90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk
Bose soundbar og et tv

En meddelelse fra vores formand og COO

Jim Scammon, formand og Chief Operating Officer

Det seneste år har været hårdt, men vi er blevet stærkere og mere robuste.

Vi stod over for mange udfordringer, der gav os en dybere forståelse af hinanden, det samfund, vi lever i, og den planet, vi deler. Vores vigtigste ansvar kunne ikke have stået mere klart: Vi fokuserede på at holde vores medarbejdere og deres familier sikre, da pandemien spredte sig rundt omkring i verden. Ud over myndighedernes udmeldinger indførte vi ekstra forholdsregler for at give ro i sindet i løbet af de mange måneders usikkerhed og frygt.

Vi har brugt året på at arbejde hjemmefra for at opfylde vores forpligtelser over for vores kunder og partnere, men vi har også foretaget omfattende planlægning for at sikre, at vi var parate til at genåbne vores kontorer over hele verden, da tiden kom. Tiden er kommet, og vi er klar. Vi ved, at alles liv er ændret, og nogle af de løsninger, vi har skabt i 2020 for at skabe balance mellem hjem og arbejde, vil blive overført til vores kultur efter pandemien og blive en del af vores nye normal.

Vi fortsatte også med at gøre fremskridt med andre sociale og miljømæssige udfordringer. Vi formaliserede vores Inclusion, Equity og Diversity-program efter at have brugt et år på at lære om os selv med rådgivning og vejledning fra vores medarbejdere. Effekten af dette arbejde blev udfordret, da vi stod over for den racemæssige splittelse, der ramte USA og medførte samtaler i Bose, som vi aldrig har haft før. Vi var nødt til at være mere interesserede i det, vi ikke allerede vidste. Og vi ønskede ikke at reagere med tomme ord. Vi ønskede at være oprigtige.

Vores tidløse holdninger hjalp os.

Når de er bedst, er virksomhedsværdier et fantastisk og seriøst ansvar – en opfordring til at være bedre mennesker, der arbejder for et større formål. Vores grundlægger, Dr. Amar Bose, havde en vision, der rakte ud over produkterne. Han ønskede, at hans virksomhed skulle være et sted, hvor alle kunne udleve deres fulde menneskelige potentiale. Det skal vi hver dag stå til ansvar for. Det skylder vi alle, der ønsker at blive en del af Bose, og alle, der allerede arbejder her. Vores medarbejdere skal ønske at bidrage til at skabe dette klima. Det er ikke nyt, men det har fået ny betydning i løbet af de sidste 12 måneder.

Jeg vil gerne takke vores medarbejdere for deres mod, feedback og bemærkelsesværdige robusthed i 2021.

Med venlig hilsen
Jim Scammon
Formand og Chief Operating Officer