NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

13 October, 2016


BOSE LANCERER NY TRÅDLØS SOUNDBAR OG SURROUNDSOUND-SYSTEM

SoundTouch® 300 sætter nye standarder for enkeltstående soundbarer til streaming af musik og film

Nye Lifestyle®-systemer leverer ultimativ surroundsound-oplevelse i fantastisk, nyt design

Oktober, 2016 – I dag lancerer Bose tre nye trådløse lydsystemer: SoundTouch 300 soundbar, med en grænsebrydende præstation for en alt-i-en-højttaler uanset om det er til musik eller film, samt to nye luksuriøse, komplette underholdningssystemer, der kombinerer overbevisende surroundsound med et ligeså fantastisk design.

SOUNDTOUCH 300 SOUNDBAR

SoundTouch 300 er kun 5,7 cm høj, 97,8 cm bred og 10,8 cm dyb. Den leverer markedets bedste ydeevne for soundbarer i samme størrelse, lige meget hvad du lytter til. SoundTouch 300 fungerer både med WiFi® og Bluetooth, og højttalerens NFC-teknologi gør parringen nem, så det er enkelt og hurtigt at streame Spotify®, Deezer eller en helt tredje musiktjeneste. Ønsker du at se film, tv-serier eller sportsudsendelser præsterer SoundTouch 300 med tilsvarende overbevisning. Soundbaren udmærker sig desuden med et slankt design og udsøgte materialer - herunder en smuk glasoverflade og et perforeret metalcover.

”Med SoundTouch 300 har vi udfyldt et hul i markedet,” udtaler Pete Ogley, General Manager, Bose audio-for-video. “Vi har rykket grænserne for størrelse, lyd og design som ingen andre i denne kategori. Vi har tilføjet Bluetooth til Wi-Fi, så man kan streame, lige hvad man vil, når man vil. Fordi SoundTouch 300 både fungerer som et trådløst musiksystem og et hjemmebiografsystem, får man en fantastisk oplevelse, hvad enten du lytter til en playliste, ser Netflix eller en fodboldkamp – alt sammen fra én uovertruffen højttaler.”

SoundTouch 300 benytter den eksklusive PhaseGuide®-teknologi, som giver en flerdimensionel lyd, der fylder hele rummet. Du kan høre det, som du ikke kan se – for eksempel specifikke lydspor af et soundtrack eller en sang fra steder i rummet, hvor der ikke er placeret en højttaler. QuietPort™ teknologi sikrer en dyb, ren bas uanset lydstyrke – skru bare op for lyden, den bliver ikke forvrænget. Avanceret DSP sikrer enkelthed og balance på alle frekvenser. Og fordi hvert rums størrelse, form og indretning er forskellig, er SoundTouch 300 udstyret med ADAPTiQ®-lydkalibreringssystem, der automatisk tilpasser lyden til din bolig.

Med HDMI Audio Return Channel (ARC) er opsætningen af højttalersystemet nemt – der er kun brug for ét kabel til at synkronisere SoundTouch 300 med et TV, en dvd-afspiller eller en streaming-tjeneste. Systemet er også fremtidssikret med 4K videokompatibilitet, der gør det foreneligt med teknologi fra både i dag og i fremtiden.

SoundTouch 300s overbevisende præstationer taler for sig selv, men med ekstra komponenter, herunder det nye Acoustimass® 300 trådløse basmodul og/eller den nye Virtually Invisible® 300 trådløse surround-højttaler, kan du få en fuldbyrdet 5.1-oplevelse. Som en del af Bose SoundTouch-familien kan SoundTouch 300 også tilsluttes trådløst til andre SoundTouch-højttalere i huset for at få det ultimative underholdningssystem i flere rum.

LIFESTYLE 650 OG 600 UNDERHOLDNINGSSYSTEMER

Bose® Lifestyle 650 er et kompromisløst underholdningssystem, der har det hele – en imponerende 5.1-oplevelse fra det mest raffinerede Bose-design nogensinde. De fire nye OmniJewel™ satellithøjttalere er de mindste i Boses historie med blot 14,66 cm i højden, 4,67 cm i bredden og 4,67 cm dybden. Et omhyggeligt designet aluminiumshus med to akustiske kabinetter til modsatrettede drivere giver et effektfuldt output. Centerkanalen og basmodulet leverer sammen med satellithøjttalerne en uimodståelig og rummelig lydoplevelse med 360-graders lyd. Lifestyle 650s højttalere er spækket med teknologi, og kabinettet er holdt i børstet, anodiseret aluminium. Konsolenheden er elegant designet med blankpoleret og buet glasoverflade. De enkelte enheder bliver nemt usynlige i rummet, men de er visuelt betagende og skabt til at blive set.

“Vores nye Lifestyle 650-system er spektakulært,” udtaler Ogley. ”Der findes ikke noget bedre, hvis man gerne vil have den bedste kvalitet inden for lyd, æstetik, materialer og håndværk. Når man ser og hører Lifestyle 650 første gang, er man ikke i tvivl.”

Ligesom SoundTouch 300 anvender Lifestyle 650 QuietPort-teknologi og avanceret DSP for at give dybde, klarhed og realisme; ADAPTiQ for optimal lyd samt 4K-videokompatibilitet og 6 HDMI™-indgange. Lifestyle 650 fungerer via både Wi-Fi® og Bluetooth® og er udstyret med NFC-teknologi samt kompatibelt med andre SoundTouch-systemer, så man kan få trådløs lyd i hele hjemmet. Opsætningen af Lifestyle 650 er forenklet via Boses ekslusive Unify®-funktion, der trin-for-trin guider dig igennem opsætningen. Systemet betjenes nemt og enkelt med en universalfjernbetjening.

Lifestyle 600-hjemmebiografen er på linje med 650-systemet og har mange af de samme luksus-funktioner. Lifestyle 600 indeholder fire Jewel Cube® satellit-højttalere samt en Jewel Cube centerkanal, som alle er en smule større end Lifestyle 650-højttalerne.

PRISER OG TILGÆNGELIGHED

SoundTouch 300 soundbar, Acoustimass 300 basmodul, Virtually Invisible surround-højttaler og Lifestyle 650/600-systemerne er i handlen i oktober 2016.

Den anbefalede salgspris for SoundTouch 300 soundbar er 5.999,00 kr., og den fås i sort. For det trådløse basmodul og surroundsound-højttaleren er de anbefalede salgspriser henholdsvis 5.999,00 kr. og 2.999,00 kr. Lifestyle 650 og 600 hjemmebiografsystemerne står til henholdsvis 38.995,00 kr. og 29.995,00 kr., og de kan fås i sort og hvid. SoundTouch 300 og Lifestyle produkterne bliver solgt hos udvalgte Bose-forhandlere. Yderligere information kan findes på www.bose.dk og på telefon: 70-712 590.

OM BOSE

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. I dag drives firmaet ud fra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning med ét fundamentalt mål for øje: at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

Bose Corporations er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###

Wi-Fi® er et registreret varemærke, der ejes Wi-Fi Alliance. Bluetooth® er et registreret varemærke, der ejes af Bluetooth SIG, Inc., og al brug af sådanne mærker af Bose Corporation sker under licens. Spotify er et registreret varemærke tilhørende Spotify AB. Deezer er et registreret varemærke tilhørende Blogmusik SAS. Musiktjenester kan variere efter land.

Pressemeddelelse som PDF