OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE
Raza Haider

Raza Haider

Chief Product Officer

Raza Haider blev ansat hos Bose i 2022 som virksomhedens første produktchef. I denne rolle er han ansvarlig for at administrere Boses produktkøreplan med henblik på at levere fantastiske magiske oplevelser til vores kunder. Raza trækker på årtiers ledererfaring inden for konstruktion af produkter, der gør en forskel i menneskers liv.

En af Razas mest mindeværdige Bose-oplevelser er den tid, han brugte på at sidde på en American Airlines-afgang og lege med tænd/sluk-knappen på de originale QuietComfort støjreducerende hovedtelefoner og opleve en barnlig følelse af forbavselse og magi fra produktet.

Før han kom til Bose, var Raza vicedirektør hos Dell Technologies, hvor han stod i spidsen for forskellige produktudviklingsgrupper, og han var senest administrerende direktør for Dells globale PC and Client Peripheral-forretning. Han tilbragte også syv år hos McKinsey & Company, hvor han rådgav klienter inden for teknologi, medier og kommunikation. Derudover er Raza en aktiv engleinvestor og mentor for nystartede virksomheder i Austin, TX.

Raza har en bachelorgrad i økonomi og psykologi fra Ohio Wesleyan University.