NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Bose soundbar og et tv

En meddelelse fra vores formand og COO

Jim Scammon, formand og Chief Operating Officer

Hos Bose har vi forpligtet os til at opnå en positiv indvirkning på miljøet, sociale forhold og ledelse (Environmental, Social, and Governance = ESG) og løbende udvikle vores modenhed på dette område. Det forgangne år har budt på betydelige udfordringer på globalt plan – vi har kæmpet med den igangværende pandemi, debateret et arbejdsmiljø i forandring og stået over for ny geopolitisk ustabilitet og vedvarende forstyrrelser i forsyningskæden. Gennem det hele arbejdede vores medarbejdere utrætteligt på at udvikle nye produkter, levere værdi på kreative måder og gøre en forskel i vores lokalsamfund gennem frivilligt arbejde og virksomhedsinitiativer. 

For at skabe reelle forandringer er vi klar over, at det er nødvendigt at udvide den sociale og miljømæssige ansvarlighed ud over vores daglige aktiviteter. Vores Planeteers Employee Resource Group er med til at øge bevidstheden om og fremme støtte til miljøbeskyttelse og sponsorerer initiativer, der har en positiv indvirkning både i og uden for Bose. Med vores engagement kommer desuden ansvaret for at sikre, at vores leverandører overholder de samme praksisser for ESG og ansvarlige sourcingstrategier. 

I overensstemmelse med samfundets fokus på mangfoldighed, lighed og inklusion har vi oplevet en betydelig passion og engagement fra medarbejdere i hele virksomheden på dette område. For at udnytte den energi til at skabe meningsfulde fremskridt har vi i år skabt et nyt mangfoldighedsråd, der består af Bose-medarbejdere fra hele verden. Dette råd har til formål at hjælpe de lokale ledere med at skabe et miljø med øget tillid, sikkerhed og trivsel for alle. 

Da Dr. Amar Bose grundlagde vores virksomhed i 1964, fokuserede han ikke blot på at bringe nye ideer og innovative produkter på markedet, men også på at ændre den måde, folk oplever musik på. Som underviser og forsker var han engageret i nysgerrighed, kreativt engagement og kollektiv problemløsning, hvilket tilsammen udgør hjertet i vores virksomhed i dag og er kernen i at løse ESG-udfordringer i vores branche, i vores lokalsamfund og i hele verden. 

Denne rapport beskriver vores præstationer og initiativer, men tid og innovation står aldrig stille. I løbet af året vil Bose fortsætte med at udvikle og forbedre sig, arbejde med udviklingen af nye produkter, mere ekstraordinære brugeroplevelser og mere virkningsfulde bæredygtighedsstrategier.

Med venlig hilsen
Jim Scammon
Formand og Chief Operating Officer