NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Nick Smith

Nick Smith

Senior vicedirektør, strategi- og virksomhedsudvikling og teknologisk infrastruktur

Nick Smith er vicedirektør for strategi og virksomhedsudvikling hos Bose. Han er ansvarlig for strategiudvikling og -implementering i hele virksomheden, virksomhedspartnerskaber og virksomhedsudvikling, oprettelse og opbygning af en ny teknologilicensvirksomhed, en designtænkende praksis og et datacenter for ekspertise og avanceret datastrategi. Han fører også tilsyn med informationsteknologi for Bose.

Nicks yndlingsprodukt er Bose QuietComfort Earbuds, som han bruger hver dag, og som problemfrit skifter mellem musik, telefonopkald og møder, alt imens han nyder den fantastiske lydkvalitet og støjdæmpning.

Før Nick kom til Bose i 2021, var han strategi- og driftschef for global e-handel hos Pitney Bowes Inc. Mens han var der, stod han i spidsen for oprettelsen af nye driftsplatforme, partnerskabsprogrammer og logistiske netværk for at muliggøre øget omsætningsvækst. Han stod også i spidsen for fusioner og opkøb og integration efter fusioner samt samarbejdsbaserede innovationsprogrammer.

Nick har en MBA fra University of Connecticut School of Business, og en bachelorgrad i kemoteknik fra Purdue University.