NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Peter Kosak

Peter Kosak

Senior Vice President, Automotive

Peter Kosak er Boses vicedirektør for automobilafdelingen. Siden Peter kom til Bose i 2019 har han i denne rolle været ansvarlig for en global organisation, der leverer lydsystemer og teknologier i verdensklasse til mere end 20 bilmærker verden over og leverer mindeværdige oplevelser i kabinen til millioner af forbrugere hvert år.

Det sidste bilprojekt, som Peter stod i spidsen for hos General Motors, var flagskibssedanen Cadillac CT6, som havde Bose Panaray lydsystemet med 34 højttalere og 20 kanaler med tilpasset equalizer og digital signalbehandling.

Peter har mere end tre årtiers erfaring inden for bilindustrien med sig til sin nuværende rolle, hvoraf de fleste blev brugt hos General Motors. Hos GM stod Peter i spidsen for ingeniørteknik, marketing, specialindkøb, planlægning, og nye produktprogramorganisationer og -teams. Efter sin tid hos GM var Peter vicedirektør hos Nauto, et teknologidrevet bilsikkerhedsfirma med hovedsæde i Palo Alto, Californien.

Peter har en kandidatgrad i maskinteknik fra Purdue University, en MBA fra Columbia University, og en bachelorgrad i maskinteknik fra University of Massachusetts.