NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Greta Bouley

Greta Bouley

General Counsel og Corporate Secretary

Greta Bouley fungerer som virksomhedens generelle juridiske rådgiver og sekretær. Greta rådgiver topledere og bestyrelsen om en lang række juridiske og forretningsmæssige spørgsmål. Hun leder også et team af advokater, der er ansvarlige for alle Boses juridiske anliggender globalt, herunder selskabsret, retstvister, intellektuel ejendomsret, overholdelse af love og bestemmelser, beskæftigelse og fast ejendom.

Greta begyndte sin karriere hos Bose i Automotive Systems Division, hvor hun leverede juridisk rådgivning vedrørende organisationens leverandørrelationer med køretøjsproducenter over hele verden. Det var en dejlig oplevelse og fantastisk at vide, hvor mange kunder der har "wow"-øjeblikke, hvor de nyder den utrolige lyd i deres biler hver dag.

Greta blev ansat i Boses juridiske afdeling i 2003. Hun har rådgivet alle forretningsgrupper i virksomheden, støttet dannelsen og udvidelsen af forretningsaktiviteter internationalt og har særlig ekspertise inden for selskabsledelse. Forud for sin karriere hos Bose var Greta privatpraktiserende i Boston-afdelingen af WilmerHale, hvor hun praktiserede selskabsret. 

Greta har en juragrad fra Boston Universitys School of Law. Hun har også en bachelorgrad fra Tufts University.