NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

BOSE PRÆSENTERER DEN NYE SOUNDLINK® MINI BLUETOOTH® HØJTTALER II

Den ikoniske SoundLink® Mini højttaler – nu med højttalertelefon, længere batterilevetid, flere forbindelsesmuligheder og stemmekommandoer

4 juni 2015 – I dag lancerer Bose den næste generation i SoundLink® Mini Bluetooth-serien; den nyeste SoundLink®-højttaler har mange flere funktioner og er endnu lettere end før. SoundLink® Mini II er opdateret med en indbygget højttaler, så du kan modtage opkald på medhør, længere batterilevetid så du kan høre musik hele dagen, flere forbindelser så du kan koble både telefon og tablet til, og stemmekommandoer til nem tilslutning af kilder – og den leverer selvfølgelig stadig den kraftfulde, levende lydkvalitet, som har gjort den til den mest berømte minihøjttaler i verden. Prisen er 1.699 DKK.

"Den originale SoundLink Mini kunne noget helt særligt," sagde Jack Yu, produktchef for Bose SoundLink®-højttalere. "Den var helt enestående, som den var og folk bliver stadig vildt imponerede over dens lyd. Vores ingeniører har holdt fast i ydelse – og samtidig tilføjet flere gode grunde til at forelske sig i denne helt unikke højttaler”

SoundLink® Mini højttaler II har en indbygget højttalertelefon, så med bare et enkelt tryk på en knap kan du modtage opkald på medhør – og høre hvert eneste ord klart og tydeligt. Når din samtale er slut, starter musikken automatisk igen. Du kan forbinde to Bluetooth-enheder ad gangen, så du kan afspille musik eller andet indhold fra både din telefon og din tablet. Tilkobling har aldrig været lettere. Nye stemmekommandoer gør processen simpel – de guider dig gennem tilkoblingen af den mobile enhed og identificerer enheder ved navn ved hjælp af tekst-til-tale. SoundLink® Mini højttaler II husker de otte senest anvendte Bluetooth-enheder, så du ikke behøver at koble dem til igen.

SoundLink® Mini højttaler II er nu udstyret med et forbedret genopladeligt litium-ion-batteri, der holder op til 10 timer – perfekt til dine egne lyttestunder og til lange arbejdsdage. Og for at gøre det hele lettere kan den oplades med de fleste USB-strømkilder og leveres med en opladningsholder, så den er klar til at tage med på farten. Tag den med næsten overalt. Den er holdbar og solid og testet til hverdagens strabadser, både indendørs og udendørs. 

Den nye SoundLink® Mini højttaler II er stadig den mindste i Boses familie af Bluetooth®-højttalere og har beholdt originalens kompakte størrelse – den vejer 668 gram og måler blot 5,1 cm i højden, 18 cm i bredden og 5,8 cm i dybden. Den er udstyret med det ikoniske anodiserede aluminiumshus, som modstår ridser og fingeraftryk, og inkluderer opdaterede facetdetaljer og et mikroperforeret stålgitter. Den samme lyd, som har sat nye standarder for Bluetooth-højttalerkategorien er stadig hjertet i den nye SoundLink® Mini højttaler II, og den er patenteret og fås kun hos Bose. Patenterede modsatrettede passive lydmembraner er kombineret med to specialdesignede, højeffektive transducere for at levere fyldig, klar lyd med en markant dyb bas. Skru op eller ned for lydstyrken – Bose® digital signalbehandling optimerer outputtet for en balanceret lyd ved alle lydstyrker.

"SoundLink Mini II er endnu et eksempel på vores fokus på detaljerne," siger Yu. "Trådløst findes allevegne. Men en bedre trådløs forbindelse – med bedre lyd og design og mere brugervenlighed – er vi altid fokuserede på. Kombinationen af SoundLink Minis fantastiske lyd og udseende med nye funktioner, som er simple, intuitive og perfekt leveret giver endnu et kapitel i vores historie."

Historien bag Bose SoundLink® 

Bose SoundLink®-højttalere har været verdenskendt for at sætte standarden for mobil lyd siden deres debut i 2011, hvor de tog kategorien med storm. Bose SoundLink®-højttalerserien omfatter SoundLink® Bluetooth højttaler III, Boses bedste Bluetooth-højttaler; SoundLink® Color Bluetooth højttaler, Boses billigste og letteste højttaler; og nu SoundLink® Mini Bluetooth højttaler II, den mindste Bluetooth-højttaler fra Bose nogensinde og med flest funktioner, og den næste generation af SoundLink® Mini – som nu kan bryste sig af 4.000 5-stjernede anmeldelser på Amazon og millioner af glade ejere verden over.

Priser og tilgængelighed

Den nye SoundLink® Mini Bluetooth højttaler II kan købes fra den 4. juni 2015 for 1.699 DKK. SoundLink® Mini højttaler II fås i to farver: Carbon og Pearl, med bløde covers i rød, grøn, blå, sort og grå, som sælges separat for 209 DKK. De sælges på Bose.dk og hos autoriserede forhandlere.

Om Bose

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. Idag drives firmaet udfra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning med ét fundamentalt mål for øje: at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses® innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske. Bose har ændret vores måde at lytte til musik, fra underholdningssystemer til hjemmet og Wave® musiksystemer over støjreducerende hovedtelefoner og digitale musiksystemer til Bluetooth® højttalere og professionelle løsninger.

Bose Corporations er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære kundeoplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###

Bluetooth®-ordmærket er et registreret varemærke, der ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne mærker fra Bose Corporations side finder sted under licens.

Pressemeddelelse som PDF