NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
John Brosnahan, CFA

John Brosnahan, CFA

Chief Financial Officer

John Brosnahan er virksomhedens økonomidirektør. Han leder en global organisation, der fokuserer på at muliggøre virksomhedens selvfinansierede vækst og langsigtede levedygtighed. Han er ansvarlig for virksomhedens finansielle, administrative og risikostyringsaktiviteter. Dette omfatter udvikling af en operationel og finansiel strategi, løbende overvågning, rapportering og de tilhørende kontroller, der er nødvendige for at rapportere virksomhedens finansielle resultater og beskytte virksomhedens aktiver.

John har nydt Boses lydsystemer til biler lige siden han købte en Nissan Maxima fra 1994 med Bose-system. Hans første øjeblik i den Maxima blev brugt på at lytte til Soundgardens CD "Superunknown" fra 1994.

John blev ansat hos Bose som finansanalytiker i 1998. I løbet af sin karriere i virksomheden har han fungeret som direktør for virksomhedens finansielle planlægning og analyse, direktør for forretningsinitiativer i Asien-Stillehavsområdet og forskellige andre ledende stillinger inden sin udnævnelse til viceøkonomidirektør i 2019 og til økonomidirektør i 2020.

John har en kandidatgrad og en bachelorgrad fra Suffolk University, hvor han i øjeblikket er aktiv som medlem af Graduate Programme in Finance Board, akademisk rådgiver og gæsteforelæser.