90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk
Et par sorte og sølvfarvede Bose Noise Cancelling Headphones 700 på et bord med kaffe, en bog og en tablet

En meddelelse fra vores formand og COO

Jim Scammon, formand og Chief Operating Officer

Da regnskabsåret 2020 begyndte, havde vi ikke forestillet os, hvor det ville føre os hen. Covid-19-pandemien har ændret dagligdagen for os alle og har haft en betydelig menneskelig og økonomisk påvirkning på verden. De globale demonstrationer efter George Floyds tragiske død understregede, at der er mere at gøre for at støtte social retfærdighed overalt. I år, mere end noget andet år i nyere tid, er vi blevet mindet om, hvor forbundne vi alle er, og om vores fælles ansvar over for hinanden og vores lokalsamfund.

Mens vi navigerer gennem disse hidtil usete tider sammen, kan vi gøre en forskel i dag og for kommende generationer ved at opretholde vores mål om bæredygtighed.

I regnskabsåret 2020 fortsatte Bose med at gøre fremskridt inden for vores bæredygtighedspraksis takket være vores medarbejderes passion og engagement. Vores produktionsanlæg i Tijuana, Mexico, har f.eks. nået sine mål for bæredygtighed, som er at reducere energiforbruget og affaldsmængden for tredje år i træk. Vi afsluttede den første fase af vores bestræbelser på frivilligt at fjerne potentielt skadelige stoffer fra vores produkter og emballage. Medarbejdere over hele verden gik forrest for at identificere og implementere muligheder og organisere initiativer for deres lokalsamfund.

Som modsvar på Covid-19 har vi indført afgørende foranstaltninger for at beskytte og støtte vores medarbejdere, herunder vejledning til hjemmearbejde for dem, der kunne udføre deres arbejde eksternt, og orlovspolitikker, hvor det var muligt, for at hjælpe med at få det hele til at hænge sammen og tilbyde fleksibilitet til dem, der ikke kunne. Vi har også flyttet meget af vores donationsfokus for at støtte Covid-19-nødhjælpsindsatsen.

Som reaktion på social uretfærdighed har vi udtrykt støtte til de fredelige protester, der søger at beskytte grundlæggende menneskerettigheder.

Dette er blot nogle få eksempler på, hvordan vi fortsætter med at inkorporere vores bæredygtighedsprincipper i den måde, vi arbejder på, og der er mange flere i denne opdatering af bæredygtighedsrapporten fra 2020. Når du læser den igennem, kan du se, hvorfor jeg er så stolt af de skridt, vi tog sidste år på vores rejse – og især stolt af de talentfulde og passionerede mennesker hos Bose, der gjorde det muligt.

Med venlig hilsen
Jim Scammon
Formand og Chief Operating Officer