NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

BOSE ANNONCERER BÆRBAR HØJTTALER

Batteridrevet Wi-Fi og Bluetooth, indbygget stemmestyring, AirPlay 2 og Spotify Connect – alt samlet i én fantastisk højttaler

Oktober 2019. – I dag lancerer Bose deres nye Bose® Portable Home Speaker, der er en alsidig, kompakt højttaler, som kombinerer fordelen ved batterikraft, enkelheden med Bluetooth® og stemmestyring i et moderne nyt design. Den nye bærbare højttaler leverer også forbedret 360-graders lyd, dybere bas end enhver anden bærbar, smart højttaler på dens størrelse og vejer kun 1,06 kilogram, så du nemt kan tage den med dig - fra værelse til værelse, uden for og omkring hjemmet – og med på tur. Bose Portable Home fås i sort og sølv for 2.999 kr. Højttaleren er tilgængelig i Danmark fra oktober.

Bose® Portable Home Speaker har op til 12 timers batterilevetid og kan derfor holde fra morgen til aften uden opladninger eller strømtilførsel. Via Bluetooth kan man streame fra en telefon eller tablet. Hvis man skal bruge Wi-Fi, skal man bare sige ordet, for den nye højtaler har indbygget Bose stemmestyingssystem, som også vil fungere med Google Assistant og Amazon Alexa. Med det indbyggede stemmestyringssystem får man adgang til afspilningslister, podcasts, nyheder, vejr, smarte hjem-enheder og mere. Desuden kan man vælge AirPlay 2 for at afspille musik fra Apple-enheder eller Spotify Connect for at lytte direkte fra Spotify-appen. Og man kan høre det hele gennem en ny Bose akustisk pakke, der får alt til at lyde bedre.

"Hver Bose smart-højttaler er Bluetooth og Wi-Fi aktiveret, men den nye bærbare højtaler er den første til at tilbyde et genopladeligt batteri – sammen med en kort liste over funktioner, som alle ønsker og elsker", udtaler Ben Burns, senior product manager for Bose-højttalere. "Vi prøvede selv en dagligdag med den nye højtaler - med vores familie og venner, væk fra arbejde - for at sikre, at det var den type produkt, som vi selv ønskede at bruge, dag efter dag. Det var det. Og vi tror, at folk, der tager de nye højtalere hjem, vil have det på samme måde."

Der er knapper på toppen for grundlæggende funktionalitet, herunder Boses proprietære mikrofon-off-funktion -som afskærer strømmen til mikrofonerne og derved eliminerer enhver mulighed for, at du kan blive aflyttet eller optaget - sammen med knapper for strøm, lydstyrke, afspil/pause, virtuelle assistenter og Bluetooth.

Bose Music-appen tilbyder ekstra funktionalitet, hvilket gør det nemt og intuitivt at konfigurere og foretage opdateringer. Man kan gennemse indhold, skifte musiktjenester, oprette et system med flere rum med andre Bose-Smart højttalere og soundbars, og downloade software til nye funktioner. Senere i år tilføjes også muligheden for at koble den nye bærbare højtaler til en Bose SoundLink-højttaler for synkroniseret, stemmestyret lyd – et fantastisk fremskridt for de millioner af SoundLink Micro, Color, Mini, og Revolve ejere rundt om i verden; og næste år vil man kunne koble to par to bærbare højtalere for at opnå en utrolig 360-graders stereo ydeevne.

Den bærbare højttaler er cylindrisk, måler 19.15 cm høj og lidt over 11.9 cm på tværs, og pakket ind i en sømløs, anodiseret aluminiumsindkapsling formet netop for at muliggøre lydpræstationen. Indeni har den tre passive radiatorer, en high-excursion driver, og en proprietær deflektor. Resultatet er en virkelighedstro lyd fordelt jævnt i alle retninger - herunder en meget kraftig bas i forhold til størrelsen. I modsætning til konventionelle højttalere, er der ingen sweet-spot for placering eller lytning - den leverer den samme fantastiske lydoplevelse, uanset hvor højtaleren er placeret, og uanset hvor du er. Og mens de venstre og højre kanaler i standard ”one piece systems” kan udligne hinanden og efterlade hørbare huller i musikken, så vil denne bærbare højttaler ikke gøre det. Bose mono-signal teknologi foretager rettelser i realtime, så du hører alt, hvad kunstneren har indspillet.

Den nye Bose Portable er vandtæt med en IPX4 rating, som gør den i stand til at modstå vanddråber, spildt kaffe og regn - og robust nok til at overleve diverse slag. Den leveres med et integreret håndtag for bekvemmelighed, og kan oplade via standard USB-C, eller en opladningsholder, der sælges separat for 249 kroner.

Bose Smart Speaker-serien

Bose Smart Speaker-serien indeholder nu tre højttalere – den helt nye Portable Home Speaker, Home Speaker 500 og 300 samt de to soundbarer; Soundbar 700 og 500. De er alle Bluetooth og Wi-Fi aktiveret. De arbejder alle glimrende alene eller sammen som et flerværelses system. Hver af dem leverer overlegen lydkvalitet for deres størrelse og proprietære stemme pick-up ved hjælp af mic teknologi udviklet til Bose militære-, luftfarts- og forbrugerhovedtelefoner. Og de bliver alle bedre med tiden.

Bose Smart Speaker-serien og tilbehør sælges direkte fra Bose.dk, Bose detailforretninger og udvalgte forhandlere.

Om Bose

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives firmaet ud fra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning med ét fundamentalt mål for øje: at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

Bose Corporation er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###