NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Lila Snyder

Lila Snyder

Chief Executive Officer

Lila Snyder er Bose Corporations administrerende direktør og har ansvaret for alle aspekter af forretningsområderne forbrugerelektronik, biler og relaterede områder. Lila er også medlem af Boses bestyrelse.

Lilas introduktion til Boses lyd kom fra den ikoniske Wave-radio, som hun sparede op til og købte, mens hun gik på universitetet, for at fylde sin lille lejlighed med musik.

Før Lila kom til Bose i 2020, var hun vicedirektør hos Pitney Bowes Inc., hvor hun stod i spidsen for virksomhedens Commerce Services-afdeling. Hun har også brugt 15 år som partner hos McKinsey & Company, hvor hun var konsulent for kunder inden for teknologi-, medie- og kommunikationssektoren. Desuden er Lila medlem af bestyrelsen for typehusvirksomheden PulteGroup Inc. og alumnebestyrelsen for University of Miami. Hun deltager også i MIT School of Engineering Dean's Advisory Council og MIT Corporation Visiting Committee for the Department of Mechanical Engineering.

Lila har en kandidatgrad og ph.d. i maskinteknik fra Massachusetts Institute of Technology, og en bachelorgrad i maskinteknik fra University of Miami.