NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

BOSE LANCERER TRÅDLØSE QC STØJREDUCERENDE HOVEDTELEFONER OG TRÅDLØSE SPORTS HOVEDTELEFONER

De nye QuietComfort® 35 og QuietControl™ 30 sætter nye standarder for støjreduktion

De nye SoundSport® og SoundSport Pulse giver bedre træning

5. juni, 2016 – Hovedtelefonerne, der i sin tid satte nye helt nye standarder, er tilbage – nu i en endnu bedre og trådløs version. I dag lancerede Bose QuietComfort 35 around-ear hovedtelefoner og QuietControl 30 in-ear hovedtelefoner. Begge hovedtelefoner sprænger de eksisterende rammer for trådløse, støjreducerende hovedtelefoner samtidig med, at de byder på en helt ny og afslappende oplevelse for rejsende, pendlere, studerende og kreative sjæle. QC 35 hovedtelefonerne skaber rum, hvor man har mulighed for at koble helt af med samme uovertrufne støjreduktion som Boses øvrige QuietComfort hovedtelefoner. QC 35 hovedtelefonerne giver dig – som noget helt nyt - mulighed for selv at tilpasse, hvor meget du ønsker at reducere støjen omkring dig. Når støjen fra omgivelserne blokeres, høres musikken med en forbløffende klarhed, uanset hvor højt du sætter dem til at spille. QC35 hovedtelefonerne kan forudbestilles fra den 5. juni, 2016 for kr. 3.149, mens QC30 hovedtelefonerne er i handlen fra starten af september, 2016 for kr. 2.599.

Bose lancerer samtidig de helt nye SoundSport og SoundSport Pulse hovedtelefoner, som begge flytter forventningerne til trådløs træning til et nyt niveau. SoundSport trådløse hovedtelefoner er designet til sport og aktiv livsstil, og de giver uovertrufne fordele i træningen. Hovedtelefonerne giver en god lydkvalitet til din musik, har en behagelig og komfortabel pasform til ørene og har en lang holdbarhed til både indendørs og udendørs brug. SoundSport Pulse giver mulighed for at holde øje med din performance, da de kommer med en indbygget pulsmåler, der måler pulsen ved øret, hvilket giver en præcis og nøjagtig aflæsning. SoundSport hovedtelefonerne kan forudbestilles fra den 5. juni, 2016 for kr. 1.549, og SoundSport Pulse er i handlen fra starten af september 2016 for kr. 1.999.

Alle Boses nye trådløse hovedtelefoner er endnu mere funktionelle. De har hurtig parring med NFC-teknologi, intuitive betjeningsfunktioner til både musik og opkald, stemmemeddelelser til opsætning, nummervisning og batterilevetid og den gratis Bose Connect app.

"Indtil nu har effektiv trådløs støjreduktion og bedre trådløs træning været mere drøm end virkelighed," udtaler Bernice Cramer, General Manager, Bose Wireless Headphones. "Ligesom med QuietComfort hovedtelefonerne er QC30 og QC35 langt foran resten af markedet. SoundSport hovedtelefoner giver et nyt alternativ til de millioner af mennesker, der løber, cykler, vandrer eller træner i fitnesscenter, fordi de ikke bare er opkaldt efter motion – de er lavet til det."

BOSE QUIET COMFORT 35

I en verden med mere og mere støj tilbyder de nye QC35 around-ear hovedtelefoner den bedste støjreduktion, der findes og et brugerudviklet Bluetooth® system, der giver en stærk og stabil forbindelse overalt.

QC35 har både mikrofoner inden i og uden på ørekopperne og opfanger herved uønsket støj, som sendes videre til to unikke elektroniske chips – et for hvert øre – der svarer med et præcist og udlignende signal i mindre end en brøkdel af et millisekund. Resultatet er dramatisk og eksklusivt for Bose. På et øjeblik forsvinder lyden fra et tog, en bil, et fly eller myldretidens tumult. Du kan lukke lyden helt ude eller høre din musik endnu mere klart med en ny equalizer, der er lydstyrkeoptimeret til alle genrer.

QC35 hovedtelefonerne har op til 20 timers batterilevetid fra et genopladeligt litiumbatteri og holder således længere end en flyvetur fra New York til Hong Kong. Lettilgængelige betjeningsknapper på højre ørekop: tænd/sluk, lydstyrke, play/pause og besvar/afslut opkald.

Selvom QC35 er pakket med unik teknologi for at skabe ydeevne, er der også kælet for de små detaljer. Hovedtelefonerne er på en og samme tid raffinerede og robuste, lette og stabile med Boses velkendte komfort.

BOSE QUIETCONTROL 30

I en fortsat mere hektisk verden med flere og flere ting at holde styr på er QC30 hovedtelefonerne en teknisk tour de force, der gør hver dag bedre. Hovedtelefonernes støjreduktion er så avanceret for trådløse hovedtelefoner med et in-ear design, at der ikke findes noget tilsvarende på markedet. Sammen med de nye hovedtelefoner kommer også et nyt og robust Bluetooth system, der er driftssikkert selv i skiftende miljøer.

Boses QC30 hovedtelefoner har små ørepropper, som integrerer seks mikrofoner og et elegant kabel, der indeholder resten af det avancerede elektroniske system til en performance, der kan tages med overalt. Uanset hvor du er, eller hvad du laver, giver Boses nyudviklede – kontrollerbare støjreduktion – dig muligheden for selv at bestemme, hvor meget du vil lukke af for omverdenen. Uanset om dit nærvær er påkrævet på en travl gade, du har brug for total fred til arbejdet eller du skal svare et opkald på en fyldt café – QC30 lader brugeren vælge, hvad han vil høre. Skru op og ned for støjreduktionen i stedet for at tænde og slukke, og støjreduktionen tilpasser sig det valgte niveau uden at ændre på volumen i musikken. QC30 bruger en ny equalizer, der er specialudviklet med hensyn til størrelse og design, så du kan høre hver en tone fra dit yndlingsnummer. Med distraktionerne på mute har en afskærmning på størrelse med en 25-øre aldrig lydt bedre.

QC30 hovedtelefoner har op til 10 timers batterilevetid fra et genopladeligt litium-ion-batteri og holder dermed længere end en fuldt opladet telefon eller tablet. Let tilgængelige betjeningsknapper på en in-line fjernbetjening: musiklydstyrke, play/pause, besvar/afslut opkald og støjkontrol.

QC30 har Boses unikke opfindelse – StayHear®+ ørepropper – der eliminerer trykket og ømheden, som traditionelle ørepropper medfører efter mange timers brug.

MERE END STILHEDEN: KOMMUNIKATION MED QC35 OG QC30

Udover at bruge mikrofoner til støjreducering og kontrollerbar støjreduktion, bruger de også et dual-mic system for at forhindre irriterende baggrundslyde fra at forstyrre samtalen. Vind og folkemængder fortoner sig. Nøjagtigheden i tekst-til-tale er forbedret med Siri® og andre virtuelle assistenter. Samtaler er tydeligere, stemmer lyder naurlige, og hvert et ord kan høres i begge ender.

SOUNDSPORT OG SOUNDSPORT PULSE HOVEDTELEFONER

Hovedtelefoner er en vigtig del af sport og træning, men trådløse modeller kan fortsat give gener med et ustabilt design, der giver ømhed og en svag lyd. SoundSport hovedtelefoner forbedrer trådløs træning. De bruger en speciel sportsversion af StayHear+ ørepropper designet til at blive siddende komfortabelt under træning. En blød og fleksibel silikone virker med deres paraplyform som en blid forsegling i øret, mens en forlænget vinge sikrer pasformen.

Uanset om det foregår indendørs eller udendørs, er SoundSport hovedtelefoner sved- og vandresistente med høj lydkvalitet. In-line mikrofon og fjernbetjening sikrer brugerens fokus samtidig med at der skiftes sang, justeres lydniveau eller besvares og foretages opkald.

SoundSport hovedtelefoner indeholder en indbygget pulsmåler med samme præcision som en brystrem, så du får et forbløffende produkt til både at afspille musik og tracke forbedringer. Hovedtelefonerne er kompatible med Runkeeper, Endomondo og andre fitness apps.

SoundSport hovedtelefoner gennemfører sagtens et maratonløb og slutter af med strøm på batteriet. SoundSport Pulse kan holde i op til 5 timer, og SoundSport kan holde i op til 6 timer.

BOSE CONNECT APP

Den gratis Bose Connect app giver højere funktionalitet til hver af Boses trådløse hovedtelefoner. Brugerfladen er enkel og virker nærmest velkendt fra begyndelsen. Brugere kan forbinde og skifte mellem Bluetooth enheder, opdatere software, personliggøre deres stemmemeddelelsers sprog og mere. For QC30 vil Bose Connect app’en indeholde den kontrollerbare støjreduktions funktion til enten at skrue op eller ned for omgivelserne; for SoundSport Pulse vil den vise din puls i realtid. Den nye Bose Connect app vil på sigt tilbyde nye funktioner til hovedtelefoner.

PRISER OG TILGÆNGELIGHED

QuietComfort 35 hovedtelefonerne fås i farverne sort og sølv, QuietControl 30 hovedtelefonerne i sort, SoundSport trådløse hovedtelefoner i sort og vandfarvet og i citronfarvet fra september, og SoundSport Pulse hovedtelefoner fås i power rød. For QC30 og Sound Sport hovedtelefonerne hører der StayHear+ ørepropper med i tre størrelser: small, medium og large.

De nye hovedtelefoner bliver solgt på bose.dk og hos udvalgte Bose-forhandlere. Bose Connect app’en kan downloades i App Store® eller på Google Play™.

OM BOSE

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives firmaet ud fra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning med ét fundamentalt mål for øje: at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

Bose Corporations er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###

Bluetooth® er et registreret varemærke, der ejes af Bluetooth SIG, Inc., og al brug af sådanne mærker af Bose Corporation sker under licens. Siri er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Apple Store er et varemærke tilhørende Apple Inc. Runkeeper er et varemærke tilhørende FitnessKeeper Inc. ENDOMONDO er et varemærke, der hører til under Endomondo ApS. Google Play er et varemærke, der tilhører Google Inc.

Pressemeddelelse som PDF