NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

20 September 2018


BOSE LANCERER BANEBRYDENDE NOISE-MASKING SLEEPBUDS™

September 2018 – Bose har i dag offentliggjort lanceringen af sine revolutionerende noise-masking, sleepbuds™ - små, ægte trådløse øretelefoner, som kombinerer et ultrakomfortabelt design med beroligende lyde til at blokere, dække over og erstatte den støj, der normalt forstyrrer søvnen. Bose® sleepbuds er det hidtil mindste Bose-produkt og pakket med proprietær teknologi. De har 10 præinstallerede ”sleeptracks”, der afspejler støjfrekvensen fra fx snorken, larmende naboer, gøende hunde, trafik og meget andet – og skærmer dermed for støjen med et lag af afslappende lyd. En ny patenteret vinge bidrager til en tætsluttende og blød pasform. Du mærker dem næsten ikke, og de kan køre i op til 16 timer. Og så løser de et søvnproblem for millioner af mennesker, der har udfordret en milliardindustri.

Bose sleepbuds er det første produkt fra Bose, der er baseret på Boses noise-masking teknologi. De er ikke hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, de er ikke in-ear-hovedtelefoner tilført nye funktioner, og de streamer ikke musik – hver enkelt detalje er optimeret med et sigte - bedre søvn, hele natten, hver nat.

Bose noise-masking teknologi

”Noise-masking er en videnskab,” fortæller Daniel Lee, systems engineer for Bose sleepbuds. ”Det er mere end omgivende lyde eller hvid støj. Du kan ikke opnå det ved blot at skrue op for lyden på beroligende sange. Og afhængig af situationen, så er det mere effektivt end aktiv støjreduktion – selv vores. QuietComfort-hovedtelefoner kan forbedre fokus og produktivitet i løbet af en dag og gøre det muligt at lytte til din playliste eller at modtage opkald i støjende omgivelser. Men om natten, hvor verden normalt er mere stille og du har brug for at lukke helt ned, kan selv den mindste lyd virke støjende. Udstyr ved sengekanten kan ikke dække lyden, ørepropper kan ikke blokere den, og de ørepropper, som du normalt bruger stående, siddende eller i bevægelse, kan ikke anvendes i timevis, når du ligger ned – og slet ikke på siden. Men Bose sleepbuds kan. Og hvis du er én af dem, som uden held har prøvet alt, eller hvis overhovedet ikke tror, at der findes en løsning, så har vi skabt dem til dig.”

”Søvnmangel er en stigende global epidemi, som påvirker vores liv og helbred,” fortæller Brian Mulcahey, category director of Wellness hos Bose. ”Og vi har det tæt inde på livet. Vores kunder, kollegaer, venner og familiemedlemmer har i mange år efterspurgt et produkt, der kan hjælpe dem med at falde i søvn og sove igennem. Det har vi taget alvorligt og sammensat et fantastisk hold af eksperter inden for støjkontrol, akustik, psykoakustik, elektronisk miniaturisering, trådløse in-ear-hovedtelefoner og neurologi. De repræsenterer nogle af de største talenter inden for deres fagområder, og deres arbejde har inspireret hele vores virksomhed. Bag de omfattende statistikker finder du rigtige mennesker, og dette produkt kan gøre en stor forskel for mange af dem.”

Et ingeniørgennembrud

Bose® sleepbuds™ er et sofistikeret ingeniørarbejde. Hver sleepbud vejer kun 1,4 gram og måler kun lidt over 1 centimeter i bredde og højde. På ydersiden finder du en laser-indgraveret antenne, der sikrer en pålidelig forbindelse til telefon eller tablet. Indeni gemmer sig et genopladeligt sølv-zinkbatteri, en mikroskopisk transducer samt et mikroprintkort med flashhukommelse til lagring af de præinstallerede noise-masking lydfiler. Begge øretelefoner tilsluttes en ny lydisolerende StayHear+ Sleep øreprop – endnu et forsvar, der skaber en fysisk barriere for uønsket lyd. StayHear+ Sleep ørepropper følger med i tre størrelser. De er bløde, bøjelige og så godt som vægtløse. Materiale, facon og form er specialoptimeret til hvile, så de føles behagelige og bliver i øret hele natten uanset soveposition.

Bose Sleep app og sleepbuds opladningshylster

Bose sleepbuds bruger lavenergi Bluetooth®, er kompatible med iOS and Android og udstyret med Bose Sleep app, der gør det nemt at opdatere, kontrollere og vælge indstillinger. Brugere kan sætte en alarm til om morgenen, vælge sleeptrack og den volumen, som passer bedst til omgivelserne – og de vil øjeblikkeligt høre blide bølgeskvulp, knitrende blade eller jævnt snurrende vindmøller og meget andet i stedet for en larmende partner, naboens fest eller larm fra byens travle gader.

Bose sleepbuds har et opladningshylster i børstet aluminium, der giver op til 16 timers batteritid i trådløs tilstand – perfekt til rejsebrug og ophold med overnatning.

Tilgængelighed og pris

Bose sleepbuds har en finish i hvid højglans og en vejledende udsalgspris på 2.399 DKK. De er tilgængelige på europæiske markeder fra den 20. september 2018 - i Bose butikker, på bose.dk og hos udvalgte forhandlere.

Tak til Indiegogo-kunder

Prototyper af sleepbuds™ blev introduceret på Indiegogo tilbage i november 2017, og de blev udsolgt på seks dage. I marts 2018 blev enheder uden for produktion sendt til ejerne, der efterfølgende vendte retur med feedback på præstationen, så forbedringer kunne tilføjes, inden den endelige produktion blev sat i gang – og alle indiegogo-kunderne vil gratis modtage et opdateret produkt. Bose takker hver enkelt af dem for støtten, samarbejdet og tilliden.

Om Bose

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives firmaet ud fra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning med ét fundamentalt mål for øje: at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

Bose Corporation er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###

Pressemeddelelse som PDF

BESLÆGTET INDHOLD


BILLEDER

Ingen søgeresultater

VIDEOER

Ingen søgeresultater