Nick Smith

Nick Smith

Senior Vice President, Strategy and Business Development

Nick Smith er vicedirektør for strategi og forretningsudvikling hos Bose. Han er ansvarlig for strategiudvikling og -implementering i hele virksomheden, virksomhedspartnerskaber og forretningsudvikling, oprettelse og opbygning af en ny teknologilicensvirksomhed, en designtænkende praksis og et datacenter for ekspertise og avanceret datastrategi.

Nicks yndlingsprodukt er Bose QuietComfort® Earbuds, som han bruger hver dag, og som problemfrit skifter mellem musik, telefonopkald og møder, alt imens han nyder den fantastiske lydkvalitet og støjreduktion. 

Før Nick kom til Bose i 2021, var han strategi- og driftschef for global e-handel hos Pitney Bowes Inc. Mens han var der, stod han i spidsen for oprettelsen af nye driftsplatforme, partnerskabsprogrammer og logistiske netværk for at muliggøre øget omsætningsvækst. Han stod også i spidsen for fusioner og opkøb og integration efter fusioner samt samarbejdsbaserede innovationsprogrammer.

Nick har en MBA fra University of Connecticut School of Business, og en bachelorgrad i kemoteknik fra Purdue University.