NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

BOSE OPDATERER HOVEDTELEFONEN, DER REDEFINEREDE HOVEDTELEFONER

Introducerer New QuietComfort 45

31. August 2021 — I dag introducerer Bose de nye QuietComfort® 45 -hovedtelefoner, der erstatter den legendariske model QuietComfort 35 II. De nye QuietComfort® 45 -hovedtelefoner har forbedret støjreduktion, en ny AWARE MODE, bedre stemmeisolering og 24 timers batterilevetid på en enkelt opladning. QuietComfort 45 opretholder forgængerens kendetegn med fantastisk lyd, komfort og stabilitet hele dagen, super enkel betjening, sikker forbindelse og en opdatering af det ikoniske design, der gjorde QC'er til en af de mest genkendelige wearables nogensinde. QuietComfort 45-hovedtelefonerne er tilgængelige fra den 30. september til 2.699 kr., men kan allerede forudbestilles fra d. 1. september på Bose.dk og hos udvalgte forhandlere.

"QuietComfort -hovedtelefoner er legendariske af en grund," udtaler Mehul Trivedi, direktør for Bose bærbar lyd. ”Det, der startede som et produkt til rejser, blev et produkt, der gør hver dag bedre og lettere for millioner af mennesker over hele verden. Vores kunder har i årevis fortalt os, at det er balancen mellem hovedtelefonernes mange fordele, der gør en QuietComfort så anderledes og uundværlig. De har altid været et godt eksempel på at udmærke sig, hvor det betyder mest. Og QC45'erne er ikke anderledes.”

To funktioner — QUIET and AWARE

QuietComfort 45 -hovedtelefonerne har kun to indstillinger. De er begge skabt ved hjælp af et nyt aktivt støjreduceringssystem og ny elektronikpakke. I QUIET Mode kombineres mikrofoner inden for og uden for hovedtelefoner med en proprietær digital chip til at registrere, måle og reagere på mere uønskede lyde i mellemdistancefrekvenser — dem, der typisk findes i pendlertog, travle kontorlokaler og caféer. Den nu berømte "whoosh", der er forbundet med Bose -støjreducerende teknologi, sker på en brøkdel af et millisekund for at tune helt ud eller nyde musik, podcasts eller film med naturtro klarhed, detaljer og ingen forstyrrelser. I AWARE Mode skifter QC45 -hovedtelefonerne til fuld lydhørhed, hvor alt høres igen — lige så naturligt, klart og hurtigt — uden nogensinde at tage dem af.

Stemmeisolering til nemme samtaler overalt

Ved telefonopkald og kommandoer kan QC45 -ejere dele deres støjreduktion. Et stråleformet array isolerer deres stemme, mens et afvisnings-array dæmper og blokerer de hørbare distraktioner omkring dem — som en kaffekværn eller en gøende hund — fra at blive hentet og overført til den, de taler med. Det betyder, at venner, familie, kolleger og personlige assistenter kan høre, hvad der bliver sagt, og baner vejen for mere produktive Zoom -møder, bedre videochats og mere præcise VPA -svar på alt fra tekstdiktat til at få anvisninger til at kontrollere et smart hjem.

Ikonisk design vender tilbage

QC45 bygger på det forgængers ikoniske udseende og bevarer alle designelementerne, der gjorde den til en identificerbar klassiker, og al den komfort og stabilitet, der gjorde den hverdagens hovedtelefon. Folder og rynker er blevet fjernet fra bløde materialer, huller mellem komponenter er blevet erstattet med glatte, holdbare overgange, som er lette og foldes flade til opbevaring i en inkluderet kompakt transportkuffert. QC45 farver er tidløse - Triple Black og White Smoke, begge med en smuk mat finish. Og de slutter sig til QC øretelefoner og støjreducerende hovedtelefoner 700 i Bose-støjreducerende familien.

Høj grad af funktionalitet

QuietComfort® 45 -hovedtelefoner er decideret praktiske og enkle med betjeninger, som du kan mærke. Der er fire knapper på den højre ørekop: lydstyrke op, lydstyrke ned, strøm og Bluetooth® -parring, og en til de mest almindelige opgaver - at besvare og afslutte opkald, afspille og sætte musik på pause og adgang til native VPA'er. Der er en anden knap på venstre ørekop til at skifte mellem tilstande og til at slå mikrofonen fra under opkald. Bose Music-appen tilbyder yderligere hjælp til opsætning og brug, herunder flerpunktsforbindelser understøttet af Bluetooth® 5.1 til iOS- og Android-enheder-og Bose SimpleSync ™ til at parre en QC45 med kompatible Bose Soundbars til den ultimative private fest.

24 timers batterilevetid, USB-C opladning

QC45-hovedtelefoner har op til 24 timers batterilevetid. De overlever selv de længste flyrejser i verden, 20 telefonmøder, eller studier hele natten. De oplader nu via USB-C®: det tager 2,5 time for en fuld opladning og blot 15 minutter for tre timers afspilning.

Om Bose

Bose blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, dengang professor i elektroteknik ved Massachusetts Institute of Technology. I dag er virksomheden drevet af sine grundlæggende principper og investerer i langsigtet forskning for at udvikle nye teknologier med reelle kundefordele. Bose innovationer har strakt sig over årtier og brancher og skabt og transformeret kategorier inden for lyd med videre. Bose -produkter til hjemmet, i bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har ændret den måde, folk lytter til musik.

Bose er privatejet. Virksomhedens opfindelsesånd, passion for fortræffelighed og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes rundt om i hele verden.

###