NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

BOSE INTRODUCERER QUIETCOMFORT EARBUDS OG SPORT EARBUDS

NYE QC Earbuds – De mest effektive Earbuds inden for støjreducering nogensinde

Nye Sport Earbuds – Fantastisk lyd møder solidt design

Den 10. september 2020 – Høretelefonerne, som revolutionerede industrien, er klar til at gøre det igen – denne gang som en ægte trådløs in-ear øretelefon. Bose annoncerer i dag QuietComfort® Earbuds, som leverer ’stilhed’ fra Bose® around-ear noise cancelling hovedtelefoner i et utrolig smukt in-ear design. Bose introducerer også de nye Sport Earbuds, der er tilpasset til at producere fantastisk lyd fra mindre, mere spinkle enheder, som forbliver sikkert på plads – nærmest magisk – uden umage, pres eller ørekroge.

De nye QC Earbuds debuterer med patentbeskyttede fremskridt inden for hardware og software, som fortsætter QC høretelefonernes 20-årige historie. Hver øresnegl måler lige over 2,5 cm og vejer 8,5 gram. Alligevel præsterer de som enhver QuietComfort før dem ved at forvandle selv de mest travle omgivelser til stille fristeder – f.eks. ved at dæmpe larmen fra lastbiler, busser og horn under myldretiden, eller ved at dæmpe simple forstyrrelser fra nærliggende rum, nabokontoret eller lejligheden inde ved siden af.

Helt fra bunden af blev Bose Sport Earbuds fremstillet til at være den ultimative træningspartner. De leverer bedre lydkvalitet end deres forgængere, på trods af at de er halvt så store. Alt omkring dem er optimeret til din præstation – hvordan de føles og passer, hvor nemme de er at styre, og hvor holdbare og pålidelige de er, uanset om du træner hjemme, i Fitness eller udendørs.

Bose QC Earbuds kan fås for 2199 kr., mens Bose Sport Earbuds vil blive solgt for 1599 kr. Begge er tilgængelige fra d. 5. oktober og kan forudbestilles allerede i dag.

DE FANTASTISKE BOSE QUIETCOMFORT EARBUDS

”Vi har brugt meget tid på at sikre os, at de nye QuietComfort Earbuds er de mest effektive støjreducerende øretelefoner nogensinde”, siger Mehul Trivedi, Category Director for Bose bærbar lyd. ”Men de lyder også fantastisk og er en sand fornøjelse at have på og anvende”. Det er en suveræn kombination, der placerer dem forud for branchen og helt og aldeles gør dem til en QuietComfort”.

Det patentbeskyttede støjreduceringssystem – kun fra Bose

QC Earbuds er en teknisk tour de force. Den nye StayHear™ Max tips skaber en blød, men alligevel tæt lukning, for fysisk at blokere uønskede lyde. Og øretelefonerne gør resten. De anvender adskillige mikrofoner til at registrere, måle og sende eventuel resterende støj til en patentbeskyttet elektronisk chip, der er skabt med en ny enestående algoritme. Sammen med ganske små omformere reagerer systemet med et nøjagtigt, tilsvarende og modsatrettet signal på mindre end en brøkdel af et millisekund. Resultatet fra Bose er overraskende og eksklusivt På et kort øjeblik forsvinder summen fra nærliggende kafferisterier, og larmen fra motorer og bygnings arbejde svinder næsten bort.

Justerbar støjkontrol – En knap til styring af omgivelsernes volumen lige ved hånden

QC Earbuds kommer med 11 niveauer af støjkontrol, så du kan vælge hvor meget af omverdenen, du lukker ind, og hvor meget du holder ude. Det er nemt at indstille præferencer og du kan til enhver tid ændre dem – fra ”gennemsigtighed”, der bevarer dig opmærksom på dine omgivelser, til fuld støjannullering, der giver dig mulighed for at lukke helt af eller for at høre samtlige detaljer fra dit indhold og dine samtaler.

Til musik, film, podcasts og opkald

Til underholdning brillerer QC Earbuds, og forskellen er tydelig første gang du anvender dem. Inden for musik tilbyder de nøjagtige gengivelser – så tæt på indspilningen som muligt – og undgår fremstillede ”boosts” i valgte frekvenser. Til forskel fra almindelige høretelefoner forsvinder eller forvrænges bassen ikke i din yndlingssange – i stedet er den rig og kraftig på alle lydstyrker. Inden for film, videoer, nyheder og podcasts, er tale og dialog naturlig uden nogen elektronisk hvislen. Og når du taler i telefon, adskiller QC Earbuds din stemme fra dem omkring dig og dæmper vindens rusken, så det du siger, er mere tydeligt for den anden ende.

Batteritid og farver

De nye QuietComfort Earbuds har 18 timers samlet afspilningstid – 6 timer ved fuld opladning og yderligere 12 timer ved hjælp af deres opladningsetui. De har en mat finish med metalliske og blanke betoninger og kommer i to farver: Triple Black og Soapstone.

DE REKONSTUREREDE BOSE SPORT EARBUDS®

Bose Sport Earbuds blev fremstillet fra bunden for at opnå bedre motivation, bedre fokus og en bedre træning. Hver øresnegl har et helt nyt lydsystem installeret, der anvender en driver af høj effekt, et patentbeskyttet indgangsdesign og en lydoptimeret EQ for en klar og kraftig fremførelse. Og det er bare starten på det, der gør dem specielle.

Du bevæger dig, de gør ikke

De nye Sport Earbuds er ikke kun navngivet for at signalere motion – de er lavet til det. Hver komponent er specielt fremstillet for at løse kategoriens mest almindelige problemer. Det betyder, at de nye øresnegle er tilkoblet det nye StayHear™ Max tip – og intet andet. På én gang ’fastlåser’ de sig til træning af både høj og lav intensitet uden at irritere øret eller flytte sig. Bose Sport Earbuds® har en nærmest magisk trodsighed i forhold til at flytte sig og at falde ud under alt lige fra træning af lang-distance løb og omvendte yogastillinger. Alt dette er udført uden de typiske kompromisløsninger – som en irriterende model, der er nødt til at blive placeret langt inde i øret eller som behøver ekstra dele viklet rundt omkring øret.

Batteritid og farver

De nye Sport Earbuds har op til fem timers batteritid og et opladningsetui, som skaffer op til 10 timers ekstra afspilningstid. De kan fås i farverne Triple Black, Baltic Blue, og Glacier White.

QC EARBUDS OG SPORT EARBUDS – Forenelighed, tilslutning og styring

De nye Bose QuietComfort Earbuds og Sport Earbuds er lige forenelig med iOS-enheder, Android enheder og lokale VPA’s. De anvender Bluetooth® 5.1, nøjagtigt placerede antenner, og en ny metode til dataoverførsel for færre udfald. Derudover er de begge fremstillet med en IPX4 klassificering for at kunne modstå sved og vand. Begge modeller har et simpelt ’on-bud’ berøringssystem til de mest almindelige kommandoer som play og pause, tage og afslutte opkald samt til at få adgang til din personlige assistent. Begge kommer tilmed med tre størrelser af det nye soft-silicone StayHear™ Max tips. Bose QC Earbuds og Sport Earbuds samarbejder med den gratis app Bose Music for yderligere funktionalitet og software opdateringer.

Om Bose Corporation

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose der dengang var professor i elektronik på Massachusetts Institute of Technology. I dag er virksomheden drevet af dens grundlæggende principper om at investere i langsigtet forskning til at udvikle ny teknologi med reelle kundefordele. Bose innovationer har spændt over årtier og industrier, hvor de har skabt og transformeret kategorier inden for lyd og mere til. Ved at ændre måden hvorpå man lytter til musik, er Bose produkter til hjemmet, i bilen, på farten og i det offentlige rum blevet ikoniske.

Bose er privatejet. Virksomhedens passion for opfindsomhed, passion for fremragende kvalitet og forpligtelse til ekstraordinære oplevelser kan findes overalt i verden – og alle steder, hvor Bose opererer.

###