NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

BOSE INTRODUCERER DEN SMARTE SOUNDBAR 900

Dolby Atmos møder Bose Spatial Technologies i den ultimative alt-i-en trådløse højttaler

15. marts, 2022 — I dag annoncerer Bose den nye Smart Soundbar 900 – en Dolby Atmos®-højttaler, der giver uovertruffen mulighed for fordybelse til musik og film. Med Bose proprietære rumlige teknologier løfter 900 Dolby Atmos-indhold ved at adskille instrumenter, dialog og effekter og placerer dem derefter i diskrete dele af et rum - langt over rummet og yderst til højre og venstre. Det løfter også andet indhold end Dolby Atmos ved at give en sammenlignelig oplevelse, uanset hvad du lytter til eller ser. Med HDMI eARC forbindes Soundbar 900 til et tv med kun ét kabel og pakker al sin teknologi i et smukt enkelt kabinet. Den har Wi-Fi® og Bluetooth® for det bedste fra begge verdener, Google Assistant og Amazon Alexa til stemmestyring, en simpel app til berøringsstyring og er kompatibel med Spotify Connect, AirPlay 2 og alle andre Bose-smarthøjttalere for en premium audio multirumssystem. Soundbar 900 er et alt-i-et kraftcenter, der erstatter Bose Smart Soundbar 700. Den er tilgængelig fra den 29. september for 7.799 kroner og kan forudbestilles fra og med i dag hos Bose.dk.

Dolby Atmos møder Bose Spatial Technologies

Smart Soundbar 900 sætter dig i centrum af din musik eller film på en helt ny måde. Ved at kombinere brugerdefinerede arrays, dipoltransducere og lavprofiltransducere med Bose rumlige teknologier, producerer det et lag af realisme, som ingen anden højttaler kan duplikere.

Mens konventionelle Dolby Atmos soundbars skaber lyd "overhead", gør 900 mere. Bose PhaseGuide™-teknologi tilføjer andre dimensioner lige så præcist, idet den placerer og "stifter" tydelig lyd til højre og venstre, hvor der ikke er nogen højttalere. Så helikopteren svæver over dig - mens skuespillerne løber forbi dig, ikke over din skærm. Eller sangeren står midt-venstre, når han optræder - og du hører dem optræde midt-venstre i dit værelse. Når der ikke er noget Dolby Atmos-indhold, er de vandrette rumlige effekter lige så effektive, og Bose TrueSpace™-teknologien tager over for den vertikale oplevelse og remixer signaler for at tilføje "højde" uden at tilføje en lofthøjttaler.

Til programmering eller afspilningslister leverer Bose QuietPort™-teknologi enestående basydelse og praktisk talt ingen forvrængning ved enhver lydstyrke. Og hvis møbler eller systemplacering forstyrrer lydkvaliteten, fikser den proprietære ADAPTiQ®-teknologi automatisk det, hvilket optimerer ydeevnen for ethvert rum, hver gang.

Størrelse og design

Soundbar 900 er kun 5,82 cm høj, lidt over 10 cm dyb og 104 cm lang. Den har et ovalt design, omsluttende metalgitter, stramme sømme, rene linjer og en poleret, slagfast hærdet glasplade. Den passer smukt under fjernsyn 50" eller større.

Enkelhed, kompatibilitet, kontroller

Bose Smart Soundbar 900 leverer øjeblikkelig tilfredsstillelse over hele linjen. Opsætningen er ligetil med HDMI eARC og et kabel, der sluttes til tv'et. Med Wi-Fi er det nemt at få adgang til Spotify Connect og AirPlay 2; med Bluetooth® tager parring til en telefon eller tablet få sekunder. Google Assistant og Amazon Alexa er indbygget til stemmestyring - og Alexa udvider til at tage og foretage opkald og aktiverer den eksklusive Bose Voice4Video™-funktion, der tænder et tv til den kanal eller input, der er bedt om - med kun én kommando.

For ægte fleksibilitet fungerer 900 problemfrit og trådløst med Bose basmoduler og baghøjttalere for en mere komplet hjemmebiografoplevelse; Bose smarthøjttalere til et system med flere rum eller hele hjemmet; og de nye QuietComfort® 45 hovedtelefoner til den ultimative private oplevelse. Bose Music-appen hjælper med parring, personalisering og opdateringer.

Om Bose Corporation

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, dengang professor i elektroteknik ved Massachusetts Institute of Technology. I dag er virksomheden drevet af dets grundlæggende principper, der investerer i langsigtet forskning for at udvikle nye teknologier med reelle kundefordele. Bose-innovationer har strakt sig over årtier og industrier, skabt og transformeret kategorier inden for lyd og mere. Bose-produkter til hjemmet, i bilen, på farten og i offentlige rum er blevet ikoniske, hvilket ændrer den måde, folk lytter til musik på.

Bose Corporation er privatejet. Virksomhedens ånd af opfindelse, passion for ekspertise og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes rundt om i verden - overalt hvor Bose driver forretning.

###