler udover Dolby Atmos, fx stereo eller 5.1 og remixer dem, så de producerer lyd lige så effektivt med samme rummelighed.

Bose QuietPort™ giver dyb bas med næsten ingen forvrængning på alle lydstyrker til TV og musik.

Kompakt størrelse og slankt design

Soundbar 600 er kunstfærdigt designet til at være lille og kompakt. Uden at tilføje højde til kabinettet passer den stadig til alle de transducere, der kræves for at levere lyd af høj kvalitet, så ydeevnen er ikke reduceres i forhold til størrelsen. Soundbaren er 5.61 cm høj, 10.39 cm dyb og lidt over 69.44 cm lang, hvilket giver en lav profil, så højtaleren ubesværet passer under ethvert tv uden at blokere. Den har et raffineret og matteret udtryk med et sofistikeret metalgitter i sort.

Nem håndtering, total kontrol og kompatibilitet

Det er nemt at sætte Soundbat 600 op. Tilslut et HDMI™ eARC eller optisk kabel fra soundbar til tv og så bliver du øjeblikkeligt omsluttet af lyd.

Soundbar 600 giver også mange muligheder for streaming. Med Wi-Fi, indbygget Chromecast, Spotify® Connect eller Apple AirPlay 2 får du nem adgang til dine foretrukne musiktjenester. Med Bluetooth kan du forbinde din telefon eller tablet og streame det der spiller på din enhed. 600’eren kan også stemmestyres med Works with Google-funktionalitet og indbygget Amazon Alexa – og med Bose Voice4Video via Alexa kan TV’et tændes på den ønskede kanal og input med en enkelt kommando.

Soundbar 600 virker med alle Bose smarthøjtalere og soundbarer, hvilket giver mulighed for et lydsystem i flere værelser. Den kan også let parres med Bose bas-moduler og baghøjtalere, hvilket giver en endnu mere robust hjemmebiograf-oplevelse. Med Bose Music-appen kan du klare opsætning, styring, gøre 600’eren personlig og få adgang til Bose SimpleSync hvor du kan hente de nyeste softwareopdateringer.

Om Bose

Bose er kendt i hele verden for førende lydløsninger til hjemmet, på farten og i bilen. Siden virksomheden blev grundlagt af Dr. Amar Bose i 1964 har vi arbejdet dedikeret for at levere sublime lydoplevelser gennem innovation. Virksomhedens passionerede ansatte, ingeniører, forskere, musiknørder og drømmere – er stadig dedikeret i troen på, at lyd er den stærkeste kraft i verden: Den kan transformere, transportere og få os til at føle, at vi lever. I snart 60 år har denne tro drevet os til at ville skabe produkter, der siden er blevet ikoniske og forandrer måden, mennesker lytter til musik.

###