Gratis levering og gratis returnering
 

 

Meddelelse til brugere af vores Bose Connect-app

 


20. april 2017

Vi forstår beskaffenheden af kollektive søgsmål. Og vi vil bekæmpe de vildledende beskyldninger mod os gennem det juridiske system.
Foreløbigt vil vi tale direkte til jer.

Intet er vigtigere for os end jeres tillid. Vi arbejder utrætteligt på at fortjene og bevare den, og det har vi gjort i mere end 50 år. Det har aldrig ændret sig og vil heller aldrig gøre det. I Bose Connect-appen aflytter vi ikke din kommunikation, vi sælger ikke dine oplysninger, og vi bruger ikke noget af det, vi indsamler, til at identificere dig – eller nogen anden – ved navn.

Hvis der er andet, vi synes du skal vide, vil du høre det direkte fra os.

23. april 2017

Som vi har informeret om, så vil I høre nyheder direkte fra os. Vi har besvaret jeres spørgsmål, når de er kommet ind, men når vildledende oplysninger bliver gentaget om os, må vi gentage vores svar mhp. afklaring. Så alt, hvad vi har delt med dem, der har kontaktet os direkte, og alt hvad vi har delt mere generelt, vil vi nu dele med alle for at rette misforståelsen.

For det første kan vores fortrolighedspolitik findes på Connect-appen. Her kan du læse, at Connect-appen indsamler standarddata for at gøre din oplevelse, og vores produkter, bedre – som f.eks. enhedsoplysninger, oplysninger om appens ydelse og om brug af appen og produkter. Dette omfatter oplysninger om sange, der afspilles på enheden, lydstyrke, de afspilles ved, og andre data om brug.

Men du skal bruge Connect-appen sammen med dit Bose-produkt for at det kan lade sig gøre. Du kan bruge alle Bose Bluetooth-produkter uden Connect-appen.

Så længe vi hører fra jer, vil I blive ved med at høre fra os. Og vi vil også fortsat dele yderligere oplysninger, som I ikke har spurgt os om.

25. april 2017

Alt hvad vi har fortalt dig i de sidste par dage står ved magt – vi har aldrig solgt dine data, og vi har aldrig brugt dem til at identificere dig eller andre. Men vi er nu i gang med at tage yderligere tre skridt for at give dig flere valgmuligheder og sikkerhed.

Connect-appen bliver opdateret, så du kan fravælge, at den indsamler data. Alle oplysninger, der er indsamlet før dette fravalg er tilgængeligt, vil blive ændret, så de ikke kan knyttes til dig eller din enhed af nogen. Og fortrolighedspolitikken for Connect-appen bliver opdateret til at inkludere endnu flere oplysninger.

Vi giver dig besked, når disse ændringer træder i kraft. Vi arbejder på dem nu, og du vil høre fra os snarest.

3. maj 2017

Opdateringen til Bose Connect-appen er nu tilgængelig.

Når du har downloadet opdateringen, skal du gå til appens hovedmenu, vælge Fortrolighedspolitik og Indstillinger og derefter bruge knappen til at fravælge dataindsamling.

22. juni, 2017 

Vi kan bekræfte de sidste to ting, vi lovede den 25. april.

En opdatering (4.2) til Bose Connect-appen blev frigivet tidligere i dag, og den inkluderer en opdateret fortrolighedspolitik. Og oplysninger, som blev indsamlet, før muligheden for at fravælge dataindsamling blev tilgængelig den 3. maj, er blevet ændret, så de ikke af nogen kan knyttes til dig eller din enhed.