NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

13 April 2017


BOSE INTRODUCERER NY SOUNDLINK REVOLVE BLUETOOTH HØJTTALER

Ægte 360-graders lyd med storslået dybde og forbløffende kraft

13. april, 2017– I dag præsenterer Bose deres hidtil bedste Bluetooth højttalere – den nye SoundLink Revolve™ og SoundLink Revolve+™. Med det fuldendte aluminiumdesign, giver Revolve højttalerne dyb og forbløffende lyd i alle retninger.

“SoundLink tog markedet med storm, da den kom på markedet,” sagde Glenn Gomes-Casseres, Boses direktør for trådløse højttalere. “Vi var ikke ude efter at lave små forbedringer til den lyd, der gjorde SoundLink berømt. Vi ville gøre så markant en forskel, så du kun havde brug for en enkelt sang for at høre, at det er den bedste lyd, du nogensinde har hørt fra en lille højttaler.”

For at lykkes, startede Boses ingeniører forfra med at gentænke forholdet mellem størrelse, lyd og batterilevetid. Først blev der udviklet en helt ny akustisk løsning, der krævede og blev matchet med en cylinderform og en ydre aluminiumafskærmning. Der er hverken en forside eller en bagside, da Revolve højttalerne ikke behøver at vende i en bestemt retning. De kombinerer modsatrettede lydmembraner med en kraftfuld og ekstra effektiv nedadvendt transducer og en ny patenteret og akustisk deflektor. Tilføjet en såkaldt ’pressure-trap’ giver det et storslået resultat uden forvrængning. Lyden er sammenhængende og ensartet i alle retninger med dyb og fyldig bas – og uden de samme sweet spots og udfald, der kommer fra konventionelle 360-grader højttalere. Uanset om du placerer Revolve højttalerne i midten af rummet, i et hjørne eller et helt tredje sted, så leverer de samme oplevelse – uagtet hvor du står. Musikken er rummelig og klar, og så kan den spille imponerende højt, hvis det er det, du er ude efter.

Begge nye Revolve modeller føler sig ligeså hjemme udenfor som indenfor. De har IPX4 vandafvisning, så højttaleren kan tåle vandstænk på stranden, fra et spildt glas vand eller fra en uventet regnbyge, og den robuste overflade bidrager til at modstå bump, slag eller fald. Et universelt gevindbeslag gør det nemt at montere Revolve på et stativ, så man kan lytte til musik i gården, på terrassen eller til en udendørs fest.

Revolve er 15,2 cm høj, 8,2 cm dyb, vejer kun 660 gram og giver op til 12-timers batterilevetid. Med 18,4 cm i højden, 10,5 cm i dybden en vægt på 900 gram, er Revolve+ lidt større for at kunne præstere mere og sikre op til 16 timers spilletid. Begge højttalere kan parres md NFC-teknologi, og den guidede opsætning gør det nemt at tilslutte højttalerne. Højttalerne har integrerede mikrofoner, der gør det muligt at modtage opkald og aktivere Siri eller Google Assistant direkte fra højttaleren.

Den gratis Bose Coonect app kan nu synkroniseres med to SoundLink højttalere – det kan være hvilken som helst kombination og med alle modeller tilbage fra SoundLink Color II. Med stereo- eller festtilstand kan du parre to højttalere sammen for at spille musik fra dem begge på en og samme tid.

PASSIONEN BAG SOUNDLINK

Bose SoundLink højttalere har løftet standarden for bærbar lyd over hele verden. Den originale SoundLink Mobile højttaler ændrede kategorien for Bluetooth højttalere med en revolutionerende ydelse fra et bærbart design. SoundLink Mini og Mini II tog markedet med storm med en banebrydende lydkvalitet samtidig med et endnu mindre design. SoundLink III gik skridtet videre og gav en endnu mere kraftfuld oplevelse. Med dens robuste design blev den originale Color et hit fra begyndelsen, og den er lige blevet opdateret med SoundLink Color II. Revolve og Revolve+ introducerer den næste SoundLink-generation, der er muliggjort af den samme passion, som startede det hele – at lave den mindste trådløse højttaler med den bedste lyd nogensinde.

PRISER, TILGÆNGELIGHED OG FARVER

SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+ Bluetooth højttalerne kan forudbestilles fra 13. april, 2017 for henholdsvis 1.999,00 og 2.799,00. De kan fås i to farver - Triple Black eller Lux Gray. SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+ bliver solgt på Bose.dk og hos udvalgte Bose-forhandlere. Yderligere information kan findes på www.bose.dk.

OM BOSE

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives firmaet ud fra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning med ét fundamentalt mål for øje: at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

###

Bose Corporation er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

Pressemeddelelse som PDF