NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

24 September 2015


BOSE LANCERER DE NYE SOLO 15 SERIE II OG SOLO 5 LYDSYSTEMER TIL TV

Bedre lyd til dit tv, nu med Bluetooth® til trådløs streaming af musik

24 september 2015 -- I dag præsenterer Bose det nye Solo 15 serie II lydsystem til tv, en opdatering af deres bedste sokkelhøjttaler til tv, og Solo 5 lydsystem, en helt ny soundbar til TV. Begge er diskrete højttalere, der gør tv-lyden markant bedre, og kræver kun én forbindelse fra højttaleren til tv'et. De har begge indbygget Bluetooth til trådløs streaming af musik og en opdateret, avanceret fjernbetjening, som gør betjening af systemet, tv'et og øvrige tilsluttede kilder nemmere end nogensinde før.

Det nye Solo 15 serie II system er kun 62,8 cm bredt, 35,6 cm dybt og 7,6 cm højt og passer under de fleste tv'er med skærmstørrelser på op til 127 cm (50"). Den nye Solo 5 i Boses Solo-familie fylder endnu mindre med sine kun 54,8 cm i bredden, 8,6 cm i dybden og 7 cm i højden, og den kan placeres stort set hvor som helst - foran tv'et, på en hylde eller monteret på væggen.

Det nye Bose Solo 15 serie II system har fem drivere, som leverer bredspektret og rummelig lyd, herunder en dedikeret centerhøjttaler, som gør tale og dialog mere tydelig, og den nye Bose Solo 5 har to drivere. Både Solo 15 serie II og Solo 5 har en separat "dialog"-tilstand, der trækker ord mere i forgrunden, digital signalbehandling for optimal lyd ved enhver lydstyrke og patenteret TrueSpace®-teknologi, der distribuerer lyden langt ud over skærmen og højttaleren selv. Og fordi flere og flere tv-programmer afhænger af et dramatisk lydspor og musik, gengiver Solo 15 serie II og Solo 5 lyden i hele frekvensområdet, også de dybe toner, som du kan justere med en basfunktion på den medfølgende universalfjernbetjening. Så uanset hvad du ser – fra dokumentarer til underholdning, nyheder, koncerter og sport – får du hele oplevelsen med: den afgørende handling på skærmen og den bemærkelsesværdige lyd, der løfter hele oplevelsen.

Med indbygget Bluetooth®-teknologi fungerer de nye Solo-systemer også som et trådløst musiksystem til streaming af afspilningslister, musiktjenester eller så godt som alt andet fra din telefon eller tablet. Så alt det, du lytter til gennem Bluetooth-hovedtelefoner og bærbare Bluetooth-højttalere kan nu afspilles gennem Solo 15 serie II og Solo 5 lige så nemt, men med mere kraft og ydeevne.

Priser og tilgængelighed 

Bose Solo 15 serie II fås hos Bose fra den 24. september 2015 for kr. 2.099. Solo 5 fås fra 24. september 2015 for kr. 3.699. De fås hos autoriserede Bose-forhandlere og på Bose.dk.

Om Bose

Bose Corporation blev grundlagt i 1964 af Dr. Amar G. Bose, professor ved Massachusetts Institute of Technology. Idag drives firmaet udfra de oprindelige principper baseret på investering i langtidssigtet forskning med ét fundamentalt mål for øje: at udvikle nye teknologier med reelle fordele for vores kunder. Boses® innovationer strækker sig over årtier og industrier, og virksomheden skaber og transformerer produkter inden for lyd og flere andre felter. Boses produkter til hjemmet, til bilen, på farten og i det offentlige rum er blevet ikoniske og har været med til at ændre vores måde at lytte til musik.

Bose Corporations er en privatejet virksomhed. Dens skaberånd, passion for kvalitet og engagement i ekstraordinære oplevelser kan findes verden over – alle de steder hvor Bose gør forretning.

###

Bluetooth® er et registreret varemærke, der ejes af Bluetooth SIG, Inc., og al brug af dette mærke af Bose Corporation sker under licens.

Pressemeddelelse som PDF