OPDAG VERDENS BEDSTE STØJREDUKTION: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE. FÅ MERE AT VIDE
Nick Smith

Nick Smith

Senior Vice President, Strategy and Business Development

Nick Smith er vicedirektør for strategi og forretningsudvikling hos Bose. Han er ansvarlig for strategiudvikling og -implementering i hele virksomheden, virksomhedspartnerskaber og forretningsudvikling, oprettelse og opbygning af en ny teknologilicensvirksomhed, en designtænkende praksis og et datacenter for ekspertise og avanceret datastrategi.

Nicks yndlingsprodukt er Bose QuietComfort® Earbuds, som han bruger hver dag, og som problemfrit skifter mellem musik, telefonopkald og møder, alt imens han nyder den fantastiske lydkvalitet og støjreduktion. 

Før Nick kom til Bose i 2021, var han strategi- og driftschef for global e-handel hos Pitney Bowes Inc. Mens han var der, stod han i spidsen for oprettelsen af nye driftsplatforme, partnerskabsprogrammer og logistiske netværk for at muliggøre øget omsætningsvækst. Han stod også i spidsen for fusioner og opkøb og integration efter fusioner samt samarbejdsbaserede innovationsprogrammer.

Nick har en MBA fra University of Connecticut School of Business, og en bachelorgrad i kemoteknik fra Purdue University.