NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Laura Cooley Johnson

Laura Cooley Johnson

Chief People Officer

Laura Cooley Johnson er Boses personalechef, som fører tilsyn med virksomhedens globale HR-funktion, herunder talenterhvervelse, talentstyring, mangfoldighed, ligebehandling, inddragelse og tilhørsforhold og intern kommunikation.

Laura har gode minder om sin Wave-radio, det første Bose-produkt hun købte. På et tidspunkt, hvor hun ikke havde et komplet stereoanlæg i hjemmet, fik Wave-radioen alle hendes CD'er til at lyde fantastisk.

Laura kom til Bose i 2022 med over 20 års erfaring. Tidligere var Laura vicedirektør for Corporate HR for TJX Companies i Framingham, MA. Hos TJX stod hun i spidsen for et team af HR-medarbejdere, der leverede support til mange virksomhedsfunktioner i USA og internationalt. Før TJX administrerede Laura HR for Henkel's North America. Hun stod også i spidsen for HR for General Mills Europe. Laura er desuden viceformand for alumnebestyrelsen for Harvard Student agenturers (HSA), medlem af bestyrelsen for HSA's The Harvard Shop og fungerer som bestyrelsesmedlem for Fenn School i Concord, MA.

Laura har en bachelorgrad i tysk og litteratur fra Harvard University og en MBA fra Johnson School på Cornell University.