NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

Juli, 2019 — I dag indvarslede Bose en ny epoke for hovedtelefoner med de trådløse Noise Cancelling Headphones 700, der repræsenterer det største fremspring indenfor hovedtelefoner siden de ikoniske QuietComfort. De nye Bose 700 introducerer et revolutionerende nyt voice interface, der omdefinerer mobilkommunikation, ligesom som Bose støjreduktion omdefinerede mobil lyd. De er baseret på QCs legendariske ydeevne, der kan transformere de mest krævende lydmiljøer til private tilflugtssteder gennem lydisolering. Og de introducerer nye banebrydende teknologier til magisk at omdanne de samme offentlige rum til private, hvor der kan tales med venner, familie og virtuelle personlige assistenter. Med deres eksklusive innovation isolerer 700’erne en brugers stemme fra 360 graders uønsket støj. Og det lader ejere af Bose 700 gøre, hvad der aldrig før er gjort. Omgivet af konkurrerende samtaler, myldretid og larm fra offentlig transport, kan de dele deres stilhed i stedet for den omkringværende støj – for krystalklare opkald til hjem og arbejde og enestående præcision fra VPA’er. Siri til iOS er let tilgængeligt, Google Assistant og Amazon Alexa er begge indbygget – og nu er Alexa blot et Wake Word væk.

700’erne kickstarter en trio af innovative hovedtelefoner fra Bose. De helt trådløse Bose Earbuds 500, som er superkompakte og alsidige – og de banebrydende trådløse Bose Noise Cancelling Earbud 700. Begge er tilgængelige næste år. Og de støjreducerende Headphones 700, som er tilgængelige fra 11 juli til 3299 DKK, og kan forudbestilles nu, og tilsluttes den ikoniske QuietComfort 35 II i Boses samling af over-ear hovedtelefoner. 

“I bedste fald bør teknologien gøre os mere menneskelige, ikke mere afhængige af enheder”, siger Brian Maguire, category director, Bose headphones. “Ingen træskoliste inkluderer mere tid foran en skærm, men lige nu ser millioner af mennesker ned, swiper og taster på en 3x5 skærm. At koble vores telefoner og hovedtelefoner sammen har givet os mere frihed til opkald og lader os bruge vores personlige assistenter til at få tingene gjort. Men der er stadig barrierer, og vi har alle oplevet dem. Vores VPA forstår ikke, hvad vi siger og ringer det forkerte nummer op. Eller forkludrer vores sms’er, så vi ender med at sende dem selv. Eller vi er nødt til manuelt at åbne en app eller lægge på, fordi vi råber over en skare. Støjreducerende hovedtelefoner har altid hjulpet os med at høre bedre – men vi skal også høres bedre. Og ingen mobilenhed har løst det problem. Ingen telefon, ingen hovedtelefon og ingen kombination af de to. Men Bose Noice Cancelling 700 ændrer det. Og vi kan ikke vente med, at folk oplever den forskel, de gør.”

Det revolutionerende Bose Voice System

The Bose Noise Cancelling Headphones 700 er konstrueret fra bunden som et integreret system med en ny akustik- og elektronikpakke, ny digital signalbearbejdning og et nyt otte-mikrofonsystem for den mest komplette og ubesværede hovedtelefonoplevelse nogensinde. Seks mikrofoner afbryder dramatisk støj, så det ikke når dine ører. To af disse mikrofoner kombinerer med to andre for dramatisk at forbedre opfangningen af din stemme. En beamform-array isolerer din stemme og reducerer alt andet, der er hørbart. En rejection-array tilføjer endnu et værn, der først sporer og derefter blokkerer den mest forstyrrende resterende lyd – fra en kaffekværn til en anden samtale i nærheden. Det sker alt sammen i realtid – tilpasningen sker, mens du bevæger dig, drejer hovedet, og dit miljø ændres. Det virker med enhver VPA, enhver telefon parret til 700’erne, eller enhver kombination af telefon/hovedtelefon i den anden ende. Og det virker hvor som helst, uanset om du snakker med mennesker eller maskiner. Ved lyd- og videosamtaler hører de, hvad du siger – ikke fjernsynet bag dig eller personen ved siden af dig. Ved telefonsvarer bliver din stemme optaget, ikke deres. Og uanset om du spørger om vej eller ønsker en ny playliste, dikterer en sms eller e-mail, eller har brug for, at din alarm tændes eller varmen slukkes, vil Siri, Google Assistant og Alexa hjælpe dig – for nu kan de høre dig.

Den allerførste Full-Transparency Experience, samtaletilstand — og Brilliant Audio Performance

Bose 700 bruger den næste generation af Bose noice cancellation til forbedret støjreduktion og sofistikeret elektronisk kredsløb, der eliminerer “susen”, der normalt høres i andre hovedtelefoner. Kombinationen af de to teknologier aktiverer 700s nye justerbare støjafbryderfunktion, herunder en full-transparency experience, der giver udtrykket “off” en helt ny betydning. Mens den højeste indstilling giver den mest effektive stilhed, lader den laveste omgivende støj helt passere ørekopperne – så med et tryk på en knap hører du dig selv, andre og alt andet, som om du slet ikke havde hovedtelefoner på. Samtaletilstand giver dig mulighed for at få den samme opmærksomhed, mens du nyder indhold – så du kan stoppe underholdning og støjreducering samtidigt, sludre ansigt til ansigt eller lytte meddelelser, og fortsætte hvor du slap, når du er færdig.

Til musik lyder Bose Noice Cancelling Headphones 700 fantastisk ved den første sang og flere timer frem. Konstrueret med den patenterede active equalization, undgår de øget bas, vokal og diskant, der gør lytteren træt over tid, og giver i stedet en trofast gengivelse: klar, naturlig og afbalanceret.

Komfort og batterilevetid dagen lang, super simple knapper

Bose Noise Cancelling Headphones 700 blev bygget til at holde, bygget til brug, har smukke komponenter i rustfrit stål, og færre synlige skruer, sømme og samlinger end industristandarden. De fordeler vægt over hovedbøjlen for komfort dagen lang og har op til 20 timers batterilevetid. Til strømlinet kontrol virker intuitive knapper til almindelige kommandoer, såsom at besvare og afslutte opkald, slå lyden fra, ændre på lydstyrken, sætte musikken på pause eller skifte sang. Der er tre knapper – en til power, en der tilgår den regulerbare støjreduktion og en til din valgte VPA. Med Bose Music-appen kan du tilpasse og ændre præferencer, opdatere software, få adgang til yderligere funktioner – og fremtidige funktioner.

“Alexa” Wake Word Access, Bose AR og forhåndsvisning af ny feature – Noise-Masking

Bose Noise Cancelling Headphones 700 virker med alle native VPA’er. Google Assistant og Alexa er allerede integreret til hurtigere og lettere adgang. En out-of-box softwareopdatering er også tilgængelig for Wake Word Access til Alexa. Når den først er downloadet, skal du bare sige “Alexa” – som du ville med en smarthøjtaler derhjemme. Headphones 700 er også Bose AR-kompatible til brug med et økosystem af apps under udvikling, der tilføjer et lag af lyd over virkeligheden baseret på hvor du er, og hvad du står overfor. Og andre softwarefunktioner er i horisonten, herunder noice-masking tracks der tilføjer et lag af beroligende lyde over det bare lærred af Bose støjreduktion for intens afslapning og fokus.

Detaljer og tilgængelighed

Bose Noise Cancelling Headphones 700 foldes flade ved at twiste ørekopperne og opbevares pænt i et tyndt etui, der glider lettere ned i tasker, rygsække og sædelommer. De findes i sort og sølv, og de forhandles på Bose.dk, i Bose-butikker og udvalgte forhandlere. Flere detaljer om Bose Earbuds 500 og Noise Cancelling Earbuds 700 vil være tilgængelige tættere på deres lancering.

Om Bose

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives virksomheden ud fra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning for at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

Bose Corporation er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###