NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Hau Thai-Tang

Hau Thai-Tang

Direktør

Hau Thai-Tang blev medlem af Boses bestyrelse i juni 2023. Han er i besiddelse af en omfattende erfaring inden for bilbranchen efter en karriere på 34 år hos Ford Motor Company. Før han gik på pension i 2022 havde Hau en række centrale strategiske positioner hos Ford, herunder chefingeniør for den ikoniske sportsbil Mustang og IndyCar-raceringeniør.

Hau elsker at bruge sine QuietComfort 45 Headphones i sit hjem, og når han er på vej, for at lytte til musik, podcasts og lydbøger. Kombinationen af fremragende støjdæmpning, lang batterilevetid og enestående komfort gør dem til et ideelt tilbehør.

I sin rolle som Fords industrielle platformschef ledede Hau global forskning og avanceret teknik, produktudvikling, design, produktionsteknik, købs- og leverandørkædeteams for at levere et brancheførende portfolio af digitalt forbundne køretøjer med forbrændingsmotorer og elektriske batterier.

Hau fungerer, ud over Bose, som bestyrelsesmedlem i bestyrelsen for BorgWarner, som leverer komponenter til bilindustrien.

Hau har en MBA fra University of Michigan’s Stephen M. Ross School of Business. Han opnåede en bachelorgrad i maskinteknik fra Carnegie Mellon University.