NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Raza Haider

Raza Haider

Produkt- og leverandørkædechef

Raza Haider blev ansat hos Bose i 2022 som virksomhedens første produktchef. I denne rolle er han ansvarlig for at levere magiske oplevelser til kunder, som også støtter virksomhedens mål. Derudover fører Raza tilsyn med produktion og den globale leverandørkæde hos Bose. Han trækker på årtiers lederskabserfaring inden for produktinnovation, udvikling og økonomisk styring.

En af Razas mest mindeværdige Bose-oplevelser er den tid, han brugte på at sidde på en American Airlines-afgang og lege med tænd/sluk-knappen på de originale støjdæmpende QuietComfort-hovedtelefoner og opleve en barnlig følelse af forbavselse og magi fra produktet.

Før han kom til Bose, var Raza vicedirektør hos Dell Technologies, hvor han stod i spidsen for forskellige produktudviklingsgrupper, og han var senest administrerende direktør for Dells globale PC and Client Peripheral-forretning. Han tilbragte også syv år hos McKinsey & Company, hvor han rådgav klienter inden for designtænkning, produktudvikling og drift. Derudover er Raza en aktiv engleinvestor og mentor for nystartede virksomheder i Austin, TX.

Raza har en bachelorgrad i økonomi og psykologi fra Ohio Wesleyan University.