NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

08 Oktober 2018


BOSE LANCERER NY SMARTSPEAKER OG NYE SOUNDBARER

Begyndelsen på næste kapitel af Boses verdensberømte home audio historie.

Oktober 2018 — I dag tager Bose hul på næste kapitel af sin verdensberømte home audio historie med lanceringen af en ny trådløs smarthøjttaler og to nye smarte soundbarer – Bose Home Speaker 500 til musik og Soundbar 700 og Soundbar 500 til musik og hjemmebiograf. Hver især bryder de med grænserne for bredden i lydbilledet fra en enkelt enhed. Her trodser imponerende og bred lyd en beskeden størrelse i skøn forening med integreret stemmestyring – i første omgang Amazon Alexa. Andre integrerede stemmestyringsværktøjer vil følge, og AirPlay 2 til nem streaming fra Apple enheder bliver tilføjet tidligt i 2019.

Den nye smarthøjttaler og de nye soundbarer er udviklede helt fra bunden og er udstyrede med proprietær mikrofonteknologi, som findes i Bose headsets og hovedtelefoner for bedre at opfange stemmekommandoer ved høje lydniveauer på det der bliver lyttet til. Med indbygget Bluetooth, Wi-Fi og Alexa giver de omgående og nem adgang til millioner af sange og titusindvis af værktøjer til information, underholdning, smart home kontrol og meget mere. De fungerer fremragende hver især og sammen som et multirum-system. Og de er tilgængelige i begyndelsen af oktober.

”Stemmestyrerede højttalere er ikke nye, og der er mange gode muligheder at vælge imellem. Men vi havde en anderledes vision med vores højttaler, inspireret af hvad vi kan gøre for at gøre oplevelsen bedre”, fortæller Doug Cunningham, category manager hos Bose Consumer Electronics Division. ”Alle vores nye smarthøjttalere leverer dobbelt på funktionaliteten. Der skal kun en Home Speaker 500 til at levere ægte stereolyd – der er ikke behov for at parre to. Vores Soundbar 700 og Soundbar 500 er tynde og diskrete med imponerende surround sound – uanset om du streamer Spotify eller ser film. De forener Bluetooth og Wi-Fi med en uovertruffen brugervenlighed, de kan afspille synkront eller hver især, og med nye Alexa funktionaliteter og flere VPA’er på vej vil de kun blive endnu bedre med tiden.

Stemmestyring – Bose mikrofoner er en afgørende forskel

Den nye Bose Home Speaker og soundbarerne er udstyrede med avanceret Bose mikrofonteknologi, der er udviklet med udgangspunkt i års forskning omkring Boses erhvervsrettede headset, forbrugerrettede hovedtelefoner og øvrige aktiviteter – tidligere og fremtidige. Hver især har de en specialdesignet formation af otte mikrofoner præcist positioneret til at opfange stemmekommandoer i nærheden og på lang afstand – når der er stille, larm eller du lytter til høj musik. Uanset om du er tæt på, i den anden ende af rummet, har en playliste kørende i baggrunden, holder fest eller er oppe mod en samtale, så bliver du hørt af dem første gang.

Bose Home Speaker 500

Bose Home Speaker 500 har den bredeste lyd, du kan få fra en smarthøjttaler. Den er pakket ind i anodiseret aluminium med beskedne mål – 20,3 cm høj x 16,9 cm bred x 10,9 cm dyb – og udstyret med to specialdesignede drivere, der peger i hver deres retning, så lyden reflekteres fra væggene, separerer instrumenterne yderst til venstre og yderst til højre og placerer vokalerne samme sted som artisten. Resultatet er kraftfuldt og vellydende – uden kunstige effekter eller forvrængning. Hvis du foretrækker det, eller din smartphone er uden for rækkevidde, er det let at betjene knapperne øverst på Home Speaker 500.

Bose Soundbar 700 and Soundbar 500

Bose Soundbar 700 er udviklet til at overgå ethvert produkt i soundbarkategorien med symmetri mellem forrygende ydelse og et tilsvarende elegant design. Med en højde på blot 5,7 cm, en dybde på 10,8 cm og en bredde på 98 cm fremviser den buede, rene linjer, et aluminiumskabinet uden samlinger og øverst er den dækket af stilfuldt, hærdet glas. Indeni er den fyldt med proprietær teknologi. Du ved først, hvor meget du kan forvente fra Bose PhaseGuides, når ud har hørt dem, og oplevet hvordan et lydspor bliver fordelt ud i rummet og diskret placerer lyd på steder, hvor der ikke er nogen højttaler. Bose DSP, specialdesignede transducere, og QuietPort teknologi leverer exceptionelle detaljer og dybde i dine favoritsange, krystalklar dialog når du ser Netflix og bringer dig opsigtsvækkende tæt på sportsbegivenheder. Til betjeningen af TV eller øvrigt tilsluttet udstyr bliver Bose Soundbar 700 leveret med en intelligent universalfjernbetjening.

Ligesom Soundbar 700 er Soundbar 500 en arbejdsbi – hvor du problemfrit skifter mellem videolyd og musik. Med en højde på blot 4,4 cm, en dybde på 10,2 cm og en længde på kun godt 81 cm er den både lille og slank samt med en raffineret, matteret finish, så den kan placeres diskret og næsten usynligt nedenfor fjernsynsskærmen – indtil du tænder for den.

Begge nye soundbarer er udstyrede med proprietære ADAPTiQ – en pionerteknologi fra Bose og forfinet over adskillige år – for akustisk at tilpasse sig omgivelserne. Derudover har de HDMI Audio Return Channel (ARC) for at give kompatibilitet med fremtidig teknologi. De kan også vægmonteres eller udbygges med en trådløs basenhed og baghøjttalere til at give en fuld 5.1 oplevelse.

Pris og tilgængelighed

Bose Home Speaker 500 har en vejledende udsalgspris på DKK 3799,00. Soundbar 500 og 700 har vejledende udsalgspriser på henholdsvis DKK 4699,00 og DKK 7499,00. Alle bliver forhandlet via Bose.dk og hos autoriserede Bose forhandlere.

Om Bose

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives virksomheden ud fra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning for at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

Bose Corporation er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###

Pressemeddelelse som PDF