NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

NYE BOSE FRAMES — NYHED INDE FOR SPORT OG STIL

Premium solbriller og premium lyd i én revolutionerende wearable

10. september 2020 - Bose annoncerer i dag tre nye Frames, der hver kombinerer beskyttelsen og stilen fra premium solbriller med funktionaliteten ved premium hovedtelefoner i én revolutionerende wearable.

De nye Frames Tempo leverer den bedste performance indenfor Frames serien og er udviklet specielt til udendørs træning – både cykling, løb og klatring. Frames Tenor og Frames Soprano er til hverdagsbrug med stil, design og akustik forbedret fra den oprindelige model. Begge udmærker sig ved Boses egenudviklede Open Ear AudioTM teknologi samt det minimale, mest usynlige Bose højtalersystem. Resultatet er et gennembrud inden for mobil lyd: Fordybende lyd fra briller – ikke fra høretelefoner.

De nye Frames Tempo, Tenor og Soprano har polariserede linser; de blokerer op til 99% af UV-strålerne; deres udseende, pasform og præstation matcher verdens mest anerkendte solbriller til udendørs sport og daglig brug. Uanset om du er til konkurrence eller afslapning, så leverer de den samme situationsbevidsthed – der er intet i eller over dine ører. Deres yderst spinkle Bose systemer er diskret indbygget i hver stang uden ekstra komponenter, synlige skruer eller gennemhulninger. Du kan hverken se eller mærke elektronikken. Med en ekstra vægt på mindre end 50 gram er forskellen umærkelig – lige indtil du tænder for dem. Her forvandler Frames situationen ved trådløst at forbinde til din mobil for at streame musik, tage og foretage opkald samt at bruge din personlige assistent – helt privat. Ved at anvende eksklusiv Bose teknologi er lyden dybere og mere klar end deres forgænger, men den kan være mindst lige så personlig: med et højtalersystem målrettet til og præcist konfigureret til dig er indhold og samtaler isoleret i en lydboble, som kun du kan høre.

Du kan skrive dig op til hver af de nye Frames, som er tilgængelige i dag via forudbestilling og klar til køb den 24. september gennem Bose og udvalgte forhandlere. De vil alle blive solgt for 2199 kr.

Frames Tempo Sport solbriller

Frames Tempo redefinerer sportssolbriller ved at slå ned på deres begrænsninger. De er lavet af TR90, hvilket gør dem holdbare, lette og fleksible til at modstå både ekstreme temperaturer og ekstrem sport. De gør brug af skræddersyede, fjedrende hængsler og TPE (termoplastisk elastomer) brillestænger (temple tips) for at sikre komfortabel stabilitet omkring hovedet. Deres næsepuder kommer i tre former for at opnå et optimalt greb, der sikrer, at solbrillen ikke glider ned. Hverken under maraton og triatlon, på vandet, på terrænkørsel eller på stejle fald med høje hastigheder vil de ryste eller bevæge sig, selvom du gør det.

Tempos akustiske løsning er et teknisk fænomen, der producerer den højeste kvalitet inden for Frames familien. Et system med en rækkevidde på 22mm er indlagt i hver brillestang for at spille dybere og højere – højt nok til at kunne cykle 40 km i timen – mens du stadig kan høre trafikken, advarsler, din træningsmakker eller holdkammerater.

Frames Tempo er bygget til at holde på flere måder. De kan passe under de mest beskyttende hjelme; de er modstandsdygtige over for sved, vand og skrammer, ligesom glasset er modstandsdygtigt over for at splintre; og så har de op til 8 timers batteritid gennem et standard USB-C opladningsstik, som er inkluderet. Tempos linser er polykarbonat med transmission af synligt lys på 12%. Valgfrie linser er også tilgængelige: Road Orange har en 20% VLT medium-light linse til at reducere blændende lys fra reflekterende overflader som vand og sne; Trail Blue har en 28% VLT svagt lysende linse til at forøge kontraster og skarpheden i lyse solforhold; Twilight yellow har en 77% VLT meget svagt lysende linse som kan bruges i skumring.

De nye Frames Tenor og Soprano

De første Bose Frames overvældede både industrien og ejerne – og de nye Tenor og Soprano er bedre på næsten alle måder.

Tenor er et mindre, firkantet design; Soprano er en fin cat-eye. For begge designs er alle vinkler, materialer og komponenter omhyggeligt udvalgt og udformet med stor dygtighed for at opnå en højere kvalitet, forbedret udseende and suveræn komfort. Alle mere bemærkelsesværdige i lyset af deres design og skjulte elektronik, deriblandt to 16mm højtalere. Hvad du har på, og hvad du ser er fantastiske solbriller – fra den nøjagtige vægtbalance på hovedet og modstand fra hængslerne, til de runde former på næseryggen og en ultrahøjglans finish.

Hvad du hører, er ligeledes imponerende: Tenor og Soprano har en mærkbar bedre basgengivelse, hvorved playlister er gengivet med mere dybde og detaljer.

Tenor og Soprano er modstandsdygtige over for skrammer og brud og har en udvidet batteritid op til 5,5 time gennem en specialfremstillet pogo-pin oplader. Deres linser kan nemt udskiftes med andre muligheder: spejleffekt blå og sølv for Tenor, rosa og lilla-tonet for Soprano.

I hver af de nye Frames – Bedre stemmestyring; kontrol af lydstyrke og fantastisk nem betjening

Tempo, Tenor og Soprano er udstyret med avanceret stemmestyring. Et en-mikrofonsystem er blevet erstattet med en dual-beam-forming sæt, som beskytter, hvad du siger, imod vind, støj og anden samtale i nærheden. 
Kombineret med ny digital signalbearbejdning er resultatet bemærkelsesværdigt. For al stemmekommunikation er din tale mere tydelig. At tale i telefon er nemmere. At tale med din VPA (Virtuel Personlig Assistent) er nemmere.

De nye Frames anvender ny optimeret lydstyrke afbalancering for, at du kan høre al din musik på ethvert lydniveau. Lave frekvenser vil ikke forsvinde fra din favoritsang, når den afspilles blidt og dæmpet for at slappe af, og de vil ikke forvrides, når du afspiller den på fuldt drøn for at blive motiveret. At skrue op og ned for lydstyrken er fantastisk nemt med en integreret berøringskontrol – bare glid din finger frem og tilbage ad højre brillestang. Alle andre sædvanlige kommandoer kan styres på den højre brillestang via lette slag eller en multifunktionsknap.

Tempo, Tenor og Soprano tilslutter sig de første Frames introduceret i 2018 – Alto og Rondo.

Om Bose

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose der dengang var professor i elektronik på Massachusetts Institute of Technology. I dag er virksomheden drevet af dens grundlæggende principper om at investere i langsigtet forskning til at udvikle ny teknologi med reelle kundefordele. Bose innovationer har spændt over årtier og industrier, hvor de har skabt og transformeret kategorier inden for lyd og mere til. Ved at ændre måden hvorpå man lytter til musik, er Bose produkter til hjemmet, i bilen, på farten og i det offentlige rum blevet ikoniske.

Bose er privatejet. Virksomhedens passion for opfindsomhed, passion for fremragende kvalitet og forpligtelse til ekstraordinære oplevelser kan findes overalt i verden – og alle steder, hvor Bose opererer.

###