NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.

SOUNDTOUCH-APPEN

MINDRE BESVÆR.
MERE MUSIK.

Vi ved, hvor meget du elsker musik. Ligesom så mange andre, der gerne vil have eller allerede har et SoundTouch-system. Og det er derfor, vi er dybt fokuserede på at forbedre SoundTouch-oplevelsen.

Den nemmeste måde at nyde musik på i hele dit hjem

Oplev din yndlingsmusik fra din SoundTouch-højttaler med SoundTouch-appen på din smartphone eller tablet. SoundTouch giver dig fuld kontrol over din lytteoplevelse. Gennemse populære musiktjenester og internetradiostationer via TuneIn eller dit musikbibliotek. Stream musik, eller brug appen til at tilpasse forudindstillingerne for at få adgang til den musik, du elsker, med et enkelt tryk. Med alle disse funktioner samlet på ét sted har det aldrig været nemmere at få adgang til din musik og problemfrit skifte mellem stationer, afspilningslister og tjenester.

Klar? Lad os komme i gang!

Nu hvor du har en bedre fornemmelse af, hvad appen tilbyder, er der kun én ting tilbage at gøre.

 

AL DIN MUSIK. I EN APP.

Før SoundTouch havde du sikkert dit musikbibliotek i iTunes og nogle forskellige apps, du brugte til at finde endnu mere musik. Nu har du fuld og problemfri integration af al din musik i én app. Personliggør dit hjem med "levende" forudindstillinger som Spotifys “Discover Weekly” eller Pandoras “Thumbprint Radio”. Du skal tildele dem til dine SoundTouch-forudindstillinger, så har du altid en opdateret favoritliste lige ved hånden.

Udforsk musik

Udforsk musik

Vælg en musiktjeneste fra menuen og søg efter afspilningslister, genrer og stemninger og meget andet.

Opret en forudindstilling

Opret en forudindstilling

Søg efter sang/album/kunstner. Vælg, det du ønsker fra resultaterne, og træk det derefter til en åben forudindstilling eller erstat en eksisterende forudindstilling ved at holde det valgte henover forudindstillingen.

Afspil overalt

Afspil overalt

Vælg "AFSPIL ALLE" i menuen, vælg dine rum til musik, og nyd derefter en uafhængig kontrol af hvert system. Alt fra SoundTouch-appen på din smartphone eller tablet.

SoundTouch 10

Nyd SoundTouch i dit hjem

Vores system med én højttaler er meget populære. Men SoundTouch er et komplet økosystem, som findes i mange af vores produkter, herunder højttalere til hjemmebiograf og udendørs brug. Er du klar til at opleve fordelene ved SoundTouch andre steder i dit hjem? Her er et par populære valg:

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke funktioner har SoundTouch-appen?

• Leverer trinvis instruktion til opsætning af dit SoundTouch-system på få minutter
• Betjen dit SoundTouch-system fra en smartphone eller tablet
• Gennemse nemt internetradiostationer via TuneIn, dit musikbibliotek og populære musiktjenester som Spotify®, Pandora®, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer og QPlay
• Afspil, spring over og sæt på pause
• Betjen lydstyrken, herunder basregulering
• Opret hurtigt din foretrukne musik som en forudindstilling, så du har nem adgang til den på ethvert SoundTouch-system eller fjernbetjening
• Med flere SoundTouch-systemer kan du streame forskellig musik i forskellige rum eller afspille den samme musik i alle rum
 

Hvordan tildeler jeg forudindstillinger?

Brug appen på en hvilken som helst smart-enhed eller computer for at finde det indhold, du vil angive som en forudindstilling. Du kan bruge træk-og-slip eller tryk-og-hold i appen for at indstille en forudindstilling. Eller du kan trykke og holde på produktets fjernbetjening eller knapper, når indholdet afspilles.

Hvilke musikkilder kan SoundTouch streame?

SoundTouch-systemerne tilbyder internetradiostationer via TuniIn og musiktjenester som Spotify®, Pandora®, Amazon Music, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer og QPlay (hvor tilgængelig). De kan også streame musik fra et musikbibliotek, som er gemt på en computer eller et NAS-drev.

Alle SoundTouch-systemer modtager automatiske softwareopdateringer med tilføjelse af musiktjenester og andre funktioner, når de bliver tilgængelige.

For musiktjenester, som ikke er integreret i SoundTouch, skal du tilslutte via Bluetooth®, for at få flere valgmuligheder fra f.eks. YouTube.

Skal jeg have et betalt abonnement for at få adgang til Amazon Music eller Spotify?

Ja, for at få adgang til alle de fantastiske funktioner i Amazon Music fra SoundTouch, skal du have et aktivt medlemskab eller prøveabonnement hos: Amazon Prime eller Amazon Music Unlimited (hvor det er tilgængeligt). Ligesom med Spotify skal du have et Premium-abonnent.

Kan jeg søge gennem min musik på appen?

Ja. Med appens avancerede søgefunktion kan du hurtigt finde en hvilken som helst sang i dit personlige musikbibliotek.

Kan jeg afspille podcasts?

Ja. Disse skal være i iTunes eller Windows Media Player.

Kan jeg afspille separate kilder på flere højttalere?

Ja, det kan du, men hvordan det fungerer kan afhænge af de kilder, du har til rådighed.

Hvordan fungerer "Afspil overalt"?

Afspil overalt er en funktion i SoundTouch-appen, som med et enkelt tryk tager det, du lytter til, i et rum og sender det ud til alle andre SoundTouch-produkter i dit hjem, der er tilsluttet netværket og tilknyttet din SoundTouch-konto.

Hvordan opretter jeg forbindelse via Bluetooth på mit system?

Placer dit SoundTouch-produkt synligt (denne proces varierer afhængigt af produkt), og tilslut det i Bluetooth-menuen på din mobile enhed.

Hvordan tilføjer jeg mine musiktjenester?

Musiktjenester bliver tilføjet i SoundTouch-appen med funktionen "Tilføj tjeneste" i hovedmenuen.

Kan to SoundTouch 10 højttalere stereoparres?

Ja. Med to SoundTouch 10 højttalere kan du adskille venstre og højre kanal for at oprette et stereopar og derved opnå en bredere, mere naturlig lyd.

Hvad er et NAS-drev, og hvordan kan jeg bruge det med mit system?

Et NAS-drev (Network Attached Storage) kan bruges til at afspille gemt musik uden en computer. Vi anbefaler Western Digital MyCloud- og Synology-drev. De fleste andre vil fungere lige så godt, men har ikke været så grundigt afprøvet.

Vil du vide mere?

Besøg SoundTouch.com for at se detaljerede artikler, videoer, opslag fra SoundTouch-fællesskabet og meget mere.

 

AL DIN MUSIK. I EN APP.

Før SoundTouch havde du sikkert dit musikbibliotek i iTunes og nogle forskellige apps, du brugte til at finde endnu mere musik. Nu har du fuld og problemfri integration af al din musik i én app. Personliggør dit hjem med "levende" forudindstillinger som Spotifys “Discover Weekly” eller Pandoras “Thumbprint Radio”. Du skal tildele dem til dine SoundTouch-forudindstillinger, så har du altid en opdateret favoritliste lige ved hånden. Desuden tilbyder indbygget internetradio tusindvis af kanaler fra hele verden – lokale stationer, globale stationer eller den kanal, du for nylig faldt over, og som nu er blevet din yndlingskanal.