Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.
Bose Home Speaker 500 på et skab

En meddelelse fra vores formand og CEO

Formand og CEO Phil Hess

Det er en spændende tid hos Bose, hvor vi forfølger nye strategier, der vil forme virksomheden i årtier fremover. På samme tid skal vi altid huske, at de handlinger, vi foretager i dag, vil påvirke de generationer, der kommer efter os.

Dette er den grundlæggende idé bag bæredygtighed: Det betyder, at vi skal opfylde vores behov i dag, samtidig med at vi sikrer, at fremtidige generationer kan opfylde deres. Jeg mener, at det er det rigtige at gøre. Derfor har vi igangsat vores arbejde for bæredygtighed hos Bose. Og det er derfor, vi fortsætter.

Bose har, ligesom alle andre virksomheder, et ansvar for at operere i henhold til bæredygtige principper og fremgangsmåder. Og jeg har det godt med vores fremskridt i det seneste år. Vores produktionsanlæg i Tijuana nåede deres mål med at reducere energiforbruget og øge fordelene i lokalsamfundet. Vores udviklingsfællesskab har etableret en proces til frivilligt at identificere og fjerne miljøuvenlige stoffer, før eventuelle regler ville kræve det.

Der er selvfølgelig mere, og du kan finde mange andre eksempler i vores rapport om bæredygtighed for 2019. Det arbejde, der er beskrevet i rapporten, er kun muligt på grund af vores medarbejderes gennemtænkte handlinger – medarbejdere, der indser, at vi hver især kan gøre en forskel – i dag og i kommende generationer.

Vi er på en bæredygtighedsrejse, der vil hjælpe med at gøre verden til et bedre sted, og jeg ser frem til det gode, vi kan gøre i det kommende år.

Med venlig hilsen
Phil Hess
Formand og administrerende direktør

TILBAGE TIL BÆREDYGTIGHED HOS BOSE